Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
1.6.18 22:50
@Detsa píše:
Na mužích? Taky jsem s tím neuměl vůbec pracovat. Bylo to pro mě hrozně nepraktický a náročný na péči :).@Zkai Jo :).

Jo, na mužích.
Dlouhý vlasy jsou většinou nepraktický, bez ohledu na pohlaví. Ale pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.6.18 22:52

@Anna766 jo ta hlava je prima, když na ni nezapomenes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
1.6.18 22:54
@Zkai píše:
@Anna766 jo ta hlava je prima, když na ni nezapomenes :)

Tak toho se nebojím, protože malá to pořád kontroluje a nedá zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
1.6.18 22:57
@Zkai píše: Čau fešáku! Dnes bylo pivobraní, já dvě desítky ani nevím od jakych pivovaru, kluk dvě dost dlouhý skvarkovy tyčky a poskotacil si tam s detma. Oba spokojeni.Obdarovali jste své koťátka něčím? Kluk teda dostal od babičky auto s karavanem, což je nejlepší věc na světě (má jich jen pět, ze jo..), jinak nic, já mu furt něco kupuju..

Dostala nanukový dort. Jinak všechno máme, doma dokonalé hračkářství. Ráno jsme byli na pískovišti za domem, odpoledne na hřišti u Loany. Tam bylo ale dětí! Aničce se tam líbilo a mně vlastně taky. Dal jsem si desítku značky Radegast. Anička se honila s dětma, byla na visutém mostku na skluzavku. Tam s ním i houpala a já šílel. Dělá všechno, co vidí u starších, tak šestiletých dětí. Byly tam dvě Aničky a jedna Hanička. To aby se to nepletlo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 23:03
@Detsa píše:
Vy pro krásu často trpíte :hug:. Ale asi je to spíš o zvyku. Ale zase máte i hodně možností jako holky, že s něma můžete dělat hezký účesy. Já kdybych si pletl copánky, tak asi budu za homosexuála… no víš co myslím, nic proti nim nemám ;).

Chápu :hug: O zvyku určitě taky, ale máš pravdu, že se nikdo nepozastaví, když si na hlavě něco ženská vyrobí. Ale mám pro Tebe dvě přípustné varianty :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 23:14

@Detsa Ale je třeba jít s dobou… Mimo českou kotlinu už propuká vlasová svoboda.
Ben Dahlhaus - švéský model, jeden z „nejvíc sexy mužů“ si už hrát s vlasy smí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
1.6.18 23:26
@Detsa píše:
Ne-e spíš naopak mi hodně holek/žen pochválilo vlasy, že by takové chtěly. Ano, mám hezké vlasy - ale spíše na ženu :lol:. Na muže jsou hrozné, nepraktické :).

To tenkrát ještě rostly holkám vlasy,
to bylo před tím vejbuchem.
Někdo dal dvacet, někdo pade,
za to jsme měli, kamaráde,
hned štěně píva ve skříni.
To tenkrát, hochu, ozáření,
hrozilo leda od Slunce.
A byly řeky po setmění,
a byly řeky po setmění,
kde jsi moh' čekat na sumce.
Prázdnou ulicí, na kolej,
jo to je dávno, yesterday.
Yesterday, oooooo, yesterday… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.6.18 04:43
@Detsa píše:
Jo mě to zaujalo, že keratin vydrží i 3 měsíce :think:. 'To už by za to asi stálo.
Jinak to spíš zalichotí, než naštve ;).

Keratin jsem si davala, ale uz jen to zazehlovani tem vlasum asi nedela moc dobre a pak taky nejakou dobu s tim nesmis nic delat…ani to sepnou, aby se to " nepolamalo"…jako nech si svoje, to budes mit lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.6.18 06:26
@Detsa píše:
Jo mě to zaujalo, že keratin vydrží i 3 měsíce :think:. 'To už by za to asi stálo.
Jinak to spíš zalichotí, než naštve ;).

Nemam s tim zkušenost. Ale myslim si, ze jses to ty, když mas svy vlasy. Tak to je hezky, když nenastve :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2206
2.6.18 06:57

@Detsa No! Vidíš! Jsi sexy a ani to nevis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.18 08:47

Holky, vy máte všechny rovné vlasy, co? Protože já mám vlnité a nikdy nedrží tak, jak ukazuje internet na obrázcích. Je to za trest. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
2.6.18 08:54
@Tamtama píše:
Holky, vy máte všechny rovné vlasy, co? Protože já mám vlnité a nikdy nedrží tak, jak ukazuje internet na obrázcích. Je to za trest. :lol:

Do tvých očí jsem se zbláznil
a ted nemám, nemám, klid.
Hlava třeští - asi tě mám rád.
Na pouti jsem vystřelil růži z papíru,
DALA SIS' JI DO VLASŮ, kde hladívám tě rád.
V tomhle smutným světě jsi má naděj na víru, že nebe modrý ještě smysl má… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 09:06
@Tamtama píše:
Holky, vy máte všechny rovné vlasy, co? Protože já mám vlnité a nikdy nedrží tak, jak ukazuje internet na obrázcích. Je to za trest. :lol:

Ja mam super vlnite. Mam takove ty lokynky - kazdopadne to nesnasim a zehlim a zehlim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.18 09:09
@vertunka píše:
Ja mam super vlnite. Mam takove ty lokynky - kazdopadne to nesnasim a zehlim a zehlim :lol:

já mám vlny asi jako Hermiona v prvním díle HP, ještě každý vlas jiným směrem, takže taky poctivě žehlím a žehlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.6.18 10:11
@Tamtama píše:

Mam rovny draty, nedrzi, jak maj a brala bych vlnity, podle me min prace :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak