Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
31.5.18 23:28

Ale hlasitě obdivovat příště zkusim, jestli potkam nějakyho ouchylaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 23:33
@Zkai píše:
@entropy sem si ted vzpomněla, v práci, sklad, 14 chlapů a já, furt se tam leze po regalech, vysoko, na žebřík není čas. Furt nosim sukně, i v práci. A jeden jedinej kolega mi jednou řekl at před nim na ten regal nelezu, ze mu to nedělá dobře. Od ty doby teda pod nosim ještě navíc kratasy.
:mrgreen:
@Zkai píše:
Ale hlasitě obdivovat příště zkusim, jestli potkam nějakyho ouchylaka.

Nezapomeň zvolit správný styl a tón hlasu, asi jako když se babička rozplývá nad tím, co roztomilého vyvedl vnouček, a na úvod v radostném údivu sprásknout ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 23:34
@Detsa píše:
Právě, to je ten vtipný rozdíl. Kolik žen by se tak nechalo vzít kolem ramenou, když sedí na lavičce a přijde k nim cizí muž :think:. To by bylo ran kabelkou, facek a volání o pomoc.Každopádně mi to připomnělo osobní zážitek, kdy jsem se vracel domu nějakým pozdním nočním vlakem. To byla podivná reakce od té ženy :think:. Ale přece to hned neřeknu, co se stalo :mrgreen: :pankac:

Ha! Bude soutěž! Pozvala te domu? Cizí paní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 23:35
@Detsa píše:
Právě, to je ten vtipný rozdíl. Kolik žen by se tak nechalo vzít kolem ramenou, když sedí na lavičce a přijde k nim cizí muž :think:. To by bylo ran kabelkou, facek a volání o pomoc.Každopádně mi to připomnělo osobní zážitek, kdy jsem se vracel domu nějakým pozdním nočním vlakem. To byla podivná reakce od té ženy :think:. Ale přece to hned neřeknu, co se stalo :mrgreen: :pankac:

Typická detsovina. Další tajemnej hrad v Karpatech!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 23:38
@Detsa píše:
No vídíš to. Ani se kvůli tobě nemohli soustředit na práci. Ostatně četl jsem tenkrát článek, že jednu holku poslali se převléct domů ze školy, že prý se kvůli ní nemohli muži soustředit, protože neměla podprsenku :roll:.

Tak jim to nějaký jedinec všem pokazil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
31.5.18 23:38
@entropy píše:
Typická detsovina. Další tajemnej hrad v Karpatech!! :cert:

Pozvala ho dál, on nevěděl, co má říct. A byla to @ludmilaadamkova s melounem!! :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.5.18 23:39
@Zkai píše:
@entropy sem si ted vzpomněla, v práci, sklad, 14 chlapů a já, furt se tam leze po regalech, vysoko, na žebřík není čas. Furt nosim sukně, i v práci. A jeden jedinej kolega mi jednou řekl at před nim na ten regal nelezu, ze mu to nedělá dobře. Od ty doby teda pod nosim ještě navíc kratasy.

Promiň, ale nedá mi… Jak tě to vůbec napadlo lézt chlapům nad hlavu v sukni? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 23:40

@mrav hele, ty vyvolávači, domluv, ať jsou melouny pro všechny a lednice s předzahrádkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 23:43
@J_Doe píše:
Promiň, ale nedá mi… Jak tě to vůbec napadlo lézt chlapům nad hlavu v sukni? 8o

Vůbec nenapadlo, ze by to vůbec někoho zajímalo. Nechodime si pod zadkama az tak často, nevíš kdy kdo spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
31.5.18 23:44
@Zkai píše:
@mrav hele, ty vyvolávači, domluv, ať jsou melouny pro všechny a lednice s předzahrádkou!

To musíme objednat u @Tamtama v Albertu. Přeci jen to má z Deli úseku do OZ k Dobiášové nejblíž. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 23:44
@Detsa píše:

Nabídla ti svačinu? Napít z upité lahve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
31.5.18 23:47
@Detsa píše:

A jak podivne reagovala? ;)

• Citovat
  • Upravit
2663
31.5.18 23:47

@Detsa Nabídla Ti, že si na ní můžeš pospat, složit hlavu. ;) I když to by neobvyklé bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148347
31.5.18 23:48
@Detsa píše:

Byla to průvodčí a chtěla štípnout jízdenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 23:50

Začala chrápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie