Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
POdívej na rovinu - pokud mu to nešlo již dříve, když jste spolu chodili, tak se obávám, že mu to už nepůjde. Takže máš dvě možnosti: najdi si milence jen na sexování a měj to jako své tajemnství, nebo jdi od něj. Život strašně rychle letí, aby ses trápila. Je to kruté, to ano, ale takto to končí. Na nějakou léčbu bych vůbec nesázela.
@Lima69 A ty si myslis, ze kazdy chlap, co ma problem s erekci, je homosexual?
@opozice píše:
v 35 letech snad se ještě nezměnila tak, že by ho nevzrušovala.
ježiš už se v tom nebudu pitvat
nebo mě ukamenují ![]()
Tak jestli to má už od začátku vztahu, tak je to blbý
A četla jsem, že nechce ani žádnou náhradu, jako oral tad… to by mi tedy vadilo. Bud by šel k dr.. nebo si najdi milence. Tohle mít 8 let ![]()
@Lima69 píše:
ježiš už se v tom nebudu pitvatnebo mě ukamenují
taky mě napadlo, zda není jinak orientovaný.. tak snad každý chlap, když nemuze normálně, tak se to snaží alespon trochu vynahradit.
a on nechce
@Doe_Jane píše:
jsi normální? tohle je úplně normální věc, praktikujeme to běžně a můj manžel rozhodně není gay… nebuď tak omezená
tvemu mazelovi, na rozdil od meho, stoji, tak muzete praktikovat, co se vam zlibi. Ja s tim nemam problem, v posteli mi neni nic cizi, jsem pro kazdou srandu, sex mam hodne rada… a s ex partnery jsme podobne blbinky take delavali… ale nemuzes ted srovnavat jablka a hrusky.
Může se jednat o tzv. asexuála - to si jistě dokážeš zakladatelko najít, co to je. Mají svoje diskuse, tady v ČR je už taky komunita. Někdy se o tom mluví jako o „další sexuální orientaci, resp. Ne-orientaci“. Prostě jim to nic neříká a nepotřebují to. Lidé, co mají v tomto už jasno i tak žijí - podle jejich slov - šťastný život. Jenom by měli být čestní ke svému parnerovi, pak to není problém. NO, nemáš to lehké, zkus i toto téma - asexualita.
@WERISKA píše:
taky mě napadlo, zda není jinak orientovaný.. tak snad každý chlap, když nemuze normálně, tak se to snaží alespon trochu vynahradit.a on nechce
On mi to vynahradi rukou… takze ja orgasmus mam, ale vis jak… ![]()
@WERISKA píše:
taky mě napadlo, zda není jinak orientovaný.. tak snad každý chlap, když nemuze normálně, tak se to snaží alespon trochu vynahradit.a on nechce
Podle popisu zakladatelky mě taky napadlo, že je jinak orientovaný. A zdaleka by nebyl ani první ani poslední, který by si to přiznal po mnoha letech manželství.
@Anonymní píše:
Cekala jsem, ze mi tu nekdo poradi, kdo mel doma neco podobneho, co delali a zda lekarska pomoc pomohla. A misto toho mi tu z muze udelate gaye. Dekuji
Proč gaye? To že se chlap stydí, neznamená, že mu to není příjemné, nastuduj něco o prostatě, nemá to nic společného s tím že by byl na chlapy…;-)
@Poustevnice ze je asexualni a frigidni uz jsem mu rekla nekolikrat, tim ho ale jeste vic vzdy ranim. Protoze on chce byt vzruseny, snazi se, soustredi se na to, ale pak prijde blok. Prijde mi to, jako kdyby porad premyslel nad tim, aby se mu to nestalo a vydrzel a cim vic na to mysli, aby se to povedlo a on neselhal, tak se to proste nepovede. On je z toho spatny. Kdo by nebyl.
@monrom k lekari urcite zajdem, budu muset jit s nim… pro nej je to potupa. Beze me by tam snad ani nesel. Ale dobre je to, ze nema problem tam zajit. Aspon neco pozitivniho.
Radite mi tu milence, nad tim uz jsem taky kolikrat premyslela, i by bylo s kym a nikdy by se to nedozvedel, ale ja to nedokazu udelat. Chci jeho funkcniho ![]()
@Anonymní píše:
@monrom k lekari urcite zajdem, budu muset jit s nim… pro nej je to potupa. Beze me by tam snad ani nesel. Ale dobre je to, ze nema problem tam zajit. Aspon neco pozitivniho.
Hele a co nějaké afrodiziakum, ono to moc nepomůže, ale pokud je to o psychice, tak by mu to pomoct mohlo, jako ve 35 je to ještě mladý chlap…a pokud ani to ne, tak pumpa a erekčni kroužek a taky ten lékař…