Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
14.8.17 09:57
@Venetia píše:
třeba na to není vhodný typ, nebo je doma protivnej, nebo je věčně v práci nebo na PC nebo vztah někde skřípe..důvodů proč se s partnerem nedá komunikovat o sexu je mnoho

potom nechápu, proč spolu ti dva nekomunikující partneři jsou? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
14.8.17 09:58
@opozice píše:
potom nechápu, proč spolu ti dva nekomunikující partneři jsou? :cert:

pro to se dá najít určitě taky mnoho důvodů a sex je jen čast vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
14.8.17 10:03
@opozice píše:
Pleteš se i ty. Spíše žena, než chlap ráda vleze s chlapem do postele a nemá zájem o sex. Třeba si chce jen trochu popovídat. I u toho popovídání se později dá ta chuť naladit. Pokud tedy se nejedná o případ, kdy ten sex mít nemůže a to z jakéhokoliv důvodu. :dance:

Nepletu se, vždyt píšu že nemůže podle svých skušeností a skušeností kamarádek posoudit kolik % mužu nemá zájem o sex, u žen je to podobné ale u nich se část přemůže a dočasne souloží protože chtějí dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 10:07
@MartinKa36 píše:
Nepletu se, vždyt píšu že nemůže podle svých skušeností a skušeností kamarádek posoudit kolik % mužu nemá zájem o sex, u žen je to podobné ale u nich se část přemůže a dočasne souloží protože chtějí dítě

Taková by se u mě měla dobře. Protože pokud by chtěla dítě, dočasně by si zasouložila jen jednou a už by v tom byla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
14.8.17 10:15

Já mám zájem o sex a přesto se mi podobné problémy nevyhnuly. U mě šlo většinou o přetížení svalu. Takže pokud mám v průběhu dne 2-3 hodiny erekci, tak večer už mě nemusí poslouchat. Ještě to mohou ovlivňovat léky, protože takto aktivní bývám většinou doma na nemocenské, když se celý den nudím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 10:29
@Havran007 píše:
Já mám zájem o sex a přesto se mi podobné problémy nevyhnuly. U mě šlo většinou o přetížení svalu. Takže pokud mám v průběhu dne 2-3 hodiny erekci, tak večer už mě nemusí poslouchat. Ještě to mohou ovlivňovat léky, protože takto aktivní bývám většinou doma na nemocenské, když se celý den nudím:)
žádná reakce od žen? Havran, konečně někdo, kdo dá ženský na frak. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 10:40

U nás se kolem pětatřicítky (obou) začal občas projevovat problém.

Nakonec to asi bylo dlouholetou nudou. :oops: Jednou jsme si takhle dali, snad poprvé ve dvacetiletém vztahu, před sexem nějaký alkohol, víc jsme se uvolnili, zjistili jsme, že když z toho přestaneme dělat záležitost z nedělní školy, tak je všechno vzrušení zpět, už je to sedm let, konečně mám(e) dojem, že TOHLE je ta naše sexuální přirozenost a sex je častej, dokonalej a problémů s erekcí nula.

L.

• Citovat
  • Upravit
1951
14.8.17 10:54
@Anonymní píše:
U nás se kolem pětatřicítky (obou) začal občas projevovat problém.

Nakonec to asi bylo dlouholetou nudou. :oops: Jednou jsme si takhle dali, snad poprvé ve dvacetiletém vztahu, před sexem nějaký alkohol, víc jsme se uvolnili, zjistili jsme, že když z toho přestaneme dělat záležitost z nedělní školy, tak je všechno vzrušení zpět, už je to sedm let, konečně mám(e) dojem, že TOHLE je ta naše sexuální přirozenost a sex je častej, dokonalej a problémů s erekcí nula.

L.

jo to je běžný problém většiny vztahu. U nedělního sexu v poloze „matrace“ mužská touha nevzplane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 10:58
@Havran007 píše:
jo to je běžný problém většiny vztahu. U nedělního sexu v poloze „matrace“ mužská touha nevzplane :)

nj, ale kdy jindy se můžeš domluvit na tom, že je třeba vymalovat kuchyň? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 11:02
@Havran007 píše:
jo to je běžný problém většiny vztahu. U nedělního sexu v poloze „matrace“ mužská touha nevzplane :)

Jenze jak po xxxxx číslech najednou zjistis, ze je za tim nuda? Všechno je furt stejny, a najednou je problem.
Není to legrace. :mrgreen:
 L.

• Citovat
  • Upravit
28075
14.8.17 11:04
@Anonymní píše:
Jenze jak po xxxxx číslech najednou zjistis, ze je za tim nuda? Všechno je furt stejny, a najednou je problem.
L.

pokud šoustáš z lásky, nikdy to není stejné, pokud tedy to není šup, šup, za 5 vteřin. :mrgreen: Právě naopak, je potřeba šoustačku rozšiřovat o nové komponenty, ale to se zdejším některým ženám vůbec nezamlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
14.8.17 11:06
@Anonymní píše:
L.

no tak postupně to uvadá.. Pokud je to pořád jako přes kopírák, tak je to jako sledovat pořád dokola ten stejný film.. s každým delším shlédnutím je pořád méně zábavnější až se dostaneš do fáze, kdy ho sleduješ jen z povinnosti nebo do fáze, kdy Ti už ten film leze krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 11:14
@opozice píše:
pokud šoustáš z lásky, nikdy to není stejné, pokud tedy to není šup, šup, za 5 vteřin. :mrgreen: Právě naopak, je potřeba šoustačku rozšiřovat o nové komponenty, ale to se zdejším některým ženám vůbec nezamlouvá.

Ne stejny jako stejny, ale stejna zena stejny vztah.

Ale to uz je fuk. Hlavně ze je to ok.
My sex oba milujeme a o komponenty neni nouze. Obdobi : nevime kudy kam bylo kratky (pul roku, v 24 letem vztahu).
Teď je to skvely, muz je dokonaly milenec.
:srdce:
 L.

• Citovat
  • Upravit
28075
14.8.17 11:18
@Havran007 píše:
no tak postupně to uvadá.. Pokud je to pořád jako přes kopírák, tak je to jako sledovat pořád dokola ten stejný film.. s každým delším shlédnutím je pořád méně zábavnější až se dostaneš do fáze, kdy ho sleduješ jen z povinnosti nebo do fáze, kdy Ti už ten film leze krkem.

No napsal jsi -A- a je třeba to doplnit -B- Jakmile to začíná lézt krkem, nastává ta doba, kterou někteří/é odsuzují. Najít si milence/milenku. Tady se neřeší jen sex, tu se řeší všechno, vždyť ty ženy jsou tak upovídané a popovídat si rozhodně potřebují, když ty jejich polovičky na ně doma nemají čas a v tom popovídání vystřílí prach právě u těch mileneckých vztahů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 11:20
@Anonymní píše:
Ne stejny jako stejny, ale stejna zena stejny vztah.Ale to uz je fuk. Hlavně ze je to ok.
My sex oba milujeme a o komponenty neni nouze. Obdobi : nevime kudy kam bylo kratky (pul roku, v 24 letem vztahu).
Teď je to skvely, muz je dokonaly milenec. :srdce:
L.

No a to je to, co tu píši nespočetněkrát. Manželský vztah nemá být jen vztahem manželským, ale i vztahem mileneckým. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí