Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
31.5.18 22:21

@mrav tak tu jedinou jsem vynechala.. Posledně jsem vlezla někam kde byla fotka kterou jsem fakt nečekala az jsem sedm sama zastydela… Jdu se na to podívat tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 22:31

@Detsa no! A to já jsem prosvihla! A tam bych se zrovna urcite tak nelekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 22:34
@Detsa píše:
Fuj ti mi připomíná tu diskuzi, kde někdo vyfotil svůj penis a ptal se, jestli je dostatečně velký. Mám z toho trauma eště doteď :lol:

Ježíšmarjá, a to prošlo přes adminy? :mrgreen: Lituji Tvé čivy :hug: Mě podobně nechutným zážitkem obdařil protisedící úchyl v metru, taky nezapomenutelný zážitek :roll: Ale to už je déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 22:43
@mrav píše:
Jo. Diskuze Jak u vás probíhá sex? Ale ted už jsem se posr :srdce: al smíchy. Lepší než Iceman88.

Tak nejvíc mne tam zaujal kokosový olej, to musí byt asi nějaká luxusní záležitost, ani nevím jak se to využívá a pak taky návrhy na provedení v přírodě, což ve me evokovalo vzpomínku na vyprávění spolužačky na svůj první sexuální zážitek na Petříně a domu přišla s hounem na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 22:43
@Detsa píše:
Ale ne, za chvilku to smazali. Ale já jsem zrovna prolejzal EM :mrgreen:. Úchyl v metru? Něco typu, že se tam ukájel? :nevim:

Tak dlouho jsem ho nesledovala, ale když jsem si ho všimla, tak dával na odiv svou obnaženou vybavenost, ruce v tu chvíli nezaměstnával. Na názory na rozměry se naštěstí okolí neptal. :lol:

Mě teda bylo hned divný, že někdo v únoru jezdí v kraťasech… ale četla jsem si knížku, takže jsem si všimla, že z kraťas mu cosi čouhá, až těsně před výstupem. A nebyl to pěkný pohled. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 22:45

@entropy a nevypadlo mu to omylem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 22:46
@Zkai píše:
Tak nejvíc mne tam zaujal kokosový olej, to musí byt asi nějaká luxusní záležitost, ani nevím jak se to využívá a pak taky návrhy na provedení v přírodě, což ve me evokovalo vzpomínku na vyprávění spolužačky na svůj první sexuální zážitek na Petříně a domu přišla s hounem na zádech.

Hoplá, tak to měla teda drsný start. :jazyk: Těžká romantika. Holt Petřín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 22:49

Za mlada u nás chodil jeden s dlouhým kabátem a pod nim mel důmyslné zařízení typu podvazky, což mu nějak drželo ustrizene nohavice a ta bimbaci část byla odhalena. Když viděl hloucek holcicek, kabát roztáhl. Jen prošel. Nic neříkal, nechtěl. Asi po týdnu byla ve škole přednáška o uchylacich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 22:49
@Zkai píše:
@entropy a nevypadlo mu to omylem?

Naprosto ne, věděl to. Pán si povytáhl jednu nohavici (zřejmě díky usilovnému vrtění se na sedačce, které jsem periferně zaregistrovala již dříve, styl „housenka“) a spodního prádla nemaje, prošel skrz nohavici svých extra krátkých kraťasů… A evidentně mu to nebylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 22:51

@Zkai Tak oni ti exhibové obvykle nic jiného naštěstí ke štěstí nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 22:54

@entropy a to bylo ve dne? Ted už bych taky nevěděla co se jako děje, ale tenkrát jsme se smály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 22:55
@Detsa píše:
Nepřijde Vám divný, že to jsou vždycky muži? Nikdy jsem o žádný takový ženě neslyšel, že by chodila s kabátem a prezentovala své pohlaví. Ale je fakt, že by ji pak eště někdo i znásilnil 8o

V novinách je každou chvilku jedna co se furt někde svléká. Ale.na tu by asi nikdo nevlezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.18 23:05
@Zkai píše:
@entropy a to bylo ve dne? Ted už bych taky nevěděla co se jako děje, ale tenkrát jsme se smály.

Jo, ve dne, dopoledne. Metro nepřeplněné, ale dostatečně oživené lidmi. Přemýšlela jsem, jestli upozornit pracovníky metra, co si vezou, ale letěla jsem do práce, tak nebyl moc čas, respektive bych už i při malém zdržení dorazila pozdě. Jelikož nebezpečnost takových individuí nebývá vysoká, dál už jsem to neřešila - ve vagónu byl dost lidí, kteří by mu případné větší zhovadilosti stihli vysvětlit. Chlápek byl takovej skřet ve středních letech, žádná vazba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.5.18 23:09
@Detsa píše:
No, kdo by to řekl. Nno je možný, že se o tom spíš tolik nemluví. U žen je todle víc nevinný a lidi si toho tolik nevšimnou. Ostatně teď jsem četl článek, že existuje i dost znásilnění ženami muže :think:.

A to je zrovna zajímavy, pak ze to nejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
31.5.18 23:12
@Zkai píše:
A to je zrovna zajímavy, pak ze to nejde!

Nechceš mě znásilnit? :nevim: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky