Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Udivuje mě, kolik lidí řeší očištění zadních partií po stolici. Při správné stravě s dostatkem vlákniny má stolice ideální konzistenci a nezůstávajì žádné zbytky kolem řitního otvoru. Papír ani bidet netřeba. Přírodní národy žijící např. v džungli tento problém vůbec nemají.
@884135 píše: Více
To ten vlhčený toaletní papír také a dokonce je myslím levnější
Kupuju ho na výlety, protože i v přírodě jsem rád, když si nemusím dřít zadek jen suchým papírem a zároveň vím, že se v přírodě bez problému brzy rozloží a nebude tam strašit ještě v dalším století, jako klasické vlhčené ubrousky. A samozřejmě nedělám hromádky na povrchu, ale nosíme na výlety záchodovou lopatku ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Stolici mám v pořádku, ale vyhovuje mi se opláchnout vodou. Stejně tak pri menstruaci.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Kolik procent obyvatel čr se ideálně stravuje? ![]()
@stinga píše: Více
Kočky mají kliku, že jsou neskutečně pružné… Člověk bohužel ne, takže musí experimentovat s kravinami typu bidet apod…
![]()
@884135 píše: Více
Viděla jsem rozhovor s nějakým vědcem, který studuje přírodní národy. A ptali se ho, jak to v té džungli dělají bez papíru. Nepotřebují ho, protože jedí zdravě a stolice nelepí. On sám ho taky po pár dnech v džungli nepotřebuje.
@rmot píše: Více
To nevím, ale vím, že v rakovině střev patří Češi ke špičce, takže na to spousta lidí doslova prdí. Což je škoda, prdět na vlastní zdraví.
@Pučálkovic.Amina spis bych rekla ze v dzungli nemaji takove starosti nez ze se jim nelepi stolice. Jsou proste doslova prirodni lide, nejakou spinu asi neresi.
Co myslíte bidetovou sprškou? To, co mívají arabské země - sprchu, kterou musíte vzít do ruky a omýt se, nebo to, co mívají záchody např. v Japonsku - trubičku, co vyjíždí zpod okraje toalety, je nasměrováno přesně na určené partie a poté fouká teplý vzduch na usušení?