Proč nepřišla rodičovská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, rodiče. Zajímalo by mě, zda je tu někdo, komu tento měsíc (nebo někdy v minulých měsících) nedorazila rodičovská. Vždy mi chodí přesně 10. v měsíci (a měla by ještě docela dlouhou dobu chodit), ale tento měsíc zatím „ticho po pěšině“. Snažila jsem se dovolat na úřad práce a psala tam několik emailů, ale nikdo to nebere, ani mi nepřišla žádná odpověď. Zajímalo by mě, zda někdo je (byl) v podobné situaci a jak ji řešil. Omlouvám se za anonymitu, ale nerada řeším finanční nebo jiné osobní záležitosti veřejně.
Předem díky
Mají přetíženo…prostě toho mají moc…Volala bych tam opakovaně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
No jasně, protože ty ženský nemají nic jinyho na práci, než poslouchat kde máme rodicak, protože nám to každý měsíc chodí stejně. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak to máte štěstí že vám doteď rodičák chodil stejně, já jsem na rodičovské podruhé a rodičák mi chodí v rozmezí 8. - 28. dne v měsíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 Pokud má v papírech že má chodit v určitý den tak to tak má být…taky jsem volala několikrát kvůli paragrafu…a zjistila jsem že paní účetní prostě neposlala papíry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@mackA159 Pokud má v papírech že má chodit v určitý den tak to tak má být…taky jsem volala několikrát kvůli paragrafu…a zjistila jsem že paní účetní prostě neposlala papíry.
tak to je snad uplne neco jineho? paragraf a rodicovska
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
jj, presne kvuli takovym sl..pkam nestihaji posilat bo je bombarduji opakovane nesmyslnymi telefonaty… pri pouziti rozumu (aspon toho zbytku) - v soucasne situaci asi urednic je mene napr. kvuli karantene covid, diky zavrenym skolam zustaly doma…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 pokud vím tak tam žádné datum stanovené ale není. Do konce měsíce, takže ještě mají čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@markytka3![]()
mě chodil rodicak pravidelně tečka.
bete ti to snad nekdo? ja pisi, ze jen totalni blbena muze nekomu v teto dobe radit, at autorka bombarduje urad neustale. holcicko, ted je kapku jina situace, chapes? na uradech delaji zenske, ktere ted musi byt s detma doma, je jich tak mene, nestihaji jeste drive nez jindy. taky hodne zalezi z jakeho okresu vyplata chodi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 Hele mladá, koukej se hodit do klidu a přestaň tu prskat ty svoje jedy. Mozna by to chtělo prášek na zklidnění co ty na to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky čekám a nic. Už mě s tím začínají štvát. Člověk tam volá a nic. Složenky asi budu platit úsměvem.
Opravdu „spoléhat se na stát“ je za trest.
Mě by zajímalo jakou mají na tom úřadě pracovní dobu. My když v práci nestíháme tak musíme dělat přesčasy a nikoho to nezajímá. Prostě je určitý termín do kdy se práce musí udělat a hotovo.
- Citovat
- Upravit
@Annabela11 píše:
@markytka3 Hele mladá, koukej se hodit do klidu a přestaň tu prskat ty svoje jedy. Mozna by to chtělo prášek na zklidnění co ty na to?
proc jedy? to je snad pro inteligentniho cloveka normalni, ze si je vedom, ze v soucasne situaci je na uradech asi frmol bo vetsina pracovnic zustala doma kvuli zavrenym skolam, a tak se platby pravdepodobne zpozdi. a fakt jen tupec muze radit, ze do toho by mela autorka bombardovat, pracovnice telefonaty
a ze pravidelnost vyplat v normalnim rezimu zavisi na vytizenosti uradu, to ze pani Vomackove chodi pravidelne vyplata pravidelne bo zije v okrese, kde chcip pes, neznamena, ze pravidelne bude chodit i v okrese napr. Praha
ale to uz je pro tebe vyssi divci
btw. kdyz uz odpovidam, over si vzdy na koho reagujes bo jsi odpovidala me misto Markety80 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, rodiče. Zajímalo by mě, zda je tu někdo, komu tento měsíc (nebo někdy v minulých měsících) nedorazila rodičovská. Vždy mi chodí přesně 10. v měsíci (a měla by ještě docela dlouhou dobu chodit), ale tento měsíc zatím „ticho po pěšině“. Snažila jsem se dovolat na úřad práce a psala tam několik emailů, ale nikdo to nebere, ani mi nepřišla žádná odpověď. Zajímalo by mě, zda někdo je (byl) v podobné situaci a jak ji řešil. Omlouvám se za anonymitu, ale nerada řeším finanční nebo jiné osobní záležitosti veřejně.
Předem díky