Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
2.6.18 10:22
@Detsa píše:
Vy pro krásu často trpíte :hug:. Ale asi je to spíš o zvyku. Ale zase máte i hodně možností jako holky, že s něma můžete dělat hezký účesy. Já kdybych si pletl copánky, tak asi budu za homosexuála… no víš co myslím, nic proti nim nemám ;).

Ja teda moc netrpim (si to uzivam), ale peněženka ano :lol: Jak mi je 40+ (a to se fakt dost zlomilo s tim starnutim), tak musim pravidelne na kosmetiku a třebas ty kury, depilace a kor ultrazvukova spachtle není levna, pak tu mame vydaje za malovátka, ptz se rada moc maluju (tak velka spotřeba), hygienicky potřeby, ruzny mlika, masla, vody, odličovadla, peelingy, masky atd. atd. a to leze do penez. Parfem taky musim mit, pravidelne pedikúru, nehty, kadernici, taky se barvim. Jo a kvalitni spodni pradlo…A taky masaze si dopreju. Stejne mam ale pocit, ze toho delam ještě pro sebe malo :mrgreen: Ale jako potesi moc, když někdo rekne, ze vypadam mladsi, sluší mi to a nekdy, když je hodne dobrej den, tak, ze jsem omladla, ze jsem holcicka (ale to byva, když jsem mela předtím skvelej orgasmus :andel: ). Potrebovala bych mnohem vetsi prachy, ptz mmj. i cviceni je tez nakladny a momentalne mi na to nezbyva, vlastne ani cas :P

• Citovat
  • Upravit
17472
2.6.18 10:42
@joy.division.control píše:
Mam rovny draty, nedrzi, jak maj a brala bych vlnity, podle me min prace :lol: :mavam:

to mi řekni, jak rovný vlasy můžou nedržet? Rozčešu a mám rovné vlasy, kde je problém? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.6.18 10:44
@Tamtama píše:
to mi řekni, jak rovný vlasy můžou nedržet? Rozčešu a mám rovné vlasy, kde je problém? :lol:

jsou zplihly :cert:

• Citovat
  • Upravit
26270
2.6.18 11:04

jj, přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.18 11:19

přiznávám, že nevím, co si pod tím představit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.6.18 11:35
@Detsa píše:
Ten vlevo, takhle vypadám, když ráno vstanu a neupravím se. A ten vpravo, to mi přijde teda upřímně strašný na něm :think:. Se ti líbí ten vpravo? :nevim:

Mne teda prijde ponekud…zzenstile :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.6.18 11:37
@Tamtama píše:
přiznávám, že nevím, co si pod tím představit :oops:

Moc rovny, urousany… Me treba stve nulovy objem ;) Jsou priplacly a to mi neslusi, nedrzi to normalne bez prace, co chci :roll:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
2.6.18 11:40
@Detsa píše:
Ten vlevo, takhle vypadám, když ráno vstanu a neupravím se. A ten vpravo, to mi přijde teda upřímně strašný na něm :think:. Se ti líbí ten vpravo? :nevim:

Jo? Tak ten vlevo se mi libi :mavam: To neupravuj a nech ;)

• Citovat
  • Upravit
26559
2.6.18 11:42
Ja teda moc netrpim (si to uzivam), ale peněženka ano :lol: Jak mi je 40+ (a to se fakt dost zlomilo s tim starnutim), tak musim pravidelne na kosmetiku a třebas ty kury, depilace a kor ultrazvukova spachtle není levna, pak tu mame vydaje za malovátka, ptz se rada moc maluju (tak velka spotřeba), hygienicky potřeby, ruzny mlika, masla, vody, odličovadla, peelingy, masky atd. atd. a to leze do penez. Parfem taky musim mit, pravidelne pedikúru, nehty, kadernici, taky se barvim. Jo a kvalitni spodni pradlo…A taky masaze si dopreju. Stejne mam ale pocit, ze toho delam ještě pro sebe malo :mrgreen: Ale jako potesi moc, když někdo rekne, ze vypadam mladsi, sluší mi to a nekdy, když je hodne dobrej den, tak, ze jsem omladla, ze jsem holcicka (ale to byva, když jsem mela předtím skvelej orgasmus :andel: ). Potrebovala bych mnohem vetsi prachy, ptz mmj. i cviceni je tez nakladny a momentalne mi na to nezbyva, vlastne ani cas :P

Fiha…taky mi uz bylo 40,ale tolik snahy a pece tedy nemam. :oops: Ja si stejne myslim, ze to jde spis zevnitr, jak se clovek stravuje, jestli dost spi, nema stres, sportuje…moc se malovat asi nebudu nikdy, nebavi me to a navic si mi prijde, ze pak vypadam jak cikanka…brzo chytnu barvu od slunka, vlnity vlasy, a myslim, ze jsem spis takovy prirozeny typ, ze i malo barev na me vypada az prilis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148372
2.6.18 11:50
@Tamtama píše:
Holky, vy máte všechny rovné vlasy, co? Protože já mám vlnité a nikdy nedrží tak, jak ukazuje internet na obrázcích. Je to za trest. :lol:

Já…mám prostě vlasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.6.18 11:51
@Lenka_Hal píše:
Fiha…taky mi uz bylo 40,ale tolik snahy a pece tedy nemam. :oops: Ja si stejne myslim, ze to jde spis zevnitr, jak se clovek stravuje, jestli dost spi, nema stres, sportuje…moc se malovat asi nebudu nikdy, nebavi me to a navic si mi prijde, ze pak vypadam jak cikanka…brzo chytnu barvu od slunka, vlnity vlasy, a myslim, ze jsem spis takovy prirozeny typ, ze i malo barev na me vypada az prilis :think:

To je dobry, ja si uz dřív rikala u tebe, fiha, nemam ani zdaleka tolik snahy (ba téměř nulovou) se cvicenim a sportovanim (navíc jsem leva) jako ona a nedokazu tak o sebe pecovat ;) :mavam: Jo, mas pravdu, jde to zevnitř, ale to, ze delam, co chci (zrovna toto) pak taky pomaha, ze nitro je v pohode. Moc teda nespim, stresuju se a zdrave jim tak napul. Ze se nemaluješ, no a co, mas to jinak a jses sportovni typ a prirozene hezka :palec:, me to bavi cely zivot a kdybych se nemalovala, tak jsem jak mrtvola, coz je horsi nez cikanka, nejsem prirozeny typ :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
2.6.18 11:54
@Detsa píše:
Nojo ale ber v úvahu, že vypadám úplně jinak, než ten chlap :nevim:

Tak blba zas nejsem :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
2.6.18 11:56
@Detsa píše:
Já když to nosil delší, tak jsem používal naopak přípravky, který to zplihnou :think:. No stejně to nepomáhalo. Jsem přemýšlel, že si tam dám trochu oleje vždycky :P

Este, ze nebydlime spolu :lol: Jeden by rovnal a druhej tupiroval :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
2.6.18 11:57
@Anna766 píše:
Já…mám prostě vlasy :nevim:

Vyhravas, jses nejvic v pohode :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26559
2.6.18 11:58
To je dobry, ja si uz dřív rikala u tebe, fiha, nemam ani zdaleka tolik snahy (ba téměř nulovou) se cvicenim a sportovanim (navíc jsem leva) jako ona a nedokazu tak o sebe pecovat ;) :mavam: Jo, mas pravdu, jde to zevnitř, ale to, ze delam, co chci (zrovna toto) pak taky pomaha, ze nitro je v pohode. Moc teda nespim, stresuju se a zdrave jim tak napul. Ze se nemaluješ, no a co, mas to jinak a jses sportovni typ a prirozene hezka :palec:, me to bavi cely zivot a kdybych se nemalovala, tak jsem jak mrtvola, coz je horsi nez cikanka, nejsem prirozeny typ :lol: :mavam:

To je z nouze ctnost :lol:, sportuju od mala (sportovni trida) a telo je uz regulerne zavisle, to jezeni jde s tim, ono se pak hned hur bezi, kdyz se pred tim „prasilo“…
Sak jo, jsou holky, co kdyz se dost namaluji a umi to, tak jim to desne sekne…si rikam, ze aspon usetrim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí