Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla Bůčková píše: Více
Sice jsem chtěla jít jinam, ale dám to oboje
@Anonymní píše: Více
Prosím neraď jí, nebo půjde do politiky a to bude definitivní konec této krásné vlasti ![]()
@Snorlaxik píše: VíceÓ, já zapomněla. Když nemáš problém ty, tak ho nemá nikdo. Svatá prostoto.
@liggy píše: Více
Ale na vsechno by rekla, ze je to problem tech konkretnich lidi a krasne by usetrila.
Dnes jsem viděla, jak paní, nejspíš babičkas táhla tři dost malé děti z koupáku. Motala se, úplně zelená, asi jí dali pěkně zabrat. vypadala tedy, že je v důchodu, nebyla to babča přes padesát. Tak snad to přežije bez úhony ![]()
@Venetia píše: Více
Myslíš jako dárek k odchodu do duchodu černý pytel na zip a nějakou injekci? Správně. Co mají co vyzirat stát. Svoje udělali, tak díky a sbohem.
Co mne těší je to, že jednou se stáří dočká téměř každý. Tes se
@boball Třeba to byla starší matka. A zelená byla, protože se prehrala při slunění - anebo měla s sebou původně ty děti čtyři.
@boball píše: Více
Ty vado! A moje vrstevnice(40+) omdlévají a nevystrčí nos z baráku a babka si troufne na 3 malé děti a ještě k tomu k vodě ![]()
@inkakřivák píše: Více
@ibis píše: Více
Jak to?
Já jsem měla dneska chvíli pohlídat, ale nakonec z toho sešlo, tak jsem vyrazila na disco ![]()
Já už jsem stará…těšit se můžou ti, co je to tak otravuje
Dojde na každého..v tomhle je život fér
@ibis píše: Více
Ještě nejsem čtyřicátníce. Po obědě jsem se vygulila v bazénu
. Ve vodě bylo dobře, že jsem tam aj usnula. Zase. Otec byl taky dneska s děckama u vody. Všech pět vnoučat sám bere. Už teda budou čtyři. Cestou po koupání hodil nejstarší na vlak. Momentálně na ni se psem čekáme.
Kdepak. Do nas budou ještě v sedmdesáti hucet, že jsme mladici. ![]()