Proč nepřišla rodičovská?

Anonymní
19.10.20 15:25

Proč nepřišla rodičovská?

Zdravím, rodiče. Zajímalo by mě, zda je tu někdo, komu tento měsíc (nebo někdy v minulých měsících) nedorazila rodičovská. Vždy mi chodí přesně 10. v měsíci (a měla by ještě docela dlouhou dobu chodit), ale tento měsíc zatím „ticho po pěšině“. Snažila jsem se dovolat na úřad práce a psala tam několik emailů, ale nikdo to nebere, ani mi nepřišla žádná odpověď. Zajímalo by mě, zda někdo je (byl) v podobné situaci a jak ji řešil. Omlouvám se za anonymitu, ale nerada řeším finanční nebo jiné osobní záležitosti veřejně.
Předem díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
19.10.20 15:30

Mají na to 30dni…

• Citovat
  • Upravit
14313
19.10.20 15:57
@Anonymní píše:
Zdravím, rodiče. Zajímalo by mě, zda je tu někdo, komu tento měsíc (nebo někdy v minulých měsících) nedorazila rodičovská. Vždy mi chodí přesně 10. v měsíci (a měla by ještě docela dlouhou dobu chodit), ale tento měsíc zatím „ticho po pěšině“. Snažila jsem se dovolat na úřad práce a psala tam několik emailů, ale nikdo to nebere, ani mi nepřišla žádná odpověď. Zajímalo by mě, zda někdo je (byl) v podobné situaci a jak ji řešil. Omlouvám se za anonymitu, ale nerada řeším finanční nebo jiné osobní záležitosti veřejně.
Předem díky :)

Mají přetíženo…prostě toho mají moc…Volala bych tam opakovaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.10.20 16:12
@Annabela11 píše:

No jasně, protože ty ženský nemají nic jinyho na práci, než poslouchat kde máme rodicak, protože nám to každý měsíc chodí stejně. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6650
19.10.20 16:30

Tak to máte štěstí že vám doteď rodičák chodil stejně, já jsem na rodičovské podruhé a rodičák mi chodí v rozmezí 8. - 28. dne v měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.10.20 16:55

@mackA159 Pokud má v papírech že má chodit v určitý den tak to tak má být…taky jsem volala několikrát kvůli paragrafu…a zjistila jsem že paní účetní prostě neposlala papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.10.20 16:56

@Heivka Mě chodil pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.10.20 17:31
@Annabela11 píše:
@mackA159 Pokud má v papírech že má chodit v určitý den tak to tak má být…taky jsem volala několikrát kvůli paragrafu…a zjistila jsem že paní účetní prostě neposlala papíry.

tak to je snad uplne neco jineho? paragraf a rodicovska :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.10.20 17:34
@Annabela11 píše:

jj, presne kvuli takovym sl..pkam nestihaji posilat bo je bombarduji opakovane nesmyslnymi telefonaty… pri pouziti rozumu (aspon toho zbytku) - v soucasne situaci asi urednic je mene napr. kvuli karantene covid, diky zavrenym skolam zustaly doma… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
19.10.20 17:40

@Annabela11 pokud vím tak tam žádné datum stanovené ale není. Do konce měsíce, takže ještě mají čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.10.20 19:24

@markytka3 :roll: :roll: mě chodil rodicak pravidelně tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.10.20 19:34
@Annabela11 píše:
@markytka3 :roll: :roll: mě chodil rodicak pravidelně tečka.

bete ti to snad nekdo? ja pisi, ze jen totalni blbena muze nekomu v teto dobe radit, at autorka bombarduje urad neustale. holcicko, ted je kapku jina situace, chapes? na uradech delaji zenske, ktere ted musi byt s detma doma, je jich tak mene, nestihaji jeste drive nez jindy. taky hodne zalezi z jakeho okresu vyplata chodi… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.10.20 19:44

@markytka3 Hele mladá, koukej se hodit do klidu a přestaň tu prskat ty svoje jedy. Mozna by to chtělo prášek na zklidnění co ty na to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 20:23

Taky čekám a nic. Už mě s tím začínají štvát. Člověk tam volá a nic. Složenky asi budu platit úsměvem. :pocitac: Opravdu „spoléhat se na stát“ je za trest.
Mě by zajímalo jakou mají na tom úřadě pracovní dobu. My když v práci nestíháme tak musíme dělat přesčasy a nikoho to nezajímá. Prostě je určitý termín do kdy se práce musí udělat a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
13197
19.10.20 20:37
@Annabela11 píše:
@markytka3 Hele mladá, koukej se hodit do klidu a přestaň tu prskat ty svoje jedy. Mozna by to chtělo prášek na zklidnění co ty na to? :mrgreen:

proc jedy? to je snad pro inteligentniho cloveka normalni, ze si je vedom, ze v soucasne situaci je na uradech asi frmol bo vetsina pracovnic zustala doma kvuli zavrenym skolam, a tak se platby pravdepodobne zpozdi. a fakt jen tupec muze radit, ze do toho by mela autorka bombardovat, pracovnice telefonaty :mavam: :mavam: a ze pravidelnost vyplat v normalnim rezimu zavisi na vytizenosti uradu, to ze pani Vomackove chodi pravidelne vyplata pravidelne bo zije v okrese, kde chcip pes, neznamena, ze pravidelne bude chodit i v okrese napr. Praha :mavam: :mavam: ale to uz je pro tebe vyssi divci :mavam: btw. kdyz uz odpovidam, over si vzdy na koho reagujes bo jsi odpovidala me misto Markety80 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat