Proč pořád tak přibírá? :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
El-Brno píše:krtek93 píše:Krtku, nejvíc prý dětem chutná Sunar original (a mě taky
el-brno: Já chtěla nasadit UM aspoň třeba ráno na zapití snídaně - a nechce potvoraAspoň že ty příkrmy jinak baští bez problémů - ještě kdyby se nějak sekla a nechtěla jíst, to už teda nevim
), ty ostatní UM jsou takový divně kovový. Jeslti jsi nezkoušela, tak zkus koupit krabici, třeba se holka chytne
Děkuju, zkusim! J jí to právě zkoušela přimíchat i do oblíbený kaše - a nic, prostě jí na tom něco vadí (máma UM Hami a kaši taky - kaše jo, mlíko neeeee
) Hlavně se trošku bojim, až přestanu kojit, abych do ní něco dostala. NO, přinejhoršim bude víc jíst jogurty no ![]()
Jinak taky myslim, že se to časem srovná - moje dítě holt nikdy nebude vazba (ještě že je to holka
) a zakladatelčino dítě nikdy nebude tintítko (většinou ty větší děti bejvyj kluci, tak to tak asi taky má bejt) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jí akorát a zas tak moc těžký není. Možná zkus jak psaly holky místo odpoledního mléka dát jogurt, ale pak bych dala na noc kaši s mlékem ne vodou, měl by mít cca 500ml mléka( počítá se i v kaši, jogurtech). On to časem vyběhá, ale po UM děti přibírají nejvíc. Vidím to na mojí malé do 10. měsíce byla jen kojená a moc nenabírala(viz. metřík) pak jsem začala kromě kojení dávat dopoledne 200ml UM a za poslední měsíc nabrala 1,10kg. I tak nemá trojnásobek porodní váhy.Jinak má jídelníček podobný tvému jen nesní tolik kaše max.150ml, ale v noci kojím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ijajeki píše:
Jí akorát a zas tak moc těžký není. Možná zkus jak psaly holky místo odpoledního mléka dát jogurt, ale pak bych dala na noc kaši s mlékem ne vodou, měl by mít cca 500ml mléka( počítá se i v kaši, jogurtech). On to časem vyběhá, ale po UM děti přibírají nejvíc. Vidím to na mojí malé do 10. měsíce byla jen kojená a moc nenabírala(viz. metřík) pak jsem začala kromě kojení dávat dopoledne 200ml UM a za poslední měsíc nabrala 1,10kg. I tak nemá trojnásobek porodní váhy.Jinak má jídelníček podobný tvému jen nesní tolik kaše max.150ml, ale v noci kojím.
AHojky, už jsme na to najeli, místo odpo mléka dávám ovoce s jogurtem, tak uvidíme..:palec:Takže mu zůstala dávka UM ráno, dopo na sváču půl jog. s ovocem, odpo sváča ovoce s druhou polovinou jogurtu a večer ta mléčná kaše..(takže mléka má cca 570ml za den, tak to je tak nějak jak by měl mít). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit