Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc.
copak erekce..ale koleduje si o mrtvici a nebo infarkt.. ty cévy asi nebudou nic moc když je to takto..
rozhodně by to nadváhu řešit měl
@jetam11 Popravdě mi to moc normální nepřijde
Mě osobně se to nikdy nestalo. Takže si myslím, že to je nějaký zdravotní problém a nebo ho nepřitahuješ (promiň
).
Jako může se stát, že je chlap fakt unavený a prostě se mu nepostaví, nebo ochabne. Jako nejsme stroje, taky se mi to stalo a přitom partnerka mě velice vzrušuje. Ale když už něco takového nastane, tak dělám tak, aby z toho partnerka něco měla. Pusou ti to udělat přeci může kdykoliv
To mi právě přijde od tvého přítele takové sobecké. ![]()
Je to choulostivé téma o kterém moc rádi nemluvíme
Zkusil bych to možná opepřit nějakým hezkým spodním prádlem.
@Jakub81 píše:
@jetam11 Popravdě mi to moc normální nepřijdeMě osobně se to nikdy nestalo. Takže si myslím, že to je nějaký zdravotní problém a nebo ho nepřitahuješ (promiň
).
Jako může se stát, že je chlap fakt unavený a prostě se mu nepostaví, nebo ochabne. Jako nejsme stroje, taky se mi to stalo a přitom partnerka mě velice vzrušuje. Ale když už něco takového nastane, tak dělám tak, aby z toho partnerka něco měla. Pusou ti to udělat přeci může kdykoliv
Je to choulostivé téma o kterém moc rádi nemluvímeTo mi právě přijde od tvého přítele takové sobecké.
Zkusil bych to možná opepřit nějakým hezkým spodním prádlem.
To jo, kdykoliv a kdekoliv.
Jen aby to netrvalo dlouho, aby z toho lízání nebolely sanice.
@Jakub81 píše:
@opozice![]()
Pravda..
Vím, co mluvím, i když jsem lízač jako sviňa, tak některým babám to trvá, jako sra. ní lačnýmu. ![]()
@opozice U nás je to docela rychlovka
i když ono pozlobení není občas na škodu. ![]()
@Jakub81 píše:
@opozice U nás je to docela rychlovkai když ono pozlobení není občas na škodu.
to zlobení, to musí být, jinak to ani nejde. ![]()
@Martinela1982 píše:
Taky znám hodně lidí, spíše mužu, co se za to stydí a pak je to stojí vztah. Dnešní doba je plná různých přípravku na podporu erekce, není potřeba se za to stydět,
za co se stydí? ![]()
@Martinela1982 píše: že se jim jejích kamarád dolu nepostaví. Vymlouvají se na unavu, stres a podobně. Taky jsem zažila něco podobného…
kolik jim je roků, že se jim nepostaví? Je pravda, že někteří třicetiletí si šuknou jednou za měsíc a další měsíc mají půst.
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc.
Zajímalo by mě spíš kolik je mu let. Nemyslím si, že by ta váha byla zásadní problém. Asi tomu přispívá, ale pokud mu není padesát, tak by neměl být problém mu ho „postavit“. Většina mých partnerů naopak byla ochotná kdykoliv a kdekoliv, tak bych spíš sázela na psychiku nebo jiný problém.
Ahoj, u nas doma je to podobne. Jsme spolu pres 20 let. Ale ja si taky prave myslim, ze ten problem neni zpusobeny nadvahou. Muj manzel ma nadvahu od te doby, co se zname. Problemy s erekci zacal mit az posledni 2 roky. Ale u neho mam pocit, ze ten problem ma „v hlave“. Staci, abych kolem nej prosla naha z koupelny, nebo se prevlekala a je okamzite pripraven k akci
Ale treba v pripade, kdy si udelame hezky vecer a on uz tak vi, co se od nej ocekava, tak se mu proste nepostavi. Takze na nej chystam „prepadovky“
, nekdy jdu proste ven jen v satech bez spodniho pradla
apod. a ono to potom vse funguje jak ma ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, u nas doma je to podobne. Jsme spolu pres 20 let. Ale ja si taky prave myslim, ze ten problem neni zpusobeny nadvahou. Muj manzel ma nadvahu od te doby, co se zname. Problemy s erekci zacal mit az posledni 2 roky. Ale u neho mam pocit, ze ten problem ma „v hlave“. Staci, abych kolem nej prosla naha z koupelny, nebo se prevlekala a je okamzite pripraven k akciAle treba v pripade, kdy si udelame hezky vecer a on uz tak vi, co se od nej ocekava, tak se mu proste nepostavi. Takze na nej chystam „prepadovky“
, nekdy jdu proste ven jen v satech bez spodniho pradla
apod. a ono to potom vse funguje jak ma
To je tanecku kolem chlapu ![]()
@Venetia čauky, čauky,
stejně jako kolem vás, když se vám do toho moc nechce. ![]()
Pokud je to takhle slabší u vašich partnerů, zkuste jim nabídnout análek? Dost chlapů to bere a jen ta představa že se probojovávají někam kde ještě nebyli. Každopádně trochu divadla u toho neuškodí
.
@Martinela1982 píše: že se jim jejích kamarád dolu nepostaví. Vymlouvají se na unavu, stres a podobně. Taky jsem zažila něco podobného…
Mě se to už stalo taky, že jsem byl domluven s babou a před tím jsem měl stres a na tu schůzku se mě moc nechtělo, jenže odvolat se to už nedalo. Že to bylo stresem jsem oné neřekl, ale dovedl jsem si z toho udělat pěknou srandu jako- co kdybych ho tam spustil shora, to půjde líp.
Ona ošizena nebyla, jazyk mám dlouhej jako čert.