Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
lépe počítat se vším. Znáš pořekadlo, že štěstí přeje připraveným.
v tomhle veku uz budu davno vis kde
straikum ode mne zadne nebezpeci nehrozi
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc. ![]()
První příznak, ty cévy budou mít následně problém i v srdci a mozku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc.
to je daň tlouštíků. ![]()
@opozice píše:
to je daň tlouštíků.
To je zbytečné a přeš čáru se takto vysmívat. ![]()
Jídlo je droga a je těžké jí odolat.
Vím o tom své. Kdybych mohla, cpu se od rána do večera, bohužel nemohu, když se přežírám, jde to vidět. ![]()
Pokud se dožiji cca 60 let věku, budu se přecpávat od rána do večera, to už mi bude jedno. ![]()
Trochu závidím těm lidem, kteří se mohou ládovat od rána do večera a nepřiberou ani deko za předpokladu, že jsou zdraví. Taky bych se tak chtěla mít.
Tyhle kecy k tlustým lidem máte vy, kteří pro postavu nemusíte dělat absolutně nic… ale to jsme odbočili od tématu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc.
njn, co by chtěl s touhle váhou
bohužel to bude hlavní a zásadní problém.. a pokud s tim nic neudělá, tak to bude jen horší ![]()
@Klopotkova píše:
To je zbytečné a přeš čáru se takto vysmívat.
Jídlo je droga a je těžké jí odolat.Vím o tom své. Kdybych mohla, cpu se od rána do večera, bohužel nemohu, když se přežírám, jde to vidět.
Pokud se dožiji cca 60 let věku, budu se přecpávat od rána do večera, to už mi bude jedno.
Trochu závidím těm lidem, kteří se mohou ládovat od rána do večera a nepřiberou ani deko za předpokladu, že jsou zdraví. Taky bych se tak chtěla mít.Tyhle kecy k tlustým lidem máte vy, kteří pro postavu nemusíte dělat absolutně nic… ale to jsme odbočili od tématu.
to není vysmívání, to je konstatování. A pokud člověk není slaboch, tak se s tím vypořádá. Vše je o vůli. Pokud lidé dávají přednost neuváženou stravou před svým zevnějškem, je to jen jejich chyba.
@opozice píše:
to je daň tlouštíků.
Ne nutně. Můj chlap má 115 váhu na 175 výšky a o nějaké špatné erekci nemůže být řeč. S jeho apetitem bych ji občas možná i uvítala ![]()
@histep píše:
Ne nutně. Můj chlap má 115 váhu na 175 výšky a o nějaké špatné erekci nemůže být řeč. S jeho apetitem bych ji občas možná i uvítala
pokud je to svalovina a ne sádlo /tuky/ je to v pořádku.
@opozice píše:
pokud je to svalovina a ne sádlo /tuky/ je to v pořádku.
Tak čistej tuk to není, ale čistá svalovina rozhodně taky ne
. A věk 45 tomu moc nepřidává, přesto vše OK. Možná jen ZATÍM, vím. ![]()
@histep píše:
Tak čistej tuk to není, ale čistá svalovina rozhodně taky ne. A věk 45 tomu moc nepřidává, přesto vše OK. Možná jen ZATÍM, vím.
Většina chlapů a bab si za to můžou sami. Příklad. Když mě rekonstruovala firma byt, podlahu pokládal jeden mladík, cca 35 roků a dle mého soudu měl 120 kilo. Za celou dobu práce od rána,/ jsem mu nabízel něco na snězení, nebo pití/ on do sebe dal jen dvě kávy. Odpoledne když odjel cca v 15 hodin mě řekl, že bude obědvat až doma. Věřím tomu, že doma si večer ještě přidal brambůrky a další slátaniny. Potom se nemůže divit, že je takový, jaký je.
@opozice píše:
Většina chlapů a bab si za to můžou sami. Příklad. Když mě rekonstruovala firma byt, podlahu pokládal jeden mladík, cca 35 roků a dle mého soudu měl 120 kilo. Za celou dobu práce od rána,/ jsem mu nabízel něco na snězení, nebo pití/ on do sebe dal jen dvě kávy. Odpoledne když odjel cca v 15 hodin mě řekl, že bude obědvat až doma. Věřím tomu, že doma si večer ještě přidal brambůrky a další slátaniny. Potom se nemůže divit, že je takový, jaký je.
A to mi vykládáš jako proč
V tématu problémů s erekcí napíšu, že ne vždy je to daň u tlouštíků a dostanu přednášku… ![]()
@histep píše:
A to mi vykládáš jako pročV tématu problémů s erekcí napíšu, že ne vždy je to daň u tlouštíků a dostanu přednášku…
ha, ha, já tu vyjadřuji svůj názor, tak jako každý druhý, který tu něco napíše. To není určeno jen tobě, ale i těm, co sem na tuto diskuzi vlezou. A nečerti se, nemůžu za to, že máš jiný názor než já.
![]()
@Klopotkova píše:
To je zbytečné a přeš čáru se takto vysmívat.
Jídlo je droga a je těžké jí odolat.Vím o tom své. Kdybych mohla, cpu se od rána do večera, bohužel nemohu, když se přežírám, jde to vidět.
Pokud se dožiji cca 60 let věku, budu se přecpávat od rána do večera, to už mi bude jedno.
Trochu závidím těm lidem, kteří se mohou ládovat od rána do večera a nepřiberou ani deko za předpokladu, že jsou zdraví. Taky bych se tak chtěla mít.Tyhle kecy k tlustým lidem máte vy, kteří pro postavu nemusíte dělat absolutně nic… ale to jsme odbočili od tématu.
Nekteri lidi to maji jednoduchy v tom, ze jim nic moc nechutna, ze proste si to jidlo nedokazou vubec uzit a berou to jen jako nutnost.
Dalsi maji vyhodu v tom, ze maji malo penez a nemuzou si dovolit opravdove lahudky, jidla z drahych restauraci apod.
Ale kdyz ma clovek ty predpoklady a moznosti, tak je jednoduchy nechat se trochu unest, jak rikas muze to byt droga.
Ale vahy jako 150kg nechapu, nedavno jsem cetl clanek, jak krematoria maji problem se spalovanim 200kg lidi a ze treba ani nejsou rakve na nektere a davaji je do bedny a na jerabu do zeme. ![]()