Proč s těma chlapama jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
5.5.14 14:59
@Anonymní píše:
Je to tak tezke…dlouho nam trvalo, nez jsem mu zacala verit (jsem u cizich lidi celkem neduveriva), a ted to takhle dopadne. Kdybych aspon vedela, co ho k tomu skutecne vedlo( vede)…;-(

je to těžké, dát někomu druhou šanci je sakra těžké a chtít ten vztah zachránit musí chtít oba, jinak to nejde, člověk se musí smířit s tím, že některé věci už se do vztahu nevrátí, ale to nové může být i hezké a pak člověk musí vytáhnout z toho srabu taky sebe, prostě je to nápor na psychiku a nesmíme se tomu podávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 15:02
@chebskamaminka píše:
@pickle hážeš to moc do jednoho pytle, nevěra může mít hodně důvodů a ne nějaký předělávání mužů k vlastní dokonalostiale souhlasím s tím, že nevěra je pr mě především hodně o ztrátě úcty k partnerovi, kdyby si vážil partnera jen trochu, tak nebude problém řešit nevěrou, ale bude řešit co mu ve vztahu chybí

Prave, od toho mame ve vztahu prece jeden druheho, abychom takovehle veci spolu resili…

• Citovat
  • Upravit
1957
5.5.14 15:03
@chebskamaminka píše:
@pickle :think: trošku mimo příspěvěk :nevim: budeš se divit, ale opravdu každý podvedený jako první hledá chybu v sobě a dlouho

Upřesnila bych to, kde jsem udělala taktickou chybu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 15:06

Pickle- po nekolika letech mozna…Chodime spolu 2 roky a bydlim s nim rok…Takove obdobi se snad neda radit do „po nekolika letech“.A zase teda podle meho (zrejme naivniho) uvazovani, proc lide, kteri si potrebuji takovy zpusobem neco dokazovat, nezustavaji „single“ a neuzivaji se techto „potreb“??? ;-(

• Citovat
  • Upravit
4780
5.5.14 15:12
@Anonymní píše:
Prave, od toho mame ve vztahu prece jeden druheho, abychom takovehle veci spolu resili…

škoda, že to na to ti co podvádějí zapomínají, ať je to žena nebo muž a pak to chtějí napravovat, až když už je ublíženo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.5.14 15:14

@vendulka72 :think: :think: :think: no kde narodily jsme se jako něžnější pohlaví, máme holt tyhle povahy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.5.14 15:14

Anonym - dá, 2 roky jsou dlouhá doba. Hele, zamysli se. Balení je relativně krátkej proces. Chlap tě balil, sbalil, teď si užívá společného soužití, ale po té době si uvědomí, že mu chybí ta výzva a vzrušení z toho balení. To chlapovi prostě nemůžeš odepřít - neznám žádnýho, který by absolutně ztratil zájem o ženy, to by prostě musel být vykastrovanej. Ok, tak se logicky rozhodně naplnit svoje potřeby a flirtovat s jinýma. Pokud si tě váží, je s tebou spokojenej a je to silná osobnost (tos měla poznat předtím, než ses nechala sbalit), tak to nenechá zajít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.5.14 15:18
@pickle píše:
Anonym - dá, 2 roky jsou dlouhá doba. Hele, zamysli se. Balení je relativně krátkej proces. Chlap tě balil, sbalil, teď si užívá společného soužití, ale po té době si uvědomí, že mu chybí ta výzva a vzrušení z toho balení. To chlapovi prostě nemůžeš odepřít - neznám žádnýho, který by absolutně ztratil zájem o ženy, to by prostě musel být vykastrovanej. Ok, tak se logicky rozhodně naplnit svoje potřeby a flirtovat s jinýma. Pokud si tě váží, je s tebou spokojenej a je to silná osobnost (tos měla poznat předtím, než ses nechala sbalit), tak to nenechá zajít dál.

tak vlastně takhle je to jednoduché :palec:,měly jsme o poznat, protože to měli napsané na čele, co napsané, nalepené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
5.5.14 15:21

ženy a potřeba vztahu

Někdy tu ženy popisují takové „samce“ se kterými žijí, že se nemůžu ubránit pocitu, že s nimi jsou jen „aby někoho měly“. Ale možná se mýlím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.5.14 15:24

@chebskamaminka doufám, že na tvém příkladu ostatní vidí, jaké předsudky a omezující přesvědčení má většina žen vůči chování mužů. Pominu, že ve fázi poznávání by měli dva lidi skutečně poznávat silné s slabé stránky toho druhého, což se ty svým ironickým příspěvkem snažíš snad zesměšnit. Pokud nejsi schopná zjistit, že chlap je psychicky nevyrovnaný až nestálý před tím, než si s ním něco začneš, tak pak neházej vinu na všechny ostatní, až s ním budeš mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.5.14 15:25

@Heinich ano, mylíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.5.14 15:40

@pickle člověče,přemýšlím, kde jsem házela kdy vinu na lidi okolo :think: víš ty jsi nepochopil mě, napsal jsi to tak ironicky, že to anonymní musela poznat dřív, že mi to fakt nedalo :zed: :zed: :zed:

myslíš, že když se všechny ty podvedené vdávaly věděly co je potká??budu mluvit teda v jednotném čísle za sebe, brala jsem s muže hodného, laskavého, rodinný tip, ve všem jsem mu věřila, brali jsme se po 5 letech, z ho 3 spolu žili, má postiženého bratra-když jsem poznala byl přesně kvůli tomu jiný, vyzrálejší, život bral jinak než jeho vrstevníci, naprosto odsuzoval a přímo nesnášel nevěru, snad proto, že se v dospělosti se dozvěděl o nevěře svého otce, v době kdy jsem se brali měli jsem už za sebou nějaké jiné životní překážky, které jsme spolu ustáli (nešlo o nevěru),ale díky tomu jsem zjistila, že se o něj můžu opřít i v nejtěžších věcech

a život šel dál a kde mezitím vším se změnil v někoho bezpáteřního, kdo byl nevěrný a lhal, kde se mezitím vším z něj stal někdo jiný, koho jsem nikdy neznala, takového člověka jsem si nebrala :nevim:

tím, jsem nechtěla z něj udělat samce :) jak psal trefně @Heinich tím chci říct, že lidi se mění pořád dospívají, získávají nové zkušenosti a ani já dnes nejsem ten samý člověk, kterého si on vzal, život mě zase trošku osekal, ale nelituju toho špatného, protože co tě nezabije, to tě posílí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.5.14 15:57

Ok, nechci se pouštět do hloubkových analýz vztahů. Samozřejmě je těžké to na začátku odhadnout. Jak jsem psal už několikrát, člověk ve vztahu spokojený nemá nutkání si svoje potřeby naplňovat jinde. Tvůj muž asi ve vztahu spokojený nebyl. Proč, to zůstává otázkou pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.5.14 16:00

@pickle já to vím proč se tak stalo… poprvé, myslela jsem si to, když to prasklo a on mi to pak i později potvrdil, že to byl tenhle důvod, ale bohužel neovlivnitelný mnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 16:00
@pickle píše:
@chebskamaminka doufám, že na tvém příkladu ostatní vidí, jaké předsudky a omezující přesvědčení má většina žen vůči chování mužů. Pominu, že ve fázi poznávání by měli dva lidi skutečně poznávat silné s slabé stránky toho druhého, což se ty svým ironickým příspěvkem snažíš snad zesměšnit. Pokud nejsi schopná zjistit, že chlap je psychicky nevyrovnaný až nestálý před tím, než si s ním něco začneš, tak pak neházej vinu na všechny ostatní, až s ním budeš mít problém.

Nejak se mi vic libi nazor ch. maminky, ale je pravda, ze tady nejde o to, ci nazor se mi libi vic a ci min. Chtela jsem znat nazory ostatnich na daniu situaci a nazory mi tady pisete, takze dekuji.Muj pritel me „balil na dnesni pomery“ pry dlouho.Do dneska vypravi, jako usmevny zazitek se mnou, jak prvni pusu dostal po vic jak mesici a to jen na tvar. Myslim, ze jsem byla opatrna a vahava, vim, ze to asi neni hezke, ale dokonce jsem se pred sbalenim, par lidi ptala, jaky je, jako clovek. Nikdo mi nerekl nic spatneho a ja jsem opravdu „nedokazala poznat“, ze ujizdi na tom, na cem ujizdi…Samozrejme, ze je mi jasne, ze clovek, at je to muz, nebo zena, se vstoupenim do nejakeho vztahu, nenaprogramuje jen na toho jednoho a konec. Nepopiram, ze mi nedela dobre, kdyz poznam na jinych muzich, ze se jim libim, ze jim jsem sympaticka, ale mam vztah, mam pritele, takze nic vic, proste nemuzu…A nevim, ale pokud jeden ve vztahu dela neco, co by nemel, jako je to v nasem vztahu, mel by to delat tak, aby na to druhy neprisel a uz vubec ne v nejak velke mire…Pripadam si, jak naivni 14i leta holka… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky