Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Caitlyn píše: Více
Ho…no je mastné, takže samotná voda, nota bene studená zadel kvalitně neumyje. Plus osušení do ručníku. každý člen rodiny má, předpokládám, svůj, takže v koupelně je jich tam třeba 8?
@884135 píše: Více
Bydlim v paneláku, záchod je zvlast, a tam je ta sprška. Na stejné štěně, jako je držák na toaletní papír.
@884135 píše: Více
Spršku mám na studenou i na teplou vodu, kde teplotu mohu regulovat. A na uvítání nepoužíváme velke ručníky, ale malé ručníky, je jich tam asi 20.
@Černá Madonna píše: Více
A jaké používáš stelivo? Doporučuji https://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/…ntrol-10-kg/#….
![]()
@Caitlyn píše: Více
A ty si pérdel po velké potřebě ve sprše umýváš jak? Jen vodou nebo i mýdlem? (Nebo se neumyješ vůbec?) A poté na utření používáš jeden ručník týden? Co když se ti do něj utře (ruce) návštěva? Máš na něm cedulku? ![]()
@Ketris píše: Více
V lídlu mají za pár korun lepší, ta to vezme důkladně ![]()
@Weia My máme malou koupelnu, takže ani není kam dát. Batolecí léta už mám dávno za sebou a když se pravidelně sprchuji, tak nějak nevidím důvod. Jasně, na baráku se to může hodit i na jiné věci - napustit kýbl, umýt boty… Ale buď se chci zcela umýt a pak se osprchuji rovnou, nebo postačí toaletní papír. Zkoušela jsem takovou spršku rovnou přimontovanou na wc, ale přišlo mi, že jsem měla jen zmáčený zadek a o umytí moc nešlo. A pak člověk musel šachovat s ručníkem, protože ten vzduch nic neosušil.
Pokud má člověk střevní problémy, tak je asi lepší se osprchovat rovnou a pokud nemá, tak je to opravdu nutnost, když pokaždé na wc používá toaletní papír? O co je ten ručník, kterým se šmrdlá neumytý zadek mýdlem lepší než toaletní papír?
Bidet je pro holky, i když asi u mě by byl fajn. Ale stejně se pak musím dotřít, ne? Není to vapka, která dočista dočista.
Nenapadlo mě to. Navíc s bidetem nějak neumím. 2× jsem ho zkusila použít na gyndě před vyšetřením, a pokaždé jsem pak musela vytřít podlahu. A docela často chodím na velkou mimo domov, tak to je pak k ničemu, že má člověk tuhle věcičku doma.
A není mi teda jasný, jestli si má člověk jako ten zadek namydlit? Nejsem si jistá, jestli se samotným proudem vody člověk umyje? A pak se utřít do ručníku? To tam pak permanentně schne x ručníků, někde u stropu, aby si do nich někdo omylem neutřel obličej?