Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
14.4.14 11:49
@Anonymní píše:
Taky to znam, ze zacatku vztahu jsme to mivali, ale ja nechtela hned utikat a chtela jsem byt podporou, tak jsem zjistila,,ze se to resi u urologa, nejprv mu predepsal viagru at vyzkousi jestli mu bude s tableti stat, byl nadherne tvrdy vecer i pak rano, psychicky nejakou dobu to pak bylo dobry, ale po case znova, tak jsem mu nasla jiny kotakt a doktorka mu dala nejake tablety, malinke, prislo mi to jak placebo :-) ale melo to svuj efekt, ze mu castteji v pohode stal, ale behem styku jsem citila, ze zmekl, ale slo vsse dookoncit. V posl.dobe jsemm ale zjistila, ze i ja na to moc myslim a mela bychh se soustredit treba na svuj dech, vypnout a. Pak si to uzit. A kdyz se mu nechtel postavit vubec rikal, ze jej pomalu vzrusuji rukou, ze potebuje rycleji, jinak ho neeudrzi a pak byl z toho nervozni. Hlavne si s nim o tomnejak promluvit a pokud se mu to stane, tak'ho pohladit a rici, ze to preci muzete tentokrat udelat jinak, hlavne mu to nikdy nevpalit, jinak se uz bude. Zdy bat a bude problem. Hlavni je podpora!!!

Po přečtení tohoto příspěvku být ženou, tak jsem rád, že nejsem chlap..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 15:01

Ahoj,
oživuji diskuzi a prosím o zachování anonymity.
Mám stejný problém, jako měla zakladatelka. Od začátku vztahu se příteli stává, že mu penis během akce (klasická soulož, kouření, rukou) ochabne. Většinou i ta erekce není pořádně tvrdá a kolikrát jsem na rozpacích, jestli tu mrtvou žížalku dál dráždit, nebo jestli už přestat. Vždy se snažím přítele uchlácholit, že nic se neděje, ale on se pak stáhne a hledí si svého, zatímco já nadržená očekávám, že by mohl aspoň uspokojit on mě. Z mého pohledu je trochu sobecký, ale ho se to dotýká, prý není. Takže ho asi ani nenapadne, že by mohl udělat aspoň on mě :zed: Jsem mladá, přítele miluji, ale neumím si představit, že bych si už neměla sex užívat :oops:
Přítel je dost starší, je mu 36, má diabetes 1. typu, vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, cpe se hromadou prášků a je dost možné, že tyhle nemoci jsou původcem ED. Bojím se příteli naznačit, že mi to vadí - nechci ho ranit, už tak je dost zklamaný sám ze sebe. Myslíte, že by se s tím něco dalo dělat? Vím, že existují různé tablety, ale nebude problémem vysoký krevní tlak? Nemáte někdo zkušenost s těmihle nemocemi a problémem v posteli? Mělo by vůbec cenu, kdyby s tím šel k lékaři?

• Citovat
  • Upravit
3509
2.1.15 15:10
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mám stejný problém, jako měla zakladatelka. Od začátku vztahu se příteli stává, že mu penis během akce (klasická soulož, kouření, rukou) ochabne. Většinou i ta erekce není pořádně tvrdá a kolikrát jsem na rozpacích, jestli tu mrtvou žížalku dál dráždit, nebo jestli už přestat. Vždy se snažím přítele uchlácholit, že nic se neděje, ale on se pak stáhne a hledí si svého, zatímco já nadržená očekávám, že by mohl aspoň uspokojit on mě. Z mého pohledu je trochu sobecký, ale ho se to dotýká, prý není. Takže ho asi ani nenapadne, že by mohl udělat aspoň on mě :zed: Jsem mladá, přítele miluji, ale neumím si představit, že bych si už neměla sex užívat :oops:
Přítel je dost starší, je mu 36, má diabetes 1. typu, vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, cpe se hromadou prášků a je dost možné, že tyhle nemoci jsou původcem ED. Bojím se příteli naznačit, že mi to vadí - nechci ho ranit, už tak je dost zklamaný sám ze sebe. Myslíte, že by se s tím něco dalo dělat? Vím, že existují různé tablety, ale nebude problémem vysoký krevní tlak? Nemáte někdo zkušenost s těmihle nemocemi a problémem v posteli? Mělo by vůbec cenu, kdyby s tím šel k lékaři?

No tuty prášky právě zvyšujou krevní tlak, takže bych se toho dost bála. Muj muj má 38 let a funguje normálně, věkem to dle mě nebude. Proč myslíš, že je to ED, když nebyl u doktora? zkoušelas prádýlko a nějak to ozvláštnit? Třeba mu vadí stereotyp. :think: Jako je to těžký, no, nezávidim. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.1.15 15:11
@Anonymní píše:
Ahoj,

to ma z tech prasku, at zacne zit zdrave a opravdu zmeni zivotni styl, pak budete mi t i sex a on erekci!!36 nemi zadny vec, nemoci ma jak duchodce :roll:a k tomu ze te neuspokoji jinak, radeji no coment.

• Citovat
  • Upravit
6870
2.1.15 15:15
@Pincenza píše:
No tuty prášky právě zvyšujou krevní tlak, takže bych se toho dost bála. Muj muj má 38 let a funguje normálně, věkem to dle mě nebude. Proč myslíš, že je to ED, když nebyl u doktora? zkoušelas prádýlko a nějak to ozvláštnit? Třeba mu vadí stereotyp. :think: Jako je to těžký, no, nezávidim. :(
úplně OT, v nějakých diskuzích jsi sama, tady máš chlapa… 8o
Vím, že mi je potom gůvno, ale vrtá mi to hlavou. :mrgreen: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
2.1.15 15:17

@kve-tinka musim přeci s někym spát ne? :mrgreen:

Edit: chodí za náma, neberu ho jako člena rodiny, protože s ničim nepomůže. Jsem hrozně ráda, když přijde a ještě radši, když odejde. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 15:29

@KackaDoup @Pincenza Holky, my si hrátky okořeníme třeba prádlem, různé polohy, prostě aby se mu to líbilo. Ten tlak a cholesterol je prý příčina právě díky té cukrovce :zed: Jinak sportuje, je štíhlý, jí celkem zdravě, přestal i kouřit… Nevím, jestli mám tohle téma naznačit a citlivě se zeptat, jestli by to nemohl probrat s lékařem. Ale jak jsem psala, nevím, jestli by mu mohl nějak pomoct, když i na tlak bere prášky :(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.1.15 15:30

:lol: az ceho asi mas tu cukrovku, tedy diabetes druheho typu? a vysoky tlak…vse jde jen chtit..ale ono je lepsi polykat prasky, nez cokoli menit..Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…tady nejd euz jen tak trochu jist celkem zdrave…to musi byt brutalni zmena…lekari jen predepisuji leky…ale nedoporucuji zmeny.

Příspěvek upraven 02.01.15 v 15:31

• Citovat
  • Upravit
14662
2.1.15 15:31
@KackaDoup píše:
to ma z tech prasku, at zacne zit zdrave a opravdu zmeni zivotni styl, pak budete mi t i sex a on erekci!!36 nemi zadny vec, nemoci ma jak duchodce :roll:a k tomu ze te neuspokoji jinak, radeji no coment.

To si jako fakt myslíš, že mají jen lidé, co žijí nezdravě popř. důchodci cukrovku a vysoký tlak?

A že „žít zdravě“ pomůže? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@KackaDoup píše: :lol: az ceho asi mas tu cukrovku, tedy diabetes druheho typu? a vysoky tlak…vse jde jen chtit..ale ono je lepsi polykat prasky, nez cokoli menit..Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

Ale on má 1. typu - tedy cukrovkumá od dětství :nevim: A s tím nic nenadělá

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Renatt píše:
To si jako fakt myslíš, že mají jen lidé, co žijí nezdravě popř. důchodci cukrovku a vysoký tlak?A že „žít zdravě“ pomůže? :zed:

ano
:lol: on je duchodce??

• Citovat
  • Upravit
572
2.1.15 15:32

@KackaDoup On má DM 1. typu, psala anonymní..to vážně nejde vše, jen chtít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.1.15 15:33
@Anonymní píše:
Ale on má 1. typu - tedy cukrovkumá od dětství :nevim: A s tím nic nenadělá

v tom pripade, zbyva uz jen to zit maximalne zdrave, tim spis ze ma tuhle cukrovku a VER ZE TO LZE,,STACI JEN HLEDAT HLEDAT A HLEDAT A MENIT. :kytka: ;) MYSLIM TO VELMI DOBRE…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.1.15 15:33
@fialka09 píše:
@KackaDoup On má DM 1. typu, psala anonymní..to vážně nejde vše, jen chtít..

ano, jiz vím, ale i tak lze delaz spousty veci, jen se zajimat a neresit jen s doktory…ale vim to je nepopularni nazor :kytka:jsem si toho vedoma ;)

• Citovat
  • Upravit
14662
2.1.15 15:34
@KackaDoup píše: :lol: az ceho asi mas tu cukrovku, tedy diabetes druheho typu? a vysoky tlak…vse jde jen chtit..ale ono je lepsi polykat prasky, nez cokoli menit..Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…tady nejd euz jen tak trochu jist celkem zdrave…to musi byt brutalni zmena…lekari jen predepisuji leky…ale nedoporucuji zmeny.Příspěvek upraven 02.01.15 v 15:31

Takže podle tebe je cukrovka a vysoký tlak jen z nezdravého životního stylu?
No nevím, ale když zakladatelka píše, že je přítel štíhlý, jí zdravě a sportuje tak to asi nebude kvůli tomu, že má nezdravý životní styl, co?
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria