Proč nemáte doma bidetovou spršku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2129
1.5.26 22:13

Udivuje mě, kolik lidí řeší očištění zadních partií po stolici. Při správné stravě s dostatkem vlákniny má stolice ideální konzistenci a nezůstávajì žádné zbytky kolem řitního otvoru. Papír ani bidet netřeba. Přírodní národy žijící např. v džungli tento problém vůbec nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3546
1.5.26 22:15
@Pučálkovic.Amina píše: Více

A jak to víš že se neutírají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
1.5.26 22:16
@884135 píše: Více

To ten vlhčený toaletní papír také a dokonce je myslím levnější :) Kupuju ho na výlety, protože i v přírodě jsem rád, když si nemusím dřít zadek jen suchým papírem a zároveň vím, že se v přírodě bez problému brzy rozloží a nebude tam strašit ještě v dalším století, jako klasické vlhčené ubrousky. A samozřejmě nedělám hromádky na povrchu, ale nosíme na výlety záchodovou lopatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.5.26 22:17

Stolici mám v pořádku, ale vyhovuje mi se opláchnout vodou. Stejně tak pri menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
1.5.26 22:18

Kolik procent obyvatel čr se ideálně stravuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24021
1.5.26 22:37
@stinga píše: Více

Kočky mají kliku, že jsou neskutečně pružné… Člověk bohužel ne, takže musí experimentovat s kravinami typu bidet apod… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42708
2.5.26 08:08
@bse.pedro píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
2.5.26 08:11
@884135 píše: Více

Viděla jsem rozhovor s nějakým vědcem, který studuje přírodní národy. A ptali se ho, jak to v té džungli dělají bez papíru. Nepotřebují ho, protože jedí zdravě a stolice nelepí. On sám ho taky po pár dnech v džungli nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
2.5.26 08:54
@rmot píše: Více

To nevím, ale vím, že v rakovině střev patří Češi ke špičce, takže na to spousta lidí doslova prdí. Což je škoda, prdět na vlastní zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
8.5.26 06:58

@Pučálkovic.Amina spis bych rekla ze v dzungli nemaji takove starosti nez ze se jim nelepi stolice. Jsou proste doslova prirodni lide, nejakou spinu asi neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.5.26 11:02

Co myslíte bidetovou sprškou? To, co mívají arabské země - sprchu, kterou musíte vzít do ruky a omýt se, nebo to, co mívají záchody např. v Japonsku - trubičku, co vyjíždí zpod okraje toalety, je nasměrováno přesně na určené partie a poté fouká teplý vzduch na usušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí