Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
28.2.17 09:16
@opozice píše:
Jen byla snaha na něco přijít, takové problémy nemám, tak se špatně o tom uvažuje. Ale je divné, jak jsi napsala, že při prvním a druhém sexu mu to nešlo, ač před ní s jinou to šlo, tak to snad ani nemůže být pravda. Otázka může být… jaký smysl má být s ženou, se kterou v produktivním věku není sex?. :mrgreen:

Ja nic takoveho nepsala. Ja vychazim z toho, ze ten problem maji i tak normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.2.17 14:18

Tak co jste vymysleli? Věřím, že dobro zvítězí nad zlem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
1.3.17 14:10

Dopoledne jsem to prubl a erekce byla jako vymalovaná. Tak jsem si oddechl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
1.3.17 20:00
@opozice píše:
Dopoledne jsem to prubl a erekce byla jako vymalovaná. Tak jsem si oddechl. :mrgreen:

Paráda… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
1.3.17 20:02
@iriis píše:
Paráda… :potlesk:

a to jsem měl stres, že musím zaplatit poplatek na VZP a OSSZ. Je nový měsíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
1.3.17 20:31
@opozice píše:
a to jsem měl stres, že musím zaplatit poplatek na VZP a OSSZ. Je nový měsíc. :mrgreen:

A jak to pak musí vypadat když ten stres neni ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
1.3.17 20:46
@opozice píše:
a to jsem měl stres, že musím zaplatit poplatek na VZP a OSSZ. Je nový měsíc. :mrgreen:

By mě nikdy nenapadlo, jak může pro někoho být platba sociálního a zdravotního pojištění tak vzrušující :think: :think: :think: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
28075
1.3.17 21:45
@Kobea píše:
By mě nikdy nenapadlo, jak může pro někoho být platba sociálního a zdravotního pojištění tak vzrušující :think: :think: :think: :mrgreen:.
ženský toho tolik nechápou… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
6.3.17 14:18
@opozice píše:

Ty jo…tohle funguje pokaždé, když máš zaplatit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.3.17 14:52
@iriis píše:
Ty jo…tohle funguje pokaždé, když máš zaplatit? :mrgreen:

to ne, to bylo jen jednou a to jsem byl ožralej jak zákon káže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.3.17 14:54
@Lima69 píše:
A jak to pak musí vypadat když ten stres neni ;) :mrgreen:

no co jak? Stojí jako poleno. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
23.3.17 09:51
@Alex.aley píše:
Ahoj, jak je to s těma práškama na podporu erekce? Lékař nebo si je možnost koupit bez předpisu? Vím, že to jde, jen se ptám na účinnost a bezpečnost :)

Nutno na recept. Ostatní nefungují, protože jsou to jen doplňky stravy a pěkně drahé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.3.17 14:31
@Anonymní píše:
My máme kamagru a nemůžeme si ji vynachválit! kupujeme ty oral jelly, je to takový ovocný sirup a super!!

Tyto preparáty jsou dobré, si myslím jen na to, pokud jde chlap na akci a potřebuje mít jistotu. Pokud je s ženou, někde se posadí, nebo není akce plánovitá, snad rozumíte. co tím myslím, tak buď chuť je, nebo není a ty prášky nepotřebují. :mrgreen: Něco jiného je, když už chlap vůbec nemůže a potřebuje nějakou vzpruhu.To ten prášek do sebe musí ládovat chcačky, nechcačky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
23.3.17 14:33

vyjádření sexuologa

Jak se vyjádřil jeden sexuolog. Nejprve stačí k vyvolání erekce myšlenka, později je nutná fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky. Asi takto vypadá „vývoj“ sexuality v čase během života muže. Od toho se odvíjí i „kvalita“ jeho života..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.3.17 14:36
@Heinich píše:
Jak se vyjádřil jeden sexuolog. Nejprve stačí k vyvolání erekce myšlenka, později je nutná fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky. Asi takto vypadá „vývoj“ sexuality v čase během života muže. Od toho se odvíjí i „kvalita“ jeho života..

jasně s tím lze souhlasit, jen doplním poznámkou, že každý má tu věkovou hranici postavenou jinak, i když si myslím, jako ve všem, že platí přísloví, bez trenirovky, nět vykona. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí