Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106364
28.7.17 15:10
@MartinKa36 píše:
No on dostal ve 29 mrtvici.Ale třeba kamaradka ma doma kluka kterej se foti v ženskejch šatech a má nutkavou potřebu chodit nahatej po baráku když u nich přespává návštěva… Prostě může mít ten její kluk tlačítko na erekci uplně něke jinde než mezi nohama. A nemusí to být něce fyzického ale třeba něco v jeho hlavě… Ale je to těžké jedna věc je přijít na to jak na něj čas od času to bude fan ale pokud by to tak mnělo být pořád tak to partnerce bude vadit protože pokud nemáš v povaze partnera ponížovat nebo to dělat před kamarádkou, tak to uděláš čas od času pro zpestření jako hru ale dlohodobě se to dá vyřešit jen milencem.

No přesně tak…pokud se jedná o výjimečnou nebo občasnou pro protějšek akceptovatelnou zalezitost, tak asi ano…pokud se bez toho neobejde a nevzruší, tak to asi nikdo nedá. Vzpomínám si na jeden humorny příběh z Afér, kdy chlap byl uchýlny na uniformu zdravotní sestřičky a normálně nebyl schopen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 10:59

@Venetia No, co z toho má? Na orgasmus to fakt nebylo, ale bylo to příjemné a hlavně se to pak rychle zlepšovalo a zřejmě se nějak odbourala ta psychická nástavba, takže nakonec mu stál jako svíčka. :-) Když ho máš ráda, tak mu chceš pomoct.

• Citovat
  • Upravit
106364
31.7.17 11:02
@Anonymní píše:
@Venetia No, co z toho má? Na orgasmus to fakt nebylo, ale bylo to příjemné a hlavně se to pak rychle zlepšovalo a zřejmě se nějak odbourala ta psychická nástavba, takže nakonec mu stál jako svíčka. :-) Když ho máš ráda, tak mu chceš pomoct.

to chapu… pomoc druhemu tedy znamena, ze z toho nic nemas a delas to jen kvuli nemu..jak dlouho se to da vydrzet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
31.7.17 17:16
@Venetia píše:
to chapu… pomoc druhemu tedy znamena, ze z toho nic nemas a delas to jen kvuli nemu..jak dlouho se to da vydrzet?

to jsou jednoduchý počty. :mrgreen: Než mu napíše Dr. Uzel Viagru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
31.7.17 18:50
@Venetia píše:

to je krásnej dvojí metr Když se mužskému nepostaví tak tu řešíte jak dlouho se to dá vydržet místo toho aby jste čekaly až dostane chlap chuť na sex tak ho v podstatě sexuálně zneužívaté a ten sex mu svým žadonením zhusíte.

Schválně by mně zajímalo kdy si má podle vás mužskej jít sexovat jinam, když mu ženská nedá týden dva, když jen leží a tváří se tak už se udělaj ať to mám z krku… je to potom nevěra??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
31.7.17 18:54
@MartinKa36 píše:
to je krásnej dvojí metr Když se mužskému nepostaví tak tu řešíte jak dlouho se to dá vydržet místo toho aby jste čekaly až dostane chlap chuť na sex tak ho v podstatě sexuálně zneužívaté a ten sex mu svým žadonením zhusíte.Schválně by mně zajímalo kdy si má podle vás mužskej jít sexovat jinam, když mu ženská nedá týden dva, když jen leží a tváří se tak už se udělaj ať to mám z krku… je to potom nevěra??

to nevim..ja bych urcite nenalehala…jinam se chodi asi kdyz nedojde k zadne zmene dlouhou dobu..cca rok, dva

kdyz zenska lezi popsanym stylem, tak je snad jasne, ze nechce… to uz pak o tom chlapovi, jestli se s necim takovym spokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
31.7.17 20:05

Já bych vám dal ležet jako prkno. To by jste si sbalily svoje dvě igelitky a valily jinam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
31.7.17 20:59
@opozice píše:
Já bych vám dal ležet jako prkno. To by jste si sbalily svoje dvě igelitky a valily jinam. :mrgreen:

Správně děláš…aspoň to je vyřešené hned..kdo neprojde, musí o dům dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.17 23:10
@MartinKa36 píše:
to je krásnej dvojí metr Když se mužskému nepostaví tak tu řešíte jak dlouho se to dá vydržet místo toho aby jste čekaly až dostane chlap chuť na sex tak ho v podstatě sexuálně zneužívaté a ten sex mu svým žadonením zhusíte.Schválně by mně zajímalo kdy si má podle vás mužskej jít sexovat jinam, když mu ženská nedá týden dva, když jen leží a tváří se tak už se udělaj ať to mám z krku… je to potom nevěra??

To nechápu. Jaké žadonění? Jestli se dá chlapovi sex zhnusit, tak asi spíš bude méněprocentní, čili nikoliv chlap. Myslím, že spousta chlapů chce, i když se jim nepostaví, ale prostě to nejde. a NE PROTO, ŽE BY SE JIM SEX HNUSIL.

• Citovat
  • Upravit
4077
14.8.17 01:05
@Anonymní píše:
To nechápu. Jaké žadonění? Jestli se dá chlapovi sex zhnusit, tak asi spíš bude méněprocentní, čili nikoliv chlap. Myslím, že spousta chlapů chce, i když se jim nepostaví, ale prostě to nejde. a NE PROTO, ŽE BY SE JIM SEX HNUSIL.

Takže ženy které nemají zájem o sex jsou méně procentní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.8.17 09:34
@MartinKa36 píše:
Takže ženy které nemají zájem o sex jsou méně procentní?

Já teda za sebe spíš souhlasím s tím názorem nahoře. Zatím jsem za svůj život nepotkala chlapa, kterému by se sex hnusil, i když nechci tvrdit, že takoví neexistují. Jen jsem žádného neviděla a ani o takovém neslyšela. Myslím tedy sex jako takový, bez ohledu na to, že se mu může hnusit sex se ženou a sní o sexu s chlapem.
Popravdě jsem ale nepotkala ani ženu, která by něco takového přiznala. Dělám roky v ženském kolektivu a myslím, že by se řada chlapů divila, po čem všem ty jejich (podle jejich mínění) domácí puťky a frigidky touží a jaké mají sexuální představy, případně jaké mají mimomanželské vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 09:43
@E-líza píše:
Já teda za sebe spíš souhlasím s tím názorem nahoře. Zatím jsem za svůj život nepotkala chlapa, kterému by se sex hnusil, i když nechci tvrdit, že takoví neexistují. Jen jsem žádného neviděla a ani o takovém neslyšela. Myslím tedy sex jako takový, bez ohledu na to, že se mu může hnusit sex se ženou a sní o sexu s chlapem.
Popravdě jsem ale nepotkala ani ženu, která by něco takového přiznala. Dělám roky v ženském kolektivu a myslím, že by se řada chlapů divila, po čem všem ty jejich (podle jejich mínění) domácí puťky a frigidky touží a jaké mají sexuální představy, případně jaké mají mimomanželské vztahy.

no a proč to tedy tomu svému neřeknou? Zase ta špatná komunikace mezi partnery. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
14.8.17 09:51
@E-líza píše:

No tak to se pleteš, nemůžeš to takhle posuzovat protože pokud chlap nebo žena nemá zájem o sex tak nevleze s žnskou do poslele a neřekne tý ženské že dneska nemá na sex náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
14.8.17 09:53
@opozice píše:
no a proč to tedy tomu svému neřeknou? Zase ta špatná komunikace mezi partnery. :cert:

třeba na to není vhodný typ, nebo je doma protivnej, nebo je věčně v práci nebo na PC nebo vztah někde skřípe..důvodů proč se s partnerem nedá komunikovat o sexu je mnoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 09:56
@MartinKa36 píše:
No tak to se pleteš, nemůžeš to takhle posuzovat protože pokud chlap nebo žena nemá zájem o sex tak nevleze s žnskou do poslele a neřekne tý ženské že dneska nemá na sex náladu…

Pleteš se i ty. Spíše žena, než chlap ráda vleze s chlapem do postele a nemá zájem o sex. Třeba si chce jen trochu popovídat. I u toho popovídání se později dá ta chuť naladit. Pokud tedy se nejedná o případ, kdy ten sex mít nemůže a to z jakéhokoliv důvodu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí