Problémy s umělými řasami

18.9.15 16:13

Problémy s umělými řasami

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli jste některá měla po aplikaci umělých řas tiky v horním víčku oka. Mám řasy teprve druhý den, alergie nebo červené oči nemám, ale tiká mi pravé víčko. Přejde to? Setkala jste se s tim některá? :) Bála jsem se, že jako tehotna řasy nesnesu a budu mít alergii, ale tohle taky není moc příjemný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
18.9.15 16:43

@Viktorka_von_Ram trvá než si oko zvykne, možná ti je nalepila moc blízko víčka a může to dělat neplechu…jinak v těhu bych se toho lepidla docela bála, je to hroznej sajrajt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
18.9.15 16:46

Podle mě ten tik s tím nesouvisí, já nikdy očima netikala když jsem měla nalepené řasy, mě ale lezly na nervy z jiných důvodů, už bych si je fakt nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
18.9.15 17:57

Ja je mela rok a tikani jsem neměla. Ale znovu bych si je uz nedala. Po roce se mi objevila z ničeho nic alergie na lepidlo a bylo to hodne nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
18.9.15 18:13

V těhotenství kdy se nemají ani barvit vlasy bych si rozhodně nelepila řasy…

• Citovat
  • Upravit
1392
18.9.15 18:35
@sunshinegirl píše:
V těhotenství kdy se nemají ani barvit vlasy bych si rozhodně nelepila řasy…

Proč?? Pak mají ty matky vypadat :roll: To bych teda v práci vypadala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
18.9.15 19:01

@sunshinegirl To by všechny maminky vypadaly kdyby to byla pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
18.9.15 19:57

@Niki02 to jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
18.9.15 19:58

@Peczka taky se mi přetáčely :think:. Ale aspoň jsem to zkusila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.9.15 21:20
@sunshinegirl píše:
V těhotenství kdy se nemají ani barvit vlasy bych si rozhodně nelepila řasy…

Taky jsem slyšela, že se nemají v těhotenství barvit vlasy. Ale na předporodním kurzu nám říkali, že je to hloupost, tak těžko říct, kde je pravda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.15 21:30

V prvním trimestru jsem se vyhýbala chemii (barvení vlasů),ted jsem 29tt, dost me berou karpály, takže namalovat si řasy je docela výzva. Díky umělým řasám chci šetřit čas, bolavou ruku a zároveň vypadat jako člověk :D Tak uvidím, třeba to brzy přejde, mám je fakt chvilku :) Jinak žádné problémy s řasami nemám a kdyby se časem objevila alergie, půjde to dolů, to je jasný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.15 21:33
@Niki02 píše:
@sunshinegirl To by všechny maminky vypadaly kdyby to byla pravda :lol:

To teda, jsem za tu možnost ráda, aspoň to zkusím a uvidím, jestli to půjde. Ono i s prckem pak nebude moc času na ranní rande s řasenkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
18.9.15 22:06
@majki.r píše:
Taky jsem slyšela, že se nemají v těhotenství barvit vlasy. Ale na předporodním kurzu nám říkali, že je to hloupost, tak těžko říct, kde je pravda :nevim:

Nevadí ta barva jako taková, ale to co se vdechuje…horší je odbarvování jak barvení…potvrdila mi to i moje doktorka.

• Citovat
  • Upravit
1392
19.9.15 10:47

Co pak kadeřnice co otěhotní tak to je asi pěkně v háji :think:
Já myslím, že obarvením hlavy jednou za dva či tři měsíce toho zas tolik nenadýcháme..Ono dýchat ten sajrajt ve městech a každý den je asi horší a naštěstí to na dětičky v bříšku nemá nějak zásadní vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.15 09:41

Tak hlasim, že tiky víčka přestaly a všechno je v pohodě, asi si to oko muselo zvyknout na těžší řasy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí