Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Diskuse pro odlehčení.
Vyrostla jsem v domácnosti, kde to bylo odjakživa, takže to beru jako takový standard - ale většinou to lidé doma nemají.
Tak jsem jenom zvědavá proč - viz anketa.
V novostavbě máme na samostatném záchodě, v koupelnách jsem to nechtěla, tam si ten zadek můžu jít rovnou osprchovat ![]()
Zatím na to nemáme toaletu v bytě přizpůsobenou. Samozřejmostí je ale použití sprchy v koupelně. V zahraničí v novém domě ale bidetovou spršku máme. Je to super věc.
@Anonymní píše: Více
Copak osprchovat, ale pak ty záhyby vysušit opravdu do sucha.
Ked prides k niekomu na navstevu a oni ju nebudu mat, odporucam sa opytat, preco.
Take navstevy, ktore by sa ma pytali: a preco nemate to, co ja mam by som druhy krat celkom urcite nepozvala.
@Mkmkz píše: Více
Právě proto se ptám na anonymním fóru, nejsem blázen ![]()
Nemam a ani jsem po ni nikdy netoužil, protože je mi nepříjemný, když mi něco vošpolichává prd.el ![]()
Tak ono to jaksi stříká. No a předpokládám, že to všechno nebude padat jenom do ty mísy ale všude okolo. No a to nebude ve všech případech hezkej pohled.
My ji máme, ale byla použita tak 2× ![]()
Za 1. jsem líná
Za 2. jsem celá mokrá
Za 3. Když se zvednu, abych se osušila, tak je mokrý i vše okolo
Za 4. po každém použití spršky se mi chtělo znova sr. t ![]()
Více mi vyhovuje vlhčený toaleťák ![]()
@Mkmkz přesně tak a nejlepší poradci jsou v panelácích, ty přesně vědí, jak měl náš dům vypadat, naštěstí takoví se u nás zjeví příležitostně ![]()