Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.8.17 11:24
@opozice píše:
No a to je to, co tu píši nespočetněkrát. Manželský vztah nemá být jen vztahem manželským, ale i vztahem mileneckým. :palec:

Tak vo tym žádná, sex u nas dostane přednost pred uklidem a casto i dětmi. (Jdete na procházku se psem :lol: ).
 L.

• Citovat
  • Upravit
28075
14.8.17 11:27
@Anonymní píše:
Tak vo tym žádná, sex u nas dostane přednost pred uklidem a casto i dětmi. (Jdete na procházku se psem :lol: ).
L.

nejhorší je, když se to dostane do roviny----sex až usnou děti. Sexovat se má kdykoliv a kdekoliv. To je na tom to pěkné. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
14.8.17 11:33

Sám si uvědomuje, že je něco špatně. Myslím, že se může jednat o problém jen částečně související s psychikou, spíš očekávám i nějakou zdravotní příčinu. Např. to může být projev cukrovky.
Doporučuji návštěvu lékaře. Je to nepčíjemné, ale nedá se nic dělat a odklady to může být jen a jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109757
14.8.17 11:41
@Havran007 píše:
jo to je běžný problém většiny vztahu. U nedělního sexu v poloze „matrace“ mužská touha nevzplane :)

kdo má vyšší potřebu, ocení i matraci..horší je, když už neslouží bez nutné porce tanců okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109757
14.8.17 11:43
@opozice píše:
pokud šoustáš z lásky, nikdy to není stejné, pokud tedy to není šup, šup, za 5 vteřin. :mrgreen: Právě naopak, je potřeba šoustačku rozšiřovat o nové komponenty, ale to se zdejším některým ženám vůbec nezamlouvá.

já myslím, že to se zamlouvá každé, nikdo nechce nudu a pořád to samé..jen pak záleží na tom, jaké ty komponenty jsou. A tam už se můžou značně rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 11:46
@Venetia píše:
já myslím, že to se zamlouvá každé, nikdo nechce nudu a pořád to samé..jen pak záleží na tom, jaké tykomponenty jsou. A tam už se můžou značně rozejít.

Samozřejmě příjemné oběma. Myslím, že je jen málo párů, alespoň dle mého názoru, aby byl pár v poměru 1:10 v provádění určitých praktik. Potom už to nemám cenu něco vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
14.8.17 12:02
@Venetia píše:
kdo má vyšší potřebu, ocení i matraci..horší je, když už neslouží bez nutné porce tanců okolo.

tak mě slouží i když se jedná o matraci, akorát ten prožitek je z toho slabší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109757
14.8.17 12:12
@Havran007 píše:
tak mě slouží i když se jedná o matraci, akorát ten prožitek je z toho slabší..

tak to je hodně o tom chlapovi co za požitky nabízí..pak nemůže být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 12:24
@LLump píše:
Auto, vilu, bazén… :mrgreen:
že by tu byla řeč o mě? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109757
14.8.17 12:32
@LLump píše:
Auto, vilu, bazén… :mrgreen:

to jsem zrovna nemyslela, ale pohodě ve vztahu to určitě neublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.8.17 12:33
@LLump píše:
A ty jsi auto, vila a nebo bazén? :jazyk:

jak řekl jeden klasik, nepotřebuji to, ale mám to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 14:16

No, trochu se při čtení téhle diskuse divím. Měla jsem v životě více (sexuálních) vztahů, tři vážné, čtyři takové přátelské a samozřejmě i nějaké ty „na jednu noc“. Asi jsem měla štěstí, ale s výjimkou jednoho, všem stál kdykoliv a kdekoliv. Ten jeden měl problémy, které se nám podařilo dost rychle vyřešit trochou mojí snahy. To mě utvrdilo ve vědomí, že chlapi chtějí „furt“, bez ohledu na místo, denní dobu nebo jestli mám na sobě naprosto antierotické tepláky a vytahané tričko s flekama. Dokonce většině z nich nevadí ani menzes. Prostě si neumím představit chlapa, který má s erekcí problémy a není to ze zdravotních důvodů.

• Citovat
  • Upravit
109757
14.8.17 14:20
@Anonymní píše:
No, trochu se při čtení téhle diskuse divím. Měla jsem v životě více (sexuálních) vztahů, tři vážné, čtyři takové přátelské a samozřejmě i nějaké ty „na jednu noc“. Asi jsem měla štěstí, ale s výjimkou jednoho, všem stál kdykoliv a kdekoliv. Ten jeden měl problémy, které se nám podařilo dost rychle vyřešit trochou mojí snahy. To mě utvrdilo ve vědomí, že chlapi chtějí „furt“, bez ohledu na místo, denní dobu nebo jestli mám na sobě naprosto antierotické tepláky a vytahané tričko s flekama. Dokonce většině z nich nevadí ani menzes. Prostě si neumím představit chlapa, který má s erekcí problémy a není to ze zdravotních důvodů.

až se posuneš do jiné věkové kategorie, tak si to už budeš umět představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 14:24

@Venetia Čtyřicet už mi bylo, jakou kategorii myslíš?

• Citovat
  • Upravit
109757
14.8.17 14:29
@Anonymní píše:
@Venetia Čtyřicet už mi bylo, jakou kategorii myslíš?

ještě tak 5. -10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria