Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
Jen byla snaha na něco přijít, takové problémy nemám, tak se špatně o tom uvažuje. Ale je divné, jak jsi napsala, že při prvním a druhém sexu mu to nešlo, ač před ní s jinou to šlo, tak to snad ani nemůže být pravda. Otázka může být… jaký smysl má být s ženou, se kterou v produktivním věku není sex?.
Ja nic takoveho nepsala. Ja vychazim z toho, ze ten problem maji i tak normalne.
Dopoledne jsem to prubl a erekce byla jako vymalovaná. Tak jsem si oddechl. ![]()
@opozice píše:
Dopoledne jsem to prubl a erekce byla jako vymalovaná. Tak jsem si oddechl.
Paráda… ![]()
@iriis píše:
Paráda…
a to jsem měl stres, že musím zaplatit poplatek na VZP a OSSZ. Je nový měsíc. ![]()
@opozice píše:
a to jsem měl stres, že musím zaplatit poplatek na VZP a OSSZ. Je nový měsíc.
A jak to pak musí vypadat když ten stres neni
![]()
@opozice píše:
By mě nikdy nenapadlo, jak může pro někoho být platba sociálního a zdravotního pojištění tak vzrušující
.
@Kobea píše:ženský toho tolik nechápou…
By mě nikdy nenapadlo, jak může pro někoho být platba sociálního a zdravotního pojištění tak vzrušující![]()
![]()
![]()
.
@opozice píše:
Ty jo…tohle funguje pokaždé, když máš zaplatit? ![]()
@iriis píše:
Ty jo…tohle funguje pokaždé, když máš zaplatit?
to ne, to bylo jen jednou a to jsem byl ožralej jak zákon káže. ![]()
@Lima69 píše:
A jak to pak musí vypadat když ten stres neni![]()
no co jak? Stojí jako poleno. ![]()
@Alex.aley píše:
Ahoj, jak je to s těma práškama na podporu erekce? Lékař nebo si je možnost koupit bez předpisu? Vím, že to jde, jen se ptám na účinnost a bezpečnost
Nutno na recept. Ostatní nefungují, protože jsou to jen doplňky stravy a pěkně drahé!
@Anonymní píše:
My máme kamagru a nemůžeme si ji vynachválit! kupujeme ty oral jelly, je to takový ovocný sirup a super!!
Tyto preparáty jsou dobré, si myslím jen na to, pokud jde chlap na akci a potřebuje mít jistotu. Pokud je s ženou, někde se posadí, nebo není akce plánovitá, snad rozumíte. co tím myslím, tak buď chuť je, nebo není a ty prášky nepotřebují.
Něco jiného je, když už chlap vůbec nemůže a potřebuje nějakou vzpruhu.To ten prášek do sebe musí ládovat chcačky, nechcačky. ![]()
Jak se vyjádřil jeden sexuolog. Nejprve stačí k vyvolání erekce myšlenka, později je nutná fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky. Asi takto vypadá „vývoj“ sexuality v čase během života muže. Od toho se odvíjí i „kvalita“ jeho života..
@Heinich píše:
Jak se vyjádřil jeden sexuolog. Nejprve stačí k vyvolání erekce myšlenka, později je nutná fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky. Asi takto vypadá „vývoj“ sexuality v čase během života muže. Od toho se odvíjí i „kvalita“ jeho života..
jasně s tím lze souhlasit, jen doplním poznámkou, že každý má tu věkovou hranici postavenou jinak, i když si myslím, jako ve všem, že platí přísloví, bez trenirovky, nět vykona. ![]()