Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Tyjo nechtěl bych studovat znova od první třídy
taky ne…mám vážné obavy, že bych to nemusela zvládnout…někdy tam mají v učebnicích tak blbý otázky, že se fakt nechytám… ![]()
@Zkai píše:
@mrav jee já ti zavidim.. Budeš šít kapsar na oblečky? Nebo co to je do satnicky potřeba… Kluk chrni, čekám az se vzbudí a asi půjdeme na čochtacku, pak už zas bude dlouho osklivo.
Snad se dá i něco koupit, nebo naši poradí. Taky bychom měli jít s malou do Bečvy, ale zatím po příjezdu nestíhám. Dětský den byl prima, jen Anička se unavila tak, že chrní. Alespon něco máme stejně.
![]()
@Zkai píše:
@mrav jee já ti zavidim.. Budeš šít kapsar na oblečky? Nebo co to je do satnicky potřeba… Kluk chrni, čekám az se vzbudí a asi půjdeme na čochtacku, pak už zas bude dlouho osklivo.
Dneska se ve školkách kapsáře nepoužívají ![]()
Děti už na čochtačku jely. Všechny. Na koupák. Já si smutním a relaxuju v poklidu domova.
Tyjo vy jste vsichni takovy čochtaci.
My vubec. Na koupaliste jdeme kdyz je nejmene 14 dni 30 a vice stupnu - za posledni 3 roky jsme byli 2krat
. Ani k mori nejedezdime, neb je to na nas moc ledove
. Ale s detma asi budeme muset chodit. Az k tomu cuchnou ![]()
@vertunka my chodíme do bazénu ke kamarádce na zahradu, pak v létě máme jedno levnější (27°) a jedno drahé (31°) koupaliště ve vzdálenosti do 20 km, ale na mě je to všechno studený ![]()
@vertunka já teda vodu taky nevyhledavam, už se mi nechce radši ani moc svlikat, ale ta kašna co chodí kluk je tak po kotníky, to preziju. Bazén už ne e. @Anna766 tjo sice jsem ve školce byla jen jednou nedávno, od své poslední docházky a myslím ze nejak takhle to tam řešeny bylo, ale neměli tam skříňky jen hacky. Ted už jsou teda skříňky běžná věc? @mrav přinesla si Anička diplom? Nebo medaili? Zjistila jsem, ze zítra je u nás pivobrani, v sobotu jde na dopoledne kluk k tatinkovi po sto letech, tak pobezim do prace a v neděli zas ten detskej den. Máme nějak nabito.
@Zkai píše:
@vertunka já teda vodu taky nevyhledavam, už se mi nechce radši ani moc svlikat, ale ta kašna co chodí kluk je tak po kotníky, to preziju. Bazén už ne e. @Anna766 tjo sice jsem ve školce byla jen jednou nedávno, od své poslední docházky a myslím ze nejak takhle to tam řešeny bylo, ale neměli tam skříňky jen hacky. Ted už jsou teda skříňky běžná věc? @mrav přinesla si Anička diplom? Nebo medaili? Zjistila jsem, ze zítra je u nás pivobrani, v sobotu jde na dopoledne kluk k tatinkovi po sto letech, tak pobezim do prace a v neděli zas ten detskej den. Máme nějak nabito.
Přinesla si nafukovací balonek, foukací píštalku, umělý kaktus, gumový balon na nafukování do vody a jablečnou tyčinku, která teda velký úspěch neměla. Jednou si kousla a dala mi ji. ![]()
@Zkai myslela jsem že myslíš kapsáře, ty klasické.
Jinak jsou hačky a košíky a tak různě.
Jinak jsem dnes byla opet s holkama u doktorky, neb se jim zase pritizilo
. Litala jsem celej den po rentgenech a od certa k dablu a vysledek - proste obyc alergicka ryma. Pry takhle muzou chrchlat cely leto. To me asi jebne. ![]()
@Zkai píše:
Tyjo. Holka jde taky v zari do skolky. To ji musim poridit kapsar?
Siti nepripada v uvahu
uz dva roky prisivam chlapovi knoflik u kalhot. Vzdy vydrzi tak mesic a zas upadne ![]()
@Anna766 jo myslela.. Ziju v domnění ze to furt frčí. @vertunka no a už na to něco mate? To nejde ne, aby chrchraly furt.
@vertunka Kapsar s kocickama z Fleru se mi nevyuzity vali (je v poradku ve skrini), neb jsem ho poridila a pote se dozvěděla, ze mají svy erarni a nemam ho nosit, tak pokud budes potrebovat, rada se ho zbavim ![]()
My naštěstí žádné kapsáře nešili, děti mají na ramínku školkový látkový pytlík