Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106375
22.8.17 13:29
@opozice píše:
lépe počítat se vším. Znáš pořekadlo, že štěstí přeje připraveným. :(

v tomhle veku uz budu davno vis kde :D straikum ode mne zadne nebezpeci nehrozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 08:42

Špatná erekce

Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4754
12.4.18 08:48

První příznak, ty cévy budou mít následně problém i v srdci a mozku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
12.4.18 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc. :zed:

to je daň tlouštíků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.4.18 09:06
@opozice píše:

To je zbytečné a přeš čáru se takto vysmívat. :?
Jídlo je droga a je těžké jí odolat. ;) Vím o tom své. Kdybych mohla, cpu se od rána do večera, bohužel nemohu, když se přežírám, jde to vidět. :?
Pokud se dožiji cca 60 let věku, budu se přecpávat od rána do večera, to už mi bude jedno. :P
Trochu závidím těm lidem, kteří se mohou ládovat od rána do večera a nepřiberou ani deko za předpokladu, že jsou zdraví. Taky bych se tak chtěla mít. :jazyk: Tyhle kecy k tlustým lidem máte vy, kteří pro postavu nemusíte dělat absolutně nic… ale to jsme odbočili od tématu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
12.4.18 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o radu.Jsem s přítelem 6 let, máme syna, s erekcí měl problém trochu už od začátku, ale pak se zo celkem srovnalo, ale ted je to čím dál horší a už to nejde vůbec, přítel má 120 kg, doktorka mu řekla at zhubne, ale já ho k tomu nemůžu dotlačit, kašle na to, já bych ho podpořila ve všem, ale on pro to nechce nic udělat, jde na sexuologii, ale mám obavy, e mu řeknou to stejně, at zhubne. Chybí mi milování, ano dělá mi to rukou, ale už mi to nestačí, chtěla bych víc. :zed:

njn, co by chtěl s touhle váhou :nevim: bohužel to bude hlavní a zásadní problém.. a pokud s tim nic neudělá, tak to bude jen horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
12.4.18 09:22
@Klopotkova píše:
Jídlo je droga a je těžké jí odolat. ;) Vím o tom své. Kdybych mohla, cpu se od rána do večera, bohužel nemohu, když se přežírám, jde to vidět. :?
Pokud se dožiji cca 60 let věku, budu se přecpávat od rána do večera, to už mi bude jedno. :P
Trochu závidím těm lidem, kteří se mohou ládovat od rána do večera a nepřiberou ani deko za předpokladu, že jsou zdraví. Taky bych se tak chtěla mít. :jazyk: Tyhle kecy k tlustým lidem máte vy, kteří pro postavu nemusíte dělat absolutně nic… ale to jsme odbočili od tématu. :mavam:

to není vysmívání, to je konstatování. A pokud člověk není slaboch, tak se s tím vypořádá. Vše je o vůli. Pokud lidé dávají přednost neuváženou stravou před svým zevnějškem, je to jen jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
12.4.18 09:25
@opozice píše:

Ne nutně. Můj chlap má 115 váhu na 175 výšky a o nějaké špatné erekci nemůže být řeč. S jeho apetitem bych ji občas možná i uvítala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
12.4.18 09:26
@histep píše:
Ne nutně. Můj chlap má 115 váhu na 175 výšky a o nějaké špatné erekci nemůže být řeč. S jeho apetitem bych ji občas možná i uvítala :mrgreen:

pokud je to svalovina a ne sádlo /tuky/ je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 09:29

Nezkouseli jste bylinky, např kotvičnik?

• Citovat
  • Upravit
5178
12.4.18 09:30
@opozice píše:
pokud je to svalovina a ne sádlo /tuky/ je to v pořádku.

Tak čistej tuk to není, ale čistá svalovina rozhodně taky ne :). A věk 45 tomu moc nepřidává, přesto vše OK. Možná jen ZATÍM, vím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
12.4.18 09:37
@histep píše:
Tak čistej tuk to není, ale čistá svalovina rozhodně taky ne :). A věk 45 tomu moc nepřidává, přesto vše OK. Možná jen ZATÍM, vím. :think:

Většina chlapů a bab si za to můžou sami. Příklad. Když mě rekonstruovala firma byt, podlahu pokládal jeden mladík, cca 35 roků a dle mého soudu měl 120 kilo. Za celou dobu práce od rána,/ jsem mu nabízel něco na snězení, nebo pití/ on do sebe dal jen dvě kávy. Odpoledne když odjel cca v 15 hodin mě řekl, že bude obědvat až doma. Věřím tomu, že doma si večer ještě přidal brambůrky a další slátaniny. Potom se nemůže divit, že je takový, jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
12.4.18 09:42
@opozice píše:
Většina chlapů a bab si za to můžou sami. Příklad. Když mě rekonstruovala firma byt, podlahu pokládal jeden mladík, cca 35 roků a dle mého soudu měl 120 kilo. Za celou dobu práce od rána,/ jsem mu nabízel něco na snězení, nebo pití/ on do sebe dal jen dvě kávy. Odpoledne když odjel cca v 15 hodin mě řekl, že bude obědvat až doma. Věřím tomu, že doma si večer ještě přidal brambůrky a další slátaniny. Potom se nemůže divit, že je takový, jaký je.

A to mi vykládáš jako proč 8o V tématu problémů s erekcí napíšu, že ne vždy je to daň u tlouštíků a dostanu přednášku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
12.4.18 09:44
@histep píše:
A to mi vykládáš jako proč 8o V tématu problémů s erekcí napíšu, že ne vždy je to daň u tlouštíků a dostanu přednášku… :roll:

ha, ha, já tu vyjadřuji svůj názor, tak jako každý druhý, který tu něco napíše. To není určeno jen tobě, ale i těm, co sem na tuto diskuzi vlezou. A nečerti se, nemůžu za to, že máš jiný názor než já. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
12.4.18 12:20
@Klopotkova píše:
Trochu závidím těm lidem, kteří se mohou ládovat od rána do večera a nepřiberou ani deko za předpokladu, že jsou zdraví. Taky bych se tak chtěla mít. :jazyk: Tyhle kecy k tlustým lidem máte vy, kteří pro postavu nemusíte dělat absolutně nic… ale to jsme odbočili od tématu. :mavam:

Nekteri lidi to maji jednoduchy v tom, ze jim nic moc nechutna, ze proste si to jidlo nedokazou vubec uzit a berou to jen jako nutnost. 8o Dalsi maji vyhodu v tom, ze maji malo penez a nemuzou si dovolit opravdove lahudky, jidla z drahych restauraci apod. :think: Ale kdyz ma clovek ty predpoklady a moznosti, tak je jednoduchy nechat se trochu unest, jak rikas muze to byt droga.
Ale vahy jako 150kg nechapu, nedavno jsem cetl clanek, jak krematoria maji problem se spalovanim 200kg lidi a ze treba ani nejsou rakve na nektere a davaji je do bedny a na jerabu do zeme. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí