Proč s těma chlapama jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
30.8.11 23:24
Anonymní píše:
BohunkaP píše:
Kdybys pod svým nickem napsala cokoli ve smyslu „jsem naštvaná, smutná, zklamaná, někdo mi ublížil a nevím, co si o tom myslet“… našla bys tady spoustu spřízněných duší.Takovéhle zatrpklé ANONYMNÍ výlevy nesvědčí o ničem jiném než o „nulové sebeúctě, srabáctví a podobných nelichotivých vlastnostech“… na Tvé straně.

já se ale do nikoho nestrefuji tak prosím o stejnou úctu.. ;) jen se ptám na něco čemu nerozumím a co mi příjde zbytečné…

to jak jsem svůj příspěvek sformulovala neřeš.. je můj a já to takto cítím… nehledám spřízněné duše, hledám asi rozhřešení… proč si někdo dobrovolně nechá ničit život…

Tvoji úvahu už fakt nechápu, píšeš, že sama se sebou by jsi nebyla, že toho svýho cepuješ, tak se jako ptáš, proč si od tebe nechá ničit život? To mi opravdu hlava nebere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.8.11 23:27
harpyje píše:
já zase v té tvé úvaze hodně cítím nechuť k dodržování závazků.

Ono většina těch "blbých " partnerů není tak jednoznačně hrozná- u některých je to třeba pár měsíců, u jiného zase jen občas a jinak je docela fajn… jiný je gauner, ale zas není s jedním partnerem celý život, bo ho ten dotyčný/ta dotyčná po čase pošle do háje :nevim:
připadá mi tvůj dotaz dost nevhodný, zvláště když se ptáš žen, které mají možná partnerský život nalevačku.

har.

Nevhodné je i ptát se kuřačky, která chce skončit
s cigaretama, kolik jich dnes vykouřila. Maminky, která nemůže počít, kdy už bude mimčo atd. Záležitost pohledu, mne diskuse nevhodná nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
marra
30.8.11 23:29
Larr píše:
harpyje píše:
já zase v té tvé úvaze hodně cítím nechuť k dodržování závazků.

Ono většina těch "blbých " partnerů není tak jednoznačně hrozná- u některých je to třeba pár měsíců, u jiného zase jen občas a jinak je docela fajn… jiný je gauner, ale zas není s jedním partnerem celý život, bo ho ten dotyčný/ta dotyčná po čase pošle do háje :nevim:
připadá mi tvůj dotaz dost nevhodný, zvláště když se ptáš žen, které mají možná partnerský život nalevačku.

har.
Nevhodné je i ptát se kuřačky, která chce skončit
s cigaretama, kolik jich dnes vykouřila. Maminky, která nemůže počít, kdy už bude mimčo atd. Záležitost pohledu, mne diskuse nevhodná nepřijde.

mne rozhodne taky ne,prave naopak,rada bxh znala odpovedi..

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 23:29
janca.markova1984 píše:
ja nevim,ale podle meho ze zacatku ten clovek takovy nebyl a zmenil se az casem a je tezke opustit nekoho koho milujes …a porad doufas ze bude takovy jako driv… :nevim: muj nazor.

Samota je zlá a nejistota také, tohle opravdu nedokáže každý. Je hodně těch, co se někde narodí
a tam i umře. A hodně druhých, co se furt stěhuje.

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 23:31
marra píše:
Bez chlapa je blbe a s chlapem jeste hur.. :lol: :lol: jinak k tematu,taky to nechapu mam v okoli nekolik kamaradek,co maji chlapaky na dvve veci,ale nijak se k tomu nevyjadruji,rikaji ze maji male deeti,ze by to nezvladly,,a kdyz jim reknu ze ja to taky zvladam,tak mi na to jen reknou ze ja jsem jina,a drzkata,ze nepotrebuji chlapa..takze mne z toho vypliva,ze bud jsou zeny putky,a je jim jedno co s nima chlap dela,ale pak je taky druha stranka,ze jsu nejak psychicky ci fyzcky deptane(neda se to taky pochopit,podle meho by zenska mela hned utect)a nedokazi odejit mji strach..a zakladatelko ty ses s chlapem nebo bez chlapa?no co se tyce muzu co maj dom mrchu zenskou,tak to fakt neporadim.. :think: :think:

Hodně záleží, zda-li máš rodinu, přátelé, známé. Zkrátka někoho, kdo ti občas přinese flašku vína, upeče bábovku, půjčí peníze. Já tohle neměla, odešla jsem do jiného města, 400 km od rodiny a to bylo fakt drsný:)

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 23:35
marra píše:
janca.markova1984 píše:
marra píše:
Bez chlapa je blbe a s chlapem jeste hur.. :lol: :lol: jinak k tematu,taky to nechapu mam v okoli nekolik kamaradek,co maji chlapaky na dvve veci,ale nijak se k tomu nevyjadruji,rikaji ze maji male deeti,ze by to nezvladly,,a kdyz jim reknu ze ja to taky zvladam,tak mi na to jen reknou ze ja jsem jina,a drzkata,ze nepotrebuji chlapa..takze mne z toho vypliva,ze bud jsou zeny putky,a je jim jedno co s nima chlap dela,ale pak je taky druha stranka,ze jsu nejak psychicky ci fyzcky deptane(neda se to taky pochopit,podle meho by zenska mela hned utect)a nedokazi odejit mji strach..a zakladatelko ty ses s chlapem nebo bez chlapa?no co se tyce muzu co maj dom mrchu zenskou,tak to fakt neporadim.. :think: :think:
jses sama jo? tak to smekam ted je to hodne tezke byt sama,ja takhle byla chvilku a to nemam deti a byla jsem uplne v pr… mela sjem sotva na najem…proste tohle obdivuju.nase mati s nama trema byla taky sama,proste mi to hlava nebere jak se to da zvladnout :palec:
:lol: promin nic ve zlem,ale me zase hlave hlava nebere,jak si to nemohla zvladnout byt sama bez ditete :lol: :lol: :kytka: jisteze se to da zvladnout,neni to na vyskakovani ale lepsi nez zit s nejakym magorem,co tryzni me i deti,takto zijeme spokojene,chude,ale s velkou laskou,a uzivame si v klidu bez hadek a rvani sami sebe..a proto sakra nechpu proc nektere zenske uz alespon kvuli detem neudelaji nejakemu tyranovi pritrz?holky proc delate?nevad vam ze vasse deti si budou nest nasledky celej zivot? :zed: :zed:

Tak to bych jim nezazlévala, jsou následky
a důsledky, které dopředu neřešíme a je jich hodně.

• Citovat
  • Upravit
6792
30.8.11 23:40

no jako ja mela asi 15tis v praci a jen desitku jsem platila za najem za 1kk takze sjem mela na mesic asi 3 tis poplatila sjem telefon … pro mne to bylo maso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.8.11 23:48

Zakladatelko, znáš to o té žábě a hrnci s vodou? Když hodíš žábu do vařící vody, tak vyskočí a zachrání se. Ale dej ji do studení, pomalu vodu ohřívej a nepozná to, kdy je zle, že má utéct a uvaří se.

A takhle nějak si to představuji, že to mají i ty holky, co žijí s chlapem, který se jiným při pohledu z venku zdá akorát tak na pěst. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.8.11 23:50
Wiolla píše:
Zakladatelko, znáš to o té žábě a hrnci s vodou? Když hodíš žábu do vařící vody, tak vyskočí a zachrání se. Ale dej ji do studení, pomalu vodu ohřívej a nepozná to, kdy je zle, že má utéct a uvaří se.A takhle nějak si to představuji, že to mají i ty holky, co žijí s chlapem, který se jiným při pohledu z venku zdá akorát tak na pěst. :nevim:

Tak to možná také je

• Citovat
  • Upravit
byron
30.8.11 23:51

Moc nechápu, co komu vadí na této diskuzi a čím je tak nevhodná :nevim: …

• Citovat
  • Upravit
2803
31.8.11 00:10

Těžko říct, záleží v jaké fázi to manželství je.

Takových případů už jsem tady četla, že manžel je cholerik, týrá jí a ona nemá kam s dětma jít… nemá vlastní rodinu - rodiče, nikoho.

1. protože ho miluje a věří ve zlepšení
  2. je na něm finančně závislá
  3. nemá kam jít
  4. nechce brát dětem tátu
  5. :think: nemá sílu… nikdo jí neporadí

Ono stejně se toho chlapa nezbavíš, když s ním máš děti. Když chlap bude ženskou chtít týrat, bude to dělat psychologicky přes děti a hračky - jednou za 14dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.8.11 06:27

myslím, si, že bohužel tím hlavním, co ty dva drží u sebe jsou materiální závazky. Žena je dnes jen velmi těžko schopna uživit své děti a u toho se o ně ještě postarat.
Až budou mít ženy z 80% šanci na dobře placenou práci, při které uživí sebe i děti a utáhnou třeba i chůvu, pak věřím tomu, že sobci a blbci budou doma sedět ve svých garsonkách na pivu a párcích a bohužel jim bude odepřen rodinný servis :think:
Problém všeho jsou peníze… :roll: to je to, co se s lidstvem děje.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.8.11 06:28
byron píše:
Wiolla píše:
Zakladatelko, znáš to o té žábě a hrnci s vodou? Když hodíš žábu do vařící vody, tak vyskočí a zachrání se. Ale dej ji do studení, pomalu vodu ohřívej a nepozná to, kdy je zle, že má utéct a uvaří se.A takhle nějak si to představuji, že to mají i ty holky, co žijí s chlapem, který se jiným při pohledu z venku zdá akorát tak na pěst. :nevim:
Tak to možná také je

to je velmi trefné přirovnání :-(
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.8.11 06:32

a jinak si myslím, zakladatelko, že na všechny tvé v úvodu zmiňované otázky ti odpoví tento článek:

http://www.silna-zena.cz/…lnika--.html

:kytka: Kéž nikdy nemusíš tuto situaci řešit…
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
31.8.11 07:18
lumáťa píše:
Těžko říct, záleží v jaké fázi to manželství je.

Takových případů už jsem tady četla, že manžel je cholerik, týrá jí a ona nemá kam s dětma jít… nemá vlastní rodinu - rodiče, nikoho.

1. protože ho miluje a věří ve zlepšení
  2. je na něm finančně závislá
  3. nemá kam jít
  4. nechce brát dětem tátu
  5. :think: nemá sílu… nikdo jí neporadí
Ono stejně se toho chlapa nezbavíš, když s ním máš děti. Když chlap bude ženskou chtít týrat, bude to dělat psychologicky přes děti a hračky - jednou za 14dní.

Věřím, že zbavíš, kdo má štěstí tak ano. A teď nemyslím toho chlapa zabít:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky