Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím,
narazila jsem na parfém z oriflamu..bohužel známá se nepamatovala název. Jen to, že je z oriflame a je v modré lahvičce. Jinak se jedná o nasládlou vůni..nějaký nápad co by to mohlo být?
Sladce voní snad všechny, modrých mají plno. Najdi na netu nejbližší Oriflame centrum a zkus je kontaktovat, určitě budou mít vzorky a ty to očucháš.
Btw. ty víš, jak flakon vypadá nebo ti jen ta známá říkala, že je modrej?
@claire2 píše:
Zdravím,
narazila jsem na parfém z oriflamu..bohužel známá se nepamatovala název. Jen to, že je z oriflame a je v modré lahvičce. Jinak se jedná o nasládlou vůni..nějaký nápad co by to mohlo být?
Blue Sapphire

Já bych se mrknul na parfums, aby se koza nažrala a vidle zůstaly celé…
@Jan Nepomucký píše:
Blue Sapphire
jj děkuju. Náhodou nevíš jestli je stále v nabídce. Když jsem to hodila do netu..tak na heurece mi vyjelo, že není již v nabíce..
@claire2 píše:
jj děkuju. Náhodou nevíš jestli je stále v nabídce. Když jsem to hodila do netu..tak na heurece mi vyjelo, že není již v nabíce..
Dá se to myslí sehnat v Anglii, občas tam jezdím.
Teď je modrý i Lucia Starlight, ale to je celkem novinka (pár měsíců).
Taky třeba Ice (dříve Moon).
Modrých je hafo hodně. http://cz.oriflame.com/…omen/perfume Fakt doporučuju zajít na kontaktní místo Oriflame a říct svůj požadavek, ony ti tam vyberou vzorky modrých parfémů a ty můžeš strávit odpoledne očucháváním. ![]()