Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
Byla to průvodčí a chtěla štípnout jízdenku.
@Detsa píše:
Co ti ta holka udělala, že ji všude zmiňuješ
Všude snad ne. Byly to jen 4 diskuze a ve 2 uplatnovala své věštecké schopnosti.
![]()
@joy.division.control píše:
Ja byla (ne)jednou na pracovnim koberecku, ze mam pry velky prsa a chlapi se nemůžou v klidu kvůli me ani najist![]()
![]()
A chtěli po tobě nějaké řešení situace?
Ja byla (ne)jednou na pracovnim koberecku, ze mam pry velky prsa a chlapi se nemůžou v klidu kvůli me ani najist![]()
![]()
He, co navrhovali jako řešení??
@Zkai píše:![]()
![]()
záleží odkud v tu pozdní hodinu zrovna jel
Spíš v jakém stavu ![]()
![]()
No ty kráso
A jak ti doporučili to řešit? Uříznout anebo chodit v kartovnové bedně od lednice? ![]()
@Anna766 píše:
A chtěli po tobě nějaké řešení situace?
Ano, abych s tim (s prsama) něco udelala a nenosila tricka s (normalnim) vystrihem ![]()
@Anna766 píše:
Spíš v jakém stavu
Single.
Jsem volnej kluk a tak mám všude známý ![]()
Ano, abych s tim (s prsama) něco udelala a nenosila tricka s (normalnim) vystrihem
Bych navrhla vydávat po čas svačiny všem mužům začerněné brýle
Zajímavé, že zaměstnavatele trápil spíš jejich hlad než pracovní výkon - na vyrušování při práci stížnosti nebyly ![]()
@joy.division.control hustý, fasujes asexuální oděv? Zlatý moje bombarďáky..
Ano, abych s tim (s prsama) něco udelala a nenosila tricka s (normalnim) vystrihem
To je konec tohle.To je na odpověď že jiný než tyhle momentálně nemáš, myslím prsa, a v roláku kvůli tomu chodit nebudeš.
a to jsi pak tedy chodila bez tricka,
to uz asi pak jen panove polykali naprazdno
![]()
@Zkai píše:
@joy.division.control hustý, fasujes asexuální oděv? Zlatý moje bombarďáky..
Uz nee, delam jinde a tam pohoda
Ale na ty regaly bych si kratasky vzala jako ty, nemusi videt az do krku
![]()
![]()
to si stejne stezovaly nejake zavistive zenske,
ze ty jsi sla trikrat, kdyz panbuh rozdaval ![]()
Ja byla (ne)jednou na pracovnim koberecku, ze mam pry velky prsa a chlapi se nemůžou v klidu kvůli me ani najist