Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
31.5.18 14:29
@Detsa píše:
Tyjo nechtěl bych studovat znova od první třídy :zed:

taky ne…mám vážné obavy, že bych to nemusela zvládnout…někdy tam mají v učebnicích tak blbý otázky, že se fakt nechytám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
31.5.18 14:30
@Zkai píše:
@mrav jee já ti zavidim.. Budeš šít kapsar na oblečky? Nebo co to je do satnicky potřeba… Kluk chrni, čekám az se vzbudí a asi půjdeme na čochtacku, pak už zas bude dlouho osklivo.

Snad se dá i něco koupit, nebo naši poradí. Taky bychom měli jít s malou do Bečvy, ale zatím po příjezdu nestíhám. Dětský den byl prima, jen Anička se unavila tak, že chrní. Alespon něco máme stejně. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.5.18 16:22

@Detsa to mi neva :)…bojím se té obtížnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
31.5.18 16:42
@Zkai píše:
@mrav jee já ti zavidim.. Budeš šít kapsar na oblečky? Nebo co to je do satnicky potřeba… Kluk chrni, čekám az se vzbudí a asi půjdeme na čochtacku, pak už zas bude dlouho osklivo.

Dneska se ve školkách kapsáře nepoužívají :lol:
Děti už na čochtačku jely. Všechny. Na koupák. Já si smutním a relaxuju v poklidu domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.5.18 20:24

Tyjo vy jste vsichni takovy čochtaci. 8o My vubec. Na koupaliste jdeme kdyz je nejmene 14 dni 30 a vice stupnu - za posledni 3 roky jsme byli 2krat :mrgreen:. Ani k mori nejedezdime, neb je to na nas moc ledove :mrgreen:. Ale s detma asi budeme muset chodit. Az k tomu cuchnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.5.18 20:40

@vertunka my chodíme do bazénu ke kamarádce na zahradu, pak v létě máme jedno levnější (27°) a jedno drahé (31°) koupaliště ve vzdálenosti do 20 km, ale na mě je to všechno studený :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 20:47

@vertunka já teda vodu taky nevyhledavam, už se mi nechce radši ani moc svlikat, ale ta kašna co chodí kluk je tak po kotníky, to preziju. Bazén už ne e. @Anna766 tjo sice jsem ve školce byla jen jednou nedávno, od své poslední docházky a myslím ze nejak takhle to tam řešeny bylo, ale neměli tam skříňky jen hacky. Ted už jsou teda skříňky běžná věc? @mrav přinesla si Anička diplom? Nebo medaili? Zjistila jsem, ze zítra je u nás pivobrani, v sobotu jde na dopoledne kluk k tatinkovi po sto letech, tak pobezim do prace a v neděli zas ten detskej den. Máme nějak nabito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
31.5.18 20:53
@Zkai píše:
@vertunka já teda vodu taky nevyhledavam, už se mi nechce radši ani moc svlikat, ale ta kašna co chodí kluk je tak po kotníky, to preziju. Bazén už ne e. @Anna766 tjo sice jsem ve školce byla jen jednou nedávno, od své poslední docházky a myslím ze nejak takhle to tam řešeny bylo, ale neměli tam skříňky jen hacky. Ted už jsou teda skříňky běžná věc? @mrav přinesla si Anička diplom? Nebo medaili? Zjistila jsem, ze zítra je u nás pivobrani, v sobotu jde na dopoledne kluk k tatinkovi po sto letech, tak pobezim do prace a v neděli zas ten detskej den. Máme nějak nabito.

Přinesla si nafukovací balonek, foukací píštalku, umělý kaktus, gumový balon na nafukování do vody a jablečnou tyčinku, která teda velký úspěch neměla. Jednou si kousla a dala mi ji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 20:56

@mrav umelej kaktus je pecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
31.5.18 20:58

@Zkai myslela jsem že myslíš kapsáře, ty klasické.
Jinak jsou hačky a košíky a tak různě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.5.18 20:59

Jinak jsem dnes byla opet s holkama u doktorky, neb se jim zase pritizilo :zed:. Litala jsem celej den po rentgenech a od certa k dablu a vysledek - proste obyc alergicka ryma. Pry takhle muzou chrchlat cely leto. To me asi jebne. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.5.18 21:01
@Zkai píše:

Tyjo. Holka jde taky v zari do skolky. To ji musim poridit kapsar? 8o 8o Siti nepripada v uvahu :mrgreen: uz dva roky prisivam chlapovi knoflik u kalhot. Vzdy vydrzi tak mesic a zas upadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 21:03

@Anna766 jo myslela.. Ziju v domnění ze to furt frčí. @vertunka no a už na to něco mate? To nejde ne, aby chrchraly furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
31.5.18 21:06

@vertunka Kapsar s kocickama z Fleru se mi nevyuzity vali (je v poradku ve skrini), neb jsem ho poridila a pote se dozvěděla, ze mají svy erarni a nemam ho nosit, tak pokud budes potrebovat, rada se ho zbavim :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17472
31.5.18 21:07

My naštěstí žádné kapsáře nešili, děti mají na ramínku školkový látkový pytlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat