Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
1.6.18 00:02
@joy.division.control píše:
Uz nee, delam jinde a tam pohoda :mavam: Ale na ty regaly bych si kratasky vzala jako ty, nemusi videt az do krku ;) :lol: :mavam:

Moje prádlo neprokoukne ani superman, žádný prťavosti, to mi všude leze. Ale ty kejtičky! :D
Ale prsa si do prace prej brát můžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.6.18 00:03
@Detsa píše:
No kdybych reagoval, tak v podstatě ano :think: :mrgreen:

Kecas! Kolik bylo paní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.6.18 00:06

@entropy na bod, jenže už nevím skóre, poslední soutěž na asociace se silně zvrhla a ztratila jsem přehled. Tak jdem spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 00:08
@Detsa píše:
Taky hezký, to je úroveň. Tak si mu měla říct, že ti na ně nemusí civět. Nikdo je nenutí ;)

Byla jsem mladoch a zaskocena, rozbrečelo me to… A ano, sefova zavistiva, plocha…

• Citovat
  • Upravit
2663
1.6.18 00:08
@Detsa píše:
No kdybych reagoval, tak v podstatě ano :think: :mrgreen:
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 00:09
@joy.division.control píše:
Byla jsem mladoch a zaskocena, rozbrečelo me to… A ano, sefova zavistiva, plocha…

To se nedivím, to byla fakt hnusárna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
1.6.18 00:09
@Zkai píše:
@entropy na bod, jenže už nevím skóre, poslední soutěž na asociace se silně zvrhla a ztratila jsem přehled. Tak jdem spát.

Jdem. Zase jsme to tu vertunce pěkně zaplevelili. Ale co, brzo bude 200 stránek!! :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 00:10
@Detsa píše: :cert: :mrgreen:. Náhodou jsem jel z koncertu jen, už jsem si vzpomněl :nevim:. Tak to nebylo tak pozdě, kolem 1 hodiny ráno.Ale abych to dokončil…
Když jsem kolem ní procházel, tak na mě furt upřeně koukala, že si nedalo nevšimnout, že na mě kouká jak na zjevení. Ta vtipnější část byla, že když jsem prošel, začla tam na svou zřejmě kamáradku pořvávat něco takovýho : „No viděla si ho? Toho bych chtěla domu“ :lol: Muselo slyšet celý nástupiště. Ale zřejmě měla hodně upito :think:
:palec: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
2663
1.6.18 00:11
@Detsa píše: :cert: :mrgreen:. Náhodou jsem jel z koncertu jen, už jsem si vzpomněl :nevim:. Tak to nebylo tak pozdě, kolem 1 hodiny ráno.Ale abych to dokončil…
Když jsem kolem ní procházel, tak na mě furt upřeně koukala, že si nedalo nevšimnout, že na mě kouká jak na zjevení. Ta vtipnější část byla, že když jsem prošel, začla tam na svou zřejmě kamáradku pořvávat něco takovýho : „No viděla si ho? Toho bych chtěla domu“ :lol: Muselo slyšet celý nástupiště. Ale zřejmě měla hodně upito :think:

Tý jo, našels fanynku… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 00:11
@entropy píše:
To se nedivím, to byla fakt hnusárna. :hug:

jo :hug:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
1.6.18 00:12
@Detsa píše: :hug: to bylo hnusný, no.

bylo a uz není :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2663
1.6.18 00:12
@mrav píše:
Jdem. Zase jsme to tu vertunce pěkně zaplevelili. Ale co, brzo bude 200 stránek!! :dance: :mavam:

Neplevelili jsme, nespíme, protože přemýšlíme o úchylech, věštkyních a Detsových tajemstvích ;) A jdem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 00:18
@Detsa píše:
Ona to už bude nějaká doba. Mohl bych to vyhledat podle toho koncertu, protože to byla zahraniční známá kapela. Nicméně perfektní ( myslím ten koncert) :dance:Příspěvek upraven 01.06.18 v 00:15

Si zadej inzerát ;) Něco ve stylu doktora Mráčka: „Prosím dívku, která mě chtěla domů, aby se přihlásila, neboť."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 00:19
@Detsa píše:
Kdoví, co teďka dělá místo učasti na její vlastní debate :nevim:

Pevně doufám, že spí, že si dal kašel pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
1.6.18 00:19
@Detsa píše:
Kdoví, co teďka dělá místo učasti na její vlastní debate :nevim:

Zhruba do 3 hodin se objeví a bude krmit mimino. Ale nemám věšteckou kouli. Musíme ji šlohnout, až půjdem na ten meloun. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí