Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Achjo. Nejvic me stve ten chlap. Jak je nastvanej. To pak prenese na me a uz to jede…
Dobře, je naštvaný, chápu, fakt…ale proč na tebe, ty si ty brzdy sežrala nebo co? Tuhle chlapakou logiku fakt nikdy nepochopím.
@Anna766 píše:
Dobře, je naštvaný, chápu, fakt…ale proč na tebe, ty si ty brzdy sežrala nebo co? Tuhle chlapakou logiku fakt nikdy nepochopím.
Jsi me pobavila. Prej sezrala
. No on me jako z niceho neobvinuje, to chran panbuh. Ale jak je nasranej, tak jsem nasrana i ja…
@vertunka píše:
Achjo. Nejvic me stve ten chlap. Jak je nastvanej. To pak prenese na me a uz to jede…
Nenech se. Pak to přeneseš na miminko a je to. Že to děti vycítí, když nejsme vpohodě, to všichni známe. Tak hodně psychických sil.
![]()
@mrav píše:
Nenech se. Pak to přeneseš na miminko a je to. Že to děti vycítí, když nejsme vpohodě, to všichni známe. Tak hodně psychických sil.![]()
![]()
Mimino uz 3 hodiny chrape. Co bude delat v noci to nevim. A dvouletacka me malem ukamenovala, ze jsem ji sezrala jogurt od dedy! ![]()
@vertunka píše:
Mimino uz 3 hodiny chrape. Co bude delat v noci to nevim. A dvouletacka me malem ukamenovala, ze jsem ji sezrala jogurt od dedy!
At přijde k nám. Máme v lednici tři. Anička má období antijogurto.
![]()
@mrav píše:
At přijde k nám. Máme v lednici tři. Anička má období antijogurto.![]()
![]()
![]()
My mame v lednici 10 kostiku, 8 matyld, 3 lipanky a 12 activii. A jedem ten lipanek jsem si dovolila sezrat!
Jsme jogurtova rodina. Ale zase nepijeme mliko no…Teda deti jo.
@Detsa píše:![]()
Uz mi psal, ze jede domu. Bez smajlika. To bude zly
![]()
@Detsa píše:
Tak mu tu náladu musíš zlepšit
Delam domaci tatarak. Snad mu to zlepsi naladu.
@Detsa píše:
Tak mu tu náladu musíš zlepšit
Když mám náladu pod psa,
můj pes udělá hopsa!!
A hned se žije líp,
můj pes je samý vtip,
MŮJ PES JE SAMÝ VTIP.
![]()
@vertunka píše:
Delam domaci tatarak. Snad mu to zlepsi naladu.
Dobry! Zkusila bych byt na chlapa stejne mnam syrova jako tatarak a verim, ze by bylo dobre
![]()
@ibiza píše:
Jo studený jogurt mi taky pomáhá a nebo smetana, plácnout jí na sebe a nechat působit. Jednou jsem tak spálila, že jsem se ani pohnout nemohla![]()
Verim, tez se nekdy radsi nehybu
Kamoska si spalila bradavky tak, ze skoncila v nemocnici
Au!
@joy.division.control píše:
Dobry! Zkusila bych byt na chlapa stejne mnam syrova jako tatarak a verim, ze by bylo dobre![]()
No uz mi poslal z cesty asi 20 zprav a jedna lepsi nez druha. Spis si myslim, ze bude lepsi se mu vyhejbat. Nebo to jeste schytam…
@vertunka píše:
No uz mi poslal z cesty asi 20 zprav a jedna lepsi nez druha. Spis si myslim, ze bude lepsi se mu vyhejbat. Nebo to jeste schytam…
Ale proc ty? My taky jeden cas furt sypali nemale peníze do auta…Oba nasrani, ale vime, jak se spolecne odreagovat… ![]()
@vertunka píše:
My mame v lednici 10 kostiku, 8 matyld, 3 lipanky a 12 activii. A jedem ten lipanek jsem si dovolila sezrat!Jsme jogurtova rodina. Ale zase nepijeme mliko no…Teda deti jo.
To máme podobný, u nás tedy jde i to mléko a syry. Bychom uživili krávu.
@vertunka píše:
To je ale fakt na houno, bych se nedala.