Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
Prosím vás o radu, názor. Partnerovi se stává, že mu během soulože zničehonic jakoby napůl ochabne. Pak se ho snaží udržet uvnitř a znovu „rozpohybovat“, což se mu někdy povede a někdy ne. Tvrdí mi, že je to normální u každého, že je to tím že je menší stimulace penisu třeba kvůli tomu že už jsem moc vlhká apod. Měla jsem předtím několik sexuálních partnerů, ale nikdy jsem se s tím nesetkala. Ani normálně nemá takovou tu úplně tvrdou erekci, navíc ho má i takový menší průměr, takže pro mě začíná být opravdu problém si to vůbec užít. Pokud už se mu nepostaví, tak je samozřejmě po sexu. Nikdy se nesnaží mi to třeba vynahradit jinak. Když tak o tom přemýšlím tak druhý případ je ten že se většinou udělá dost rychle a je taky konec. Takže nikdy vlastně nevim jestli z toho budu něco mít nebo ne (většinou ne) a chce se mi do toho čím dál míň. Tu část kdy se snaží udržet povadlý penis uvnitř už vyloženě nesnáším
Bylo to tak od začátku, ale to člověk lecos překousne, u milování je víc mazlení a vášnivých polibků…Je to asi i moje chyba, že jsem něco neřekla dřív, ale oba máme sex rádi a přítel si na tom jaký je „samec“ i dost zakládá, nedá se mu vytknout nic ani v normálním životě aniž by se necítil dotčený tak prostě nevím jak na to. Je to podle vás normální? Podle mě jde o problém s udržením erekce, ale těžko ho můžeme řešit když to přítel jako problém nevidí. Další co s tím souvisí je, že nechce kvůli tomu používat kondom, logicky pak sklouzává, ale já se hormony už cpát taky nechci. Jestli jste se s tím setkali tak pomohlo vám něco?
Varianty
1. Nevzrušuješ ho
2. Zdravotní problém
Když mu to děláš pusou až do konce, taky se to stane?
Mám nového přítele a občas to má to samé. Tvrdí že se moc nesoustředí. Ze zdravotních hledisek to může způsobovat třeba vysoký krevní tlak a nebo psychika že selže a neuspokojí ženu
Tohle jsem měla u dvou ex… Ale u obou to bylo že měli obřízky a docela asi nic moc udělaný, takže špičku ani necítili… Bohužel jsem s tím nic neudělala, takže ani neporadim… Ale chvíli jsme přemýšleli o nějakých tabletkách na podporu erekce, (Už k tomu nedošlo
) takže asi jen to, mě napadá jako pomoc…
Když mu to dělám pusou tak ne…nestane se to pokaždé, tak v polovině případů řekla bych
@jetam11
mě spíš než zdravotní problém, přijde psychický problém… Určitě to normální není a chtělo by se nad tím zamyslet. Co takle si udělat pěkný večer se sklenkou a promluvit si o tom…
Třeba je nervozní, že se mu jednou taková nepříjemnná věc stala, chlapi se určitě stydí, když se něco takového stane a možná ten tvůj teď je prostě nervozní s toho, že se to zas stane a možná na to myslí i při sexu, že se to zas bude opakovat a tím ho třeba přejde i vzrušení
.
Možná by chtělo změnit prostředí, aby jste se víc oba uvolnili.
Možná nějaký zdravotní problém.
Zkus vypozorovat, jestli se to nestává vždycky v nějaký poloze, která mu nevyhovuje (málo těsná)… Jinak jsem slyšela, že chlapi aby se neudělali moc rychle, tak se snaží myslet na něco jinýho a trochu se tím zpomalit a když to přeženou, tak je po erekci ![]()
Záleží také kolik mu je let. Pokud je mladý, je to spíše psychika.
Ex to měl to samé. On to také jako problém neviděl.
Stávalo se to tak v 50%. Pak přestal kouřit a po nějaké době byl jak šutr
Po čase se mu bohužel ten šutr dostal i na mozek a proto se stal ex. ![]()
@Anonymní píše:
Ex to měl to samé. On to také jako problém neviděl.
Stávalo se to tak v 50%. Pak přestal kouřit a po nějaké době byl jak šutrPo čase se mu bohužel ten šutr dostal i na mozek a proto se stal ex.