Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148363
1.6.18 14:02
@vertunka píše:
Achjo. Nejvic me stve ten chlap. Jak je nastvanej. To pak prenese na me a uz to jede…

Dobře, je naštvaný, chápu, fakt…ale proč na tebe, ty si ty brzdy sežrala nebo co? Tuhle chlapakou logiku fakt nikdy nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.6.18 14:07
@Anna766 píše:
Dobře, je naštvaný, chápu, fakt…ale proč na tebe, ty si ty brzdy sežrala nebo co? Tuhle chlapakou logiku fakt nikdy nepochopím.

Jsi me pobavila. Prej sezrala :mrgreen:. No on me jako z niceho neobvinuje, to chran panbuh. Ale jak je nasranej, tak jsem nasrana i ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
1.6.18 14:09
@vertunka píše:
Achjo. Nejvic me stve ten chlap. Jak je nastvanej. To pak prenese na me a uz to jede…

Nenech se. Pak to přeneseš na miminko a je to. Že to děti vycítí, když nejsme vpohodě, to všichni známe. Tak hodně psychických sil. :pankac: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.6.18 14:28
@mrav píše:
Nenech se. Pak to přeneseš na miminko a je to. Že to děti vycítí, když nejsme vpohodě, to všichni známe. Tak hodně psychických sil. :pankac: :pankac: :mavam:

Mimino uz 3 hodiny chrape. Co bude delat v noci to nevim. A dvouletacka me malem ukamenovala, ze jsem ji sezrala jogurt od dedy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
1.6.18 14:32
@vertunka píše:
Mimino uz 3 hodiny chrape. Co bude delat v noci to nevim. A dvouletacka me malem ukamenovala, ze jsem ji sezrala jogurt od dedy! :mrgreen:

At přijde k nám. Máme v lednici tři. Anička má období antijogurto. :) :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.6.18 14:36
@mrav píše:
At přijde k nám. Máme v lednici tři. Anička má období antijogurto. :) :D :lol: :mrgreen:

My mame v lednici 10 kostiku, 8 matyld, 3 lipanky a 12 activii. A jedem ten lipanek jsem si dovolila sezrat!

Jsme jogurtova rodina. Ale zase nepijeme mliko no…Teda deti jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.6.18 14:39
@Detsa píše: :hug: :hug:

Uz mi psal, ze jede domu. Bez smajlika. To bude zly :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.6.18 14:53
@Detsa píše:
Tak mu tu náladu musíš zlepšit :hug:

Delam domaci tatarak. Snad mu to zlepsi naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
1.6.18 14:54
@Detsa píše:
Tak mu tu náladu musíš zlepšit :hug:

Když mám náladu pod psa,
můj pes udělá hopsa!!
A hned se žije líp,
můj pes je samý vtip,
MŮJ PES JE SAMÝ VTIP. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 15:33
@vertunka píše:
Delam domaci tatarak. Snad mu to zlepsi naladu.

Dobry! Zkusila bych byt na chlapa stejne mnam syrova jako tatarak a verim, ze by bylo dobre :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
1.6.18 15:36
@ibiza píše:
Jo studený jogurt mi taky pomáhá a nebo smetana, plácnout jí na sebe a nechat působit. Jednou jsem tak spálila, že jsem se ani pohnout nemohla 8o :roll:

Verim, tez se nekdy radsi nehybu :roll: Kamoska si spalila bradavky tak, ze skoncila v nemocnici 8o Au!

• Citovat
  • Upravit
5283
1.6.18 15:40
@joy.division.control píše:
Dobry! Zkusila bych byt na chlapa stejne mnam syrova jako tatarak a verim, ze by bylo dobre :lol: :mavam:

No uz mi poslal z cesty asi 20 zprav a jedna lepsi nez druha. Spis si myslim, ze bude lepsi se mu vyhejbat. Nebo to jeste schytam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 15:43
@vertunka píše:
No uz mi poslal z cesty asi 20 zprav a jedna lepsi nez druha. Spis si myslim, ze bude lepsi se mu vyhejbat. Nebo to jeste schytam…

Ale proc ty? My taky jeden cas furt sypali nemale peníze do auta…Oba nasrani, ale vime, jak se spolecne odreagovat… :hug:

• Citovat
  • Upravit
148363
1.6.18 15:46
@vertunka píše:
My mame v lednici 10 kostiku, 8 matyld, 3 lipanky a 12 activii. A jedem ten lipanek jsem si dovolila sezrat!Jsme jogurtova rodina. Ale zase nepijeme mliko no…Teda deti jo.

To máme podobný, u nás tedy jde i to mléko a syry. Bychom uživili krávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
1.6.18 15:47
@vertunka píše:

To je ale fakt na houno, bych se nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí