Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli jste některá měla po aplikaci umělých řas tiky v horním víčku oka. Mám řasy teprve druhý den, alergie nebo červené oči nemám, ale tiká mi pravé víčko. Přejde to? Setkala jste se s tim některá?
Bála jsem se, že jako tehotna řasy nesnesu a budu mít alergii, ale tohle taky není moc příjemný ![]()
@Viktorka_von_Ram trvá než si oko zvykne, možná ti je nalepila moc blízko víčka a může to dělat neplechu…jinak v těhu bych se toho lepidla docela bála, je to hroznej sajrajt ![]()
Podle mě ten tik s tím nesouvisí, já nikdy očima netikala když jsem měla nalepené řasy, mě ale lezly na nervy z jiných důvodů, už bych si je fakt nedala…
Ja je mela rok a tikani jsem neměla. Ale znovu bych si je uz nedala. Po roce se mi objevila z ničeho nic alergie na lepidlo a bylo to hodne nepříjemný.
V těhotenství kdy se nemají ani barvit vlasy bych si rozhodně nelepila řasy…
@sunshinegirl píše:
Proč?? Pak mají ty matky vypadat
To bych teda v práci vypadala ![]()
@sunshinegirl To by všechny maminky vypadaly kdyby to byla pravda ![]()
@sunshinegirl píše:
Taky jsem slyšela, že se nemají v těhotenství barvit vlasy. Ale na předporodním kurzu nám říkali, že je to hloupost, tak těžko říct, kde je pravda ![]()
V prvním trimestru jsem se vyhýbala chemii (barvení vlasů),ted jsem 29tt, dost me berou karpály, takže namalovat si řasy je docela výzva. Díky umělým řasám chci šetřit čas, bolavou ruku a zároveň vypadat jako člověk
Tak uvidím, třeba to brzy přejde, mám je fakt chvilku
Jinak žádné problémy s řasami nemám a kdyby se časem objevila alergie, půjde to dolů, to je jasný ![]()
@Niki02 píše:
@sunshinegirl To by všechny maminky vypadaly kdyby to byla pravda
To teda, jsem za tu možnost ráda, aspoň to zkusím a uvidím, jestli to půjde. Ono i s prckem pak nebude moc času na ranní rande s řasenkou ![]()
@majki.r píše:
Taky jsem slyšela, že se nemají v těhotenství barvit vlasy. Ale na předporodním kurzu nám říkali, že je to hloupost, tak těžko říct, kde je pravda
Nevadí ta barva jako taková, ale to co se vdechuje…horší je odbarvování jak barvení…potvrdila mi to i moje doktorka.
Co pak kadeřnice co otěhotní tak to je asi pěkně v háji ![]()
Já myslím, že obarvením hlavy jednou za dva či tři měsíce toho zas tolik nenadýcháme..Ono dýchat ten sajrajt ve městech a každý den je asi horší a naštěstí to na dětičky v bříšku nemá nějak zásadní vliv…
Tak hlasim, že tiky víčka přestaly a všechno je v pohodě, asi si to oko muselo zvyknout na těžší řasy ![]()