Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
až se posuneš do jiné věkové kategorie, tak si to už budeš umět představit
je to jako se vším. Některým už nestojí ve čtyřiceti, jiným stojí i v sedmdesáti. To stejné platí u žen. Některé to zabalí ve čtyřiceti, jiné mají chuť i po šedesátce.
Jde jen o to, který/á z výše uvedené kategorie sem napíše ten, či onen článek.
Ahoj..narazila jsem na tudle diskuzy.Muj 27 lety manzel ma to same.pri sexu se brzy udela a uz jo nepostavi.max.je polomekky..cim to je nevim, ale kdyz vypije vic piv tak se zase nemuze udelat:D
@opozice píše:
je to jako se vším. Některým už nestojí ve čtyřiceti, jiným stojí i v sedmdesáti. To stejné platí u žen. Některé to zabalí ve čtyřiceti, jiné mají chuť i po šedesátce.Jde jen o to, který/á z výše uvedené kategorie sem napíše ten, či onen článek.
S tímto bych částečně nesouhlasil. Podle mě lze po 40, 50, 60 vysledovat v tomto jisté zákonitosti, které se hlavně v těch vyšších věkových skupinách začínají velmi lišit a to jasně ve prospěch žen (ve smyslu chuti na sex a „funkčnosti“)
@Heinich
Můžu jednu soukromou otázku??? Proč se zapojuješ výhradně do diskuzí o problémech s erekcí, většinou u starších mužů??? Je to tvůj případ??? Protože jestli ne, pak nechápu posedlost pouze a jen tímto tématem.
@káťa píše:
@Heinich
Můžu jednu soukromou otázku??? Proč se zapojuješ výhradně do diskuzí o problémech s erekcí, většinou u starších mužů??? Je to tvůj případ??? Protože jestli ne, pak nechápu posedlost pouze a jen tímto tématem.
Heinich chce jednoznačně naznačit a neví jak na to, že mu už nestojí, jako za mlada, ![]()
Mám tu příspěvky v různých diskusích, včetně financí apod. Spíš mám teď pocit,, že v podobných diskusích jste vy, že mě vidíte „jen“ tu. Navíc mám zde o poznání méně příspěvků, než v tomto případě například „opozice“. Jinak v vašim jedovatým dotazům, nejsem tento případ, jen prostě znám řadu starších lidí i žen, takže vím, jak to zhruba všechno končívá.
@Heinich píše:
Mám tu příspěvky v různých diskusích, včetně financí apod. Spíš mám teď pocit,, že v podobných diskusích jste vy, že mě vidíte „jen“ tu. Navíc mám zde o poznání méně příspěvků, než v tomto případě například „opozice“. Jinak v vašim jedovatým dotazům, nejsem tento případ, jen prostě znám řadu starších lidí i žen, takže vím, jak to zhruba všechno končívá.
No já právě se pohybuji ve velkém množství a druzích diskusí, ale na jiných, než na „problémových erekcích“ jsem vás nezaznamenala…
@káťa píše:
No já právě se pohybuji ve velkém množství a druzích diskusí, ale na jiných, než na „problémových erekcích“ jsem vás nezaznamenala…
To je váš problém. Opakuji jsem i na jiných diskuzích. A mimochodem, pokud se někde o něčem diskutuje, mělo by se diskutovat a argumentovat k tématu a ne zkoumat proč tam dotyčný je. To připomíná nálepkování a vůbec to pak nic nepřinese v dané diskusi. Chápete?
@Heinich píše:
To je váš problém. Opakuji jsem i na jiných diskuzích. A mimochodem, pokud se někde o něčem diskutuje, mělo by se diskutovat a argumentovat k tématu a ne zkoumat proč tam dotyčný je. To připomíná nálepkování a vůbec to pak nic nepřinese v dané diskusi. Chápete?
Já to chápu, ale proč pořád v každé penisové diskusi opakovat, že starší muži 40+ mají problémy s erekcí, když to není pravda. Je jasné, že 20 letý mladík nefunguje stejně jako 80 letý děda, ale pokud chlap normálně funguje, tak sex není problém v 60 ani 70…mám v rodině a mezi známými povícero mužů z této věkové kategorie a sex úplně normálně a často provozují…Takže ano, někteří muži mohou mít problémy už v tomto věku a někteří určitě i ve věku mladším, ale rozhodně to, co pořád opakujete, nelze zevšeobecnit na všechny muže…
@Heinich píše:
A o kočkách ![]()
@káťa píše:
Já to chápu, ale proč pořád v každé penisové diskusi opakovat, že starší muži 40+ mají problémy s erekcí, když to není pravda. Je jasné, že 20 letý mladík nefunguje stejně jako 80 letý děda, ale pokud chlap normálně funguje, tak sex není problém v 60 ani 70…mám v rodině a mezi známými povícero mužů z této věkové kategorie a sex úplně normálně a často provozují…Takže ano, někteří muži mohou mít problémy už v tomto věku a někteří určitě i ve věku mladším, ale rozhodně to, co pořád opakujete, nelze zevšeobecnit na všechny muže…
Ale ona to je pravda, výjimky existuji
@káťa píše:
No jde o to, co přesně „pořád opakuji“. Rozhodně nikde neopakuji že „muži 40+ mají problémy s erekcí“. Jen tvrdím, že jsou tu určité zákonitosti, které ve vyšším věku mužskou sexualitu dosti omezují. U někoho přijdou rychleji, u druhého později, ale pořád je tu prostě rozdíl oproti ženám. Za tím si stojím a dost žen na to už ve vyšším věku přišlo.
@Venetia píše:
Ale ona to je pravda, výjimky existuji
Pokud se jedná pouze o výjimky. Opět bych měl tedy pravdu..
@Heinich píše:
Pšššššt, hlavně nejmenovat i zdi mají uši… ![]()
@Heinich píše:
Pokud se jedná pouze o výjimky. Opět bych měl tedy pravdu..
V tom případě všichni starší lidé v mém okolí a rodině jsou vyjímky. Paradoxně jediný problém s erekcí má manžel mé kolegyně z práce, který to má od 35, ale on ve velkém pije a kouří, takže to bude asi z toho, v kombinaci s jeho vysokým tlakem…