Proč najednou pláče při koupání?

12330
8.10.18 18:24

Děti mají taková období, zase to přejde. Teď bych koupání omezila na opláchnutí.

Příspěvek upraven 08.10.18 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katkafaj
8.10.18 18:25

Dcera jako miminko milovala koupání.Asi před druhým rokem se to obrátilo,nesnesla ani sprchu,natož lehnout si do vany.
Netlačila jsem na ní,vše se vrátilo po čase do normálu.Co jsem četla diskuze,tak je to normální.Ale proč :nevim:
Jinak aby si dcerka ponořila vlásky do vody,tak jsem ji pustila staré video,to byl vodník :mrgreen:
Takže za sebe říkám,vydržte;-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
945
8.10.18 18:28

@iiiv @Katkafaj děkuji moc. Pamamatuju si, že brácha taky nesnášel koupání a už vůbec ne mytí vlasů, ale to měl tak 2-3 roky. To byly scény :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katkafaj
8.10.18 18:31

@caramba joooo děti a ty jejich scény :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37136
8.10.18 18:47

Taky máme takového kriklouna, cca od 8 měsíců řev ve vaně, nesnáší mytí vlasů, to je vždy řev a to už mu je 3 a půl a pořád to trvá, do velkého bazénu nechce do malého ho v létě občas dostanu když má hodně hraček :mrgreen: vaničku zvládá posledních pár měsíců ale opět musí mít spoustu pěny a hraček jinak je zle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8513
8.10.18 18:47
@caramba píše:
@iiiv @Katkafaj děkuji moc. Pamamatuju si, že brácha taky nesnášel koupání a už vůbec ne mytí vlasů, ale to měl tak 2-3 roky. To byly scény :lol:

Syn se zacal bat vody nejak v 10 mesicich. Pri koupani stal, ani si nesedl. Pak si uz aspon sedl, tak v 1.5 roce. Letos v lete uz mu nevadilo ani se na chvilku potopit.

Boji se tve miminko koupani obecne, nebo jen te polohy na zadech? Muj sedmimesicni uz polohu na zadech nesnese, ale kdyz jdu do vany s nim a mam ho polozeneho na brisku pres moji nohu, je nadseny a vydrzi klidne pul hodiny. Doporucuji vyzkouset.

Jo a take uz vyzaduje hracky a top je Yookidoo kouzelny kohoutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.10.18 18:57

@Limi123 mám ho na zádech na lehátku ve vaničce. Začal hysterčit ze dne na den. Zkusím ještě tu polohu na bříšku. Byla jsem s ním v normální vaně minulý týden, taky byl na lehátku, a taky brečel, přitom už jsme se tak párkrát spolu koupali a vždycky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.18 19:29

@caramba to chce trpělivost přejde to. Nas malej to mel asi 2 mesice taky ze dne na den a ted zas pro zmenu jeci kdyz musi z vany ven. A ted mu bylo 11 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.10.18 19:32
@caramba píše:
@Limi123 mám ho na zádech na lehátku ve vaničce. Začal hysterčit ze dne na den. Zkusím ještě tu polohu na bříšku. Byla jsem s ním v normální vaně minulý týden, taky byl na lehátku, a taky brečel, přitom už jsme se tak párkrát spolu koupali a vždycky v pohodě.

Normálka, zase to za pár týdnů přejde, nenuť ho, polož ho na lehátko do polosedu, nebo třeba na bříško, pokud bude chtít, do prázdné vany, a osprchuj ho místo toho, nic se neděje, děti se koupat nemusí, hlavně umývat zadeček, ručičky, nozicjy, podpazicko, krček…zvládneš to i jen v umyvadle. Nestalo se něco ( moc tepla voda, opruzeny palici zadeček, něčeho se lekl? ) Ale jako u nás to bylo dlouho taky jak na houpačce, definitivně se do koupání zamilovali teprve tak v roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8513
8.10.18 19:54
@caramba píše:

Detem v urcitem veku zacina poloha na zadech hodne vadit. Ja uz syna jinak ani nekoupu, nez se mnou. Pripadne se predtim trochu vysprchuju, ale kdyz jsem v te vane s nim (a se starsim vetsinou take zaroven), tak si to uzivame vsichni.

A dej mu tam hodne hracek, tohle je akorat vek, kdy uz ho zacnou bavit. Jak jsem psala, u maleho aktualne vede ten kouzelny kohoutek, ale dobre jsou i ruzne kalisky, vodolepky a tak (vsechno to zatim jen kouse, ale ta tekouci voda z kohoutku ho fascinuje, s tim si fakt vyhraje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí