Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní 11:06 Opravdu mazec - tento příběh
![]()
Já se dostala pouze do té fáze - jeho vypisování.
A pak jsem udělala konec.
Ono opravdu každá máme ten práh tolerance jinde.
Já dost nízko.
@Anonymní píše:
@chebskamaminka To prave nevim, jestli to bylo jen takhle virtualni…Uz jsme o tom mluvili, slibil, ze s tim skonci, ale ja vim, ze to delal dal. Chtela bych verit, ale nejde to…
Mozna jsou ve vztahu horsi veci, nez je nevera, ale pro mne je vernost dulezita a pak si taky myslim, ze jedna nevera, jako ulet, je neco trochu jineho, nez toto.
Zajímavý příspěvek. Říkám si, jestli už někoho napadlo proč si jeden z partnerů tajně píše s jinýma a nebo proč si někdo hodí úlet nebo podvádí. Podle mě ten kdo si váží partnera a je spokojen tak nepodvede. Ten kdo si váží partnera a něco mu chybí tak si píše s jinýma aby si nedostatky doplnil. Podvádí a hází si úlety ten, kdo si neváží toho koho má.
@Anonymní píše:
Zajímavý příspěvek. Říkám si, jestli už někoho napadlo proč si jeden z partnerů tajně píše s jinýma a nebo proč si někdo hodí úlet nebo podvádí. Podle mě ten kdo si váží partnera a je spokojen tak nepodvede. Ten kdo si váží partnera a něco mu chybí tak si píše s jinýma aby si nedostatky doplnil. Podvádí a hází si úlety ten, kdo si neváží toho koho má. [/
Taky se sama v sobe ptam, proc ma potrebu tohle delat…Kdyz jsem „tohle“ zjistila, ptala jsem se ho, proc, co mu chybi, co chce delat jinak…Nikdy nic spatne nebylo, miluje me, nic mu nechybi, vse mu vyhovuje, vse se mu se mnou libi…chce se mnou byt, mit deti atd…Takze pro mne tezce nepochopitelne..:-(
A zkusily jste se zamyslet nejdřív nad tím, jestli není chyba ve vás? Proč má chlap potřebu balit jiný ženský? Z části posílení ega, z části proto, že se mu něčeho nedostává z vaší strany. Chlapi jsou lovci, to, že vás ulovili, neznamená, že v nich potřeba lovit a hledat výzvy zanikne. Snažíte se z chlapů udělat poslušný chlapečky, a když se vám to nepovede (někdy se tak bohužel pro vás stane, buďte rády, je to silná osobnost), tak u něj začnete hledat chyby. Chlapi po pár měsících/letech zase zase začnou toužit po výzvě, po vzrušení, což vy jim dát už logicky nemůžete..
Velmi dobře napsané: „Podle mě ten kdo si váží partnera a je spokojen tak nepodvede. Ten kdo si váží partnera a něco mu chybí tak si píše s jinýma aby si nedostatky doplnil. Podvádí a hází si úlety ten, kdo si neváží toho koho má.“ Přečtěte si to několikrát a přestanete se tak blbě ptát.
@pickle píše:
A zkusily jste se zamyslet nejdřív nad tím, jestli není chyba ve vás? Proč má chlap potřebu balit jiný ženský? Z části posílení ega, z části proto, že se mu něčeho nedostává z vaší strany. Chlapi jsou lovci, to, že vás ulovili, neznamená, že v nich potřeba lovit a hledat výzvy zanikne. Snažíte se z chlapů udělat poslušný chlapečky, a když se vám to nepovede (někdy se tak bohužel pro vás stane, buďte rády, je to silná osobnost), tak u něj začnete hledat chyby. Chlapi po pár měsících/letech zase zase začnou toužit po výzvě, po vzrušení, což vy jim dát už logicky nemůžete..
Velmi dobře napsané: „Podle mě ten kdo si váží partnera a je spokojen tak nepodvede. Ten kdo si váží partnera a něco mu chybí tak si píše s jinýma aby si nedostatky doplnil. Podvádí a hází si úlety ten, kdo si neváží toho koho má.“ Přečtěte si to několikrát a přestanete se tak blbě ptát.
Asi jste nikdy nic podobneho resit nemusel(a), ze? Samozrejme, ze prvni u koho hledam chybu jsem ja. I proto, jsem psala, ze uz jsem se ptala, jedtli delam neco spatne, jestli by chtel neco jinak, neco zmenit…Odpoved byla vzdy: Ne, nemen nic, nechci delat jinak nic. Vsechno mi s Tebou vyhovuje a libi se mi. Miluji Te a chci s Tebou zit…Takze asi tak, aby si nekdo nemyslel, ze se treba u mne neco deje a ja se snazim vinit jen toho druheho…
@pickle píše:
bože, to je zase debilní názor… Takže když si ženská najde chlapa, co se nechá od jiné baby obšťastnit, tak je to vždycky chyba manželky? No někdy určitě jo, ale ne vždy!
@pickle
trošku mimo příspěvěk
budeš se divit, ale opravdu každý podvedený jako první hledá chybu v sobě a dlouho
Anonym: samozřejmě, že ti řekne, že je všechno v pořádku. On nic měnit nechce. Buď se změní ženská a chlap nebude vyhledávat uspokojení potřeb jinde, nebo se žena nezmění a chlap se zařídí. Stále mluvím o „nevěře“ přes net.
@Moňas.p zcestné, nevím jak je tvůj „názor“ relevantní. Nemluvím o obšťastňování a už rozhodně neospravedlňuji nevěru. Přešti si můj příspěvek ještě jednou a snad ti dojde, že vysvětluji, proč chlap hledá nové výzvy.
@chebskamaminka to samé viz výše.
@chebskamaminka píše:
@pickletrošku mimo příspěvěk
budeš se divit, ale opravdu každý podvedený jako první hledá chybu v sobě a dlouho
Ano, tohle muzu jen potvrdit.Od zacatku hledam u sebe…
@pickle píše:
Anonym: samozřejmě, že ti řekne, že je všechno v pořádku. On nic měnit nechce. Buď se změní ženská a chlap nebude vyhledávat uspokojení potřeb jinde, nebo se žena nezmění a chlap se zařídí. Stále mluvím o „nevěře“ přes net.@Moňas.p zcestné, nevím jak je tvůj „názor“ relevantní. Nemluvím o obšťastňování a už rozhodně neospravedlňuji nevěru. Přešti si můj příspěvek ještě jednou a snad ti dojde, že vysvětluji, proč chlap hledá nové výzvy.
@chebskamaminka to samé viz výše.
píšeš to jako omluvu chlapovi nevěry, nebo hledání nových zážitků, jako by to bylo něco naprosto super a běžné. Zato když zahne ženská, tak je to nevděčná kur.va. Tak to vyznívá, bohu žel
Pickle- pokud on nic menit nechce, tak mu zrejme vse vyhovuje a nepotrebuje snad dela to, co dela…?A pokud aby to nedelal, mam neco zmenit ja(jak pisete), mel by mi topri tech dotazech o zmenach rici…
V tomhle se ztracim…
@Anonymní píše:
Ano, tohle muzu jen potvrdit.Od zacatku hledam u sebe…
měla bys časem ale dojít k tomu, že tu chybu udělal on, protože problém řešil takhle
@pickle hážeš to moc do jednoho pytle, nevěra může mít hodně důvodů a ne nějaký předělávání mužů k vlastní dokonalosti
ale souhlasím s tím, že nevěra je pr mě především hodně o ztrátě úcty k partnerovi, kdyby si vážil partnera jen trochu, tak nebude problém řešit nevěrou, ale bude řešit co mu ve vztahu chybí
@chebskamaminka píše:
měla bys časem ale dojít k tomu, že tu chybu udělal on, protože problém řešil takhle
Je to tak tezke…dlouho nam trvalo, nez jsem mu zacala verit (jsem u cizich lidi celkem neduveriva), a ted to takhle dopadne. Kdybych aspon vedela, co ho k tomu skutecne vedlo( vede)…;-(
@Moňas.p nic takového jsem neřekl, naprosto jste nepochopily smysl příspěvku. Chlapa v případě, že si píše s nějakou ženskou přes net v první řadě nenapadne, že jeho počínání lze kategorizovat jako nevěru. Chlap, který je spokojený v současném vztahu a píše si přes net si jen plní řekněme jakési sny, že je opět žádaný a zvyšuje si své ego. Druhá věc je slabý chlap, který navíc není spokojený ve vztahu. Víme, kam to povede.
Anonym viz výše. Může mu dokonce i vše vyhovovat, ale žena po několika letech soužití prostě chlapovi nemůže nabídnout konstantní vzrušení z flirtování.
Ano, měl by ti to říci, aby jste byli oba šťastní. Pravděpodobně však nedokáže zformulovat své pocity anebo mu to takhle vyhovuje. Člověk je tvor společenský a rád poznává nové lidi, a pokud jde o druhé pohlaví, rád navíc pociťuje to vzrušení z poznávání.