Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Zhruba do 3 hodin se objeví a bude krmit mimino. Ale nemám věšteckou kouli. Musíme ji šlohnout, až půjdem na ten meloun.
Bys rád měl doma, co? ![]()
Jeeee tak se mi to libi kuzlatka moje
alespon mam co cist!
@Detsa no neboj, nedelala jsem nic neobvykleho. Ale jelikoz vsichni skoro bdime celou noc, tak chodime spat se slepicema. Venku je jeste svetlo.
Zatahnem rolety a v devet jsme vsichni k. o. Ale jak spravne podotkl @mrav mimino chce jist ![]()
@entropy píše:
Pevně doufám, že spí, že si dal kašel pauzu.
Joooo spalo se! 7 hodin v kuse, bez jedineho zakaslani. Maj stesti, neb bych je asi zaskrtila uz
.
Jinak lidi jo, abych taky prispela do diskuze o ouchylacich. Nasi byli rozvedeny (ne uchylak nebyl muj novej tatinek
) a my se segrou jezdily za tatou vlakem. Me bylo tehdy 13 a segre 8. Sedly jsme si do vlaku a naproti nam si sedl chlapek. Ja koukala ven z okna a najednou v tom okne (byla tma), vidim toho chlapka, jak ho ma uplne venku a normalne si ho honi. Byl to takovej ten otevrenej vuz, kde je vsechno slyset. Tak jsem si stoupla a zacala na nej silene rvat, jestli je normalni, takhle onanovat ve vlaku a jeste pred detma. Ze by se mel lecit.
Nicmeme to bylo poprve co jsem videla muzske prirozeni live
![]()
@Detsa píše:![]()
. Náhodou jsem jel z koncertu jen, už jsem si vzpomněl
. Tak to nebylo tak pozdě, kolem 1 hodiny ráno.Ale abych to dokončil…
Když jsem kolem ní procházel, tak na mě furt upřeně koukala, že si nedalo nevšimnout, že na mě kouká jak na zjevení. Ta vtipnější část byla, že když jsem prošel, začla tam na svou zřejmě kamáradku pořvávat něco takovýho : „No viděla si ho? Toho bych chtěla domu“Muselo slyšet celý nástupiště. Ale zřejmě měla hodně upito
Jak si byl vymóděn? Třeba měla hospodářství a potřebovala do polí strašáka. ![]()
@Detsa píše:… každopádně to není tak dávno - https://www.youtube.com/watch?… Myslel jsem, že to bylo dýl. Když se budeš snažit, někde poblíž pódia jsem já
![]()
@vertunka Vyborna reakce!
Ja v podstate taky poprvy videla pero nazivo od uchylaka ![]()
@Detsa píše:![]()
helee, to si můžu vzít osobně
… normálně jsem byl oblečený jako vždycky.
Tak sorry ![]()
@joy.division.control píše:
Mas Panthenol nebo studeny jogurt
Jo studený jogurt mi taky pomáhá a nebo smetana, plácnout jí na sebe a nechat působit. Jednou jsem tak spálila, že jsem se ani pohnout nemohla
![]()
@Detsa píše:
V pohodě. Zasmál jsem se tomu v tu chvíli.
Však to mělo být vtipný ![]()
@Detsa píše:
V pohodě. Zasmál jsem se tomu v tu chvíli.
V pohodě, v pohodě,
po kotníky ve vodě…
Už jste viděli žebříčky? A co ty? Musíš víc psát…
![]()
@mrav píše:
V pohodě, v pohodě,
po kotníky ve vodě…
Už jste viděli žebříčky? A co ty? Musíš víc psát…![]()
![]()
Proč, je tam něco zajímavého?
@Anna766 píše:
Proč, je tam něco zajímavého?
Budu tajemný jak Detsův hrad v Karpatech. První je samozřejmě Kája s Luckou. Ale občas se něco děje i na stupních vítězů…
![]()
@mrav píše:
Budu tajemný jak Detsův hrad v Karpatech. První je samozřejmě Kája s Luckou. Ale občas se něco děje i na stupních vítězů…![]()
No prosimte ja jsem nasla nejaky zebricek. A to je asi jenom za dnesek. Nebot na druhem miste je @Detsa a ja jsem na 4tem.
@mrav píše:
Budu tajemný jak Detsův hrad v Karpatech. První je samozřejmě Kája s Luckou. Ale občas se něco děje i na stupních vítězů…![]()
Nemyslí mi to, jdu si dát kafe ![]()