Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup píše:
ano, jiz vím, ale i tak lze delaz spousty veci, jen se zajimat a neresit jen s doktory…ale vim to je nepopularni nazorjsem si toho vedoma
Jasně, čáry máry, hakry čakry…uffff ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
oživuji diskuzi a prosím o zachování anonymity.
Mám stejný problém, jako měla zakladatelka. Od začátku vztahu se příteli stává, že mu penis během akce (klasická soulož, kouření, rukou) ochabne. Většinou i ta erekce není pořádně tvrdá a kolikrát jsem na rozpacích, jestli tu mrtvou žížalku dál dráždit, nebo jestli už přestat. Vždy se snažím přítele uchlácholit, že nic se neděje, ale on se pak stáhne a hledí si svého, zatímco já nadržená očekávám, že by mohl aspoň uspokojit on mě. Z mého pohledu je trochu sobecký, ale ho se to dotýká, prý není. Takže ho asi ani nenapadne, že by mohl udělat aspoň on měJsem mladá, přítele miluji, ale neumím si představit, že bych si už neměla sex užívat
Přítel je dost starší, je mu 36, má diabetes 1. typu, vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, cpe se hromadou prášků a je dost možné, že tyhle nemoci jsou původcem ED. Bojím se příteli naznačit, že mi to vadí - nechci ho ranit, už tak je dost zklamaný sám ze sebe. Myslíte, že by se s tím něco dalo dělat? Vím, že existují různé tablety, ale nebude problémem vysoký krevní tlak? Nemáte někdo zkušenost s těmihle nemocemi a problémem v posteli? Mělo by vůbec cenu, kdyby s tím šel k lékaři?
Cukrovka spojená s vysokým krevním tlakem jsou bohužel příčinou toho, co píšeš.
Nemusí to být jediný důvod, ale to co popisuješ…
Pokud má vysoký tlak tak se s prášky, které zvyšují erekci musí jít poradit s dr.
Ale s tím, že by mohl jinak uspokojit i tebe (otázka jak dlouho ti to bude stačit) nemusí chodit k dr žádnému, na to stačí jen si promluvit a on musí chtít naslouchat
a pokud „neslyší“ tak bych ho vyměnila.
Ne kvůli tomu, že má problémy s erekcí ( to může být i psychika), ale že „neslyší“ ![]()
@KackaDoup -paní chytrá-on má diabetes 1. typu a to je sakra rozdíl.
Zkuste to zezadu, ty ohnutá a přitom mu prohrabávej zespoda kulky, to by ho mělo stimulovat a měl by být potom tvrdší.
Zakladatelko… mela bys napsat i neco o sobe, nez hledat problem jen u nej ![]()
Diabetes mellitus 1. typu je velmi závažné onemocnění, musí si aplikovat inzulin před každým jídlem cca 5× denně.
Samotné onemocnění má velký vliv na potenci. Je to velká psychická zátěž pro nemocného, potřebuje podporu.
K lékaři chodí jistě na kontroly každé 3 měsíce na diabetologii. Lék zatím není, čeká se na kmenové buňky, ale obávám se, že je dají jen diabetu 2
Je dobře, že sportuje, ale i tam je potřeba hlídat neustále hladinu cukru, aby nedošlo k hypoglykémii.
Jestli máš přítele opravdu ráda, tak to neřeš, ale respektuj.
@KackaDoup píše:
ano, jiz vím, ale i tak lze delaz spousty veci, jen se zajimat a neresit jen s doktory…ale vim to je nepopularni nazorjsem si toho vedoma
neřešit diabetes 1 s lékaři? Není jiného léku než inzulín. Asi jsi nikdy neviděla člověka s hypoglikémii. Když tomu nerozumíš, raději si sedni na ruce.
Můžeš popsat ty sousty věcí, které by vedly k vyléčení DM 1?
@bmimino Děkuji, samozřejmě znám vše, co jste napsala
Hladinu cukru si hlídá a na diabetologii také chodí pravidelně.
@Electrolux_EHM_4400 Já nevím, co mám osobě napsat?
Jsem o 15 let mladší než přítel, štíhlá, bez dětí, mám malá prsa, ale zadek (podle přítele) výstavní… zajímá tě ještě něco? ![]()
@Anonymní píše:
@bmimino Děkuji, samozřejmě znám vše, co jste napsalaHladinu cukru si hlídá a na diabetologii také chodí pravidelně.@Electrolux_EHM_4400 Já nevím, co mám osobě napsat?
Jsem o 15 let mladší než přítel, štíhlá, bez dětí, mám malá prsa, ale zadek (podle přítele) výstavní… zajímá tě ještě něco?
Klidne pokracuj ![]()
Milá anonymní, bohužel musím potvrdit to, co napsala @Renatt DM I.typu v kombinaci s hypertenzí způsobuje partnerovi přesně ty potíže, které popisuješ. A nechci malovat čerta na zeď, ale bude to mít časem spíš zhoršující se tendenci
Problém je hlavně v tom diabetu I. typu, který je nevyléčitelný a způsobuje právě problémy s erekcí. Ted záleží na tobě, jak se k celé věci postavíš, jestli plánujete budoucnost, děti… Jak se k celé věci staví on
Hlavně nesmí váznout komunikace ![]()
@KackaDoup píše:
to ma z tech prasku, at zacne zit zdrave a opravdu zmeni zivotni styl, pak budete mi t i sex a on erekci!!36 nemi zadny vec, nemoci ma jak duchodcea k tomu ze te neuspokoji jinak, radeji no coment.
Tvl, ty si drsna, nemuze za ne, ty kraso.
@Renatt píše:
Takže podle tebe je cukrovka a vysoký tlak jen z nezdravého životního stylu?
No nevím, ale když zakladatelka píše, že je přítel štíhlý, jí zdravě a sportuje tak to asi nebude kvůli tomu, že má nezdravý životní styl, co?![]()
ta druha ano…i ten tlak, cukrovka prvniho typu ne…a to uz vime ze se jedna o tuhle…
@kunča píše:
Tvl, ty si drsna, nemuze za ne, ty kraso.
ted uz vim ze za to nemuze, uz jsme se to dozvedela..nejsem drsna…jsem drsna tak akorat k sobe…protoze kdyz nezacnu zit tak jak mam, dopadnu brzy spatne…
Tak tohle se u nás stává když u toho zůstane puštěná televize a je tam něco stupidního. Manžel už má 46 a jsou věci, které ho při tom dokážou rozptýlit. Naštěstí netrpí sebelítostí nebo pocitem méněcennosti a tak ho prostě vyndá a pokračuje ústy nebo rukou než zase ztvrdne. Ale je fakt, že je to takové „gumové“, jak tu někdo popisoval. Ale asi ne nepříjemné, jen „plave“. Takže doporučuji vypínat televizi a raději i rádio. Pomáhá taky když mu sáhnu na šourek a lehce stisknu, to zabírá dost bezpečně, ale bude to asi indivindy.
![]()