Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lenka_Hal píše:
Ja chodim s mokryma vlasama klidne do prace…
já ne, v 6 ráno je na to moc kosa ![]()
@Detsa tak POZOR. Ted jsme s chlapem googlili ten keratin. A prej to vypada dobre a klidne si to muzu nechat udelat. Tak jsem si povzdechla, ze je tp drahy. Tzn, pri nejblizsi prilezitosti cekam poukazku do kadernictvi
.
@Detsa píše:
Však jsem to říkal![]()
. Poděkuj vévodkyni Meghan, to od ní s jsem s takovou zprávou příběhl
A jeste kdyz jsem rekla, ze to Meghan…Chlap vi o moji posedlosti Royal Family.
Diky Detso
![]()
Mimochodem lidi proc nespite? Uzivate krasny teply sobotni vecer? My s muzem cekame az mimimo usne. A cumime do mobilu, neb jsme je dnes cely den nemeli v ruce. Tak ja koukam na emimino a chlap na svuj web.
@vertunka píše:
Mimochodem lidi proc nespite? Uzivate krasny teply sobotni vecer? My s muzem cekame az mimimo usne. A cumime do mobilu, neb jsme je dnes cely den nemeli v ruce. Tak ja koukam na emimino a chlap na svuj web.
Myla jsem si vlasy tak čekám až trochu proschnout a přemístím se do postele.
@vertunka píše:
A já na Emimino a na Art. Zpívali tam holubí dům. A Anička do 9 nespala. Asi 10 minut seděla na nočníku. No, stejně se mnou poslouchala písničky. Ted už chrní. Však se taky venku unavila. Před polednem jsme mírně zmokli. Zahřmělo a začalo lít. Ještě, že jsou na hřištích kryté lavičky.
![]()
@mrav píše:
A já na Emimino a na Art. Zpívali tam holubí dům. A Anička do 9 nespala. Asi 10 minut seděla na nočníku. No, stejně se mnou poslouchala písničky. Ted už chrní. Však se taky venku unavila. Před polednem jsme mírně zmokli. Zahřmělo a začalo lít. Ještě, že jsou na hřištích kryté lavičky.![]()
Nase Klarka usnula uz v 5 odpoledne a spi porad. Bude spat az do rana. Byli jsme na Detskem dni tak ji to nejak zmohlo. Nesla vubec probudit.
@vertunka taky jsme byli na dětském dni, došlo tam k osudovému setkání s jednou záchranářkou, co má děti Robina a Tamaru
![]()
@Tamtama píše:
@vertunka taky jsme byli na dětském dni, došlo tam k osudovému setkání s jednou záchranářkou, co má děti Robina a Tamaru![]()
A ještě víc ses' odhalila. Moje babička se jmenovala Tamara a pocházela - tedy narodila se a do 6 let žila v Rusku. ![]()
Já taky umyla hlavu a zalejzam. Dneska v práci sama po dlouhý době a detskej den az zítra. A tady ani nekaplo. Tráva už je žlutá.
@Zkai píše:
Já taky umyla hlavu a zalejzam. Dneska v práci sama po dlouhý době a detskej den az zítra. A tady ani nekaplo. Tráva už je žlutá.
Chceš půjčit déšt od nás, nebo hromy a blesky? Ty byly i asi kolem 7 večer. ![]()
@mrav píše:
Chceš půjčit déšt od nás, nebo hromy a blesky? Ty byly i asi kolem 7 večer.
No doufám, ze jsi to sem poslal a at se to moc necoura, určité zmoknem zítra az pujdem na mejdan.
@Zkai píše:
No doufám, ze jsi to sem poslal a at se to moc necoura, určité zmoknem zítra az pujdem na mejdan.
Udělejte to jako my s Aničkou. Když začalo pršet, schovali jsme se u těch krytých laviček. Pak jsem dal na ženský šestý smysl a když Anička řekla, že jedem, tak jsme jeli. Trochu poprchalo, pak začalo trochu víc a to jsme se schovali u kiosku s drahými sýry. Trvalo to snad 2 minuty. Pak jsme jeli, dojeli jsme domů a začalo lít. My jsme ale byli suší.
![]()
@Detsa píše:
A co ste si koupili za sýr?
Nic. To je jen pro horních tisíc. Takový Babiš by si tam určitě vybral. ![]()
@mrav píše:
A ještě víc ses' odhalila. Moje babička se jmenovala Tamara a pocházela - tedy narodila se a do 6 let žila v Rusku.
no teda, za babičku máš plusový body
![]()