Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
2.6.18 21:43
@Lenka_Hal píše:
Ja chodim s mokryma vlasama klidne do prace… :nevim:

já ne, v 6 ráno je na to moc kosa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:46

@Detsa tak POZOR. Ted jsme s chlapem googlili ten keratin. A prej to vypada dobre a klidne si to muzu nechat udelat. Tak jsem si povzdechla, ze je tp drahy. Tzn, pri nejblizsi prilezitosti cekam poukazku do kadernictvi :srdce: :srdce: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:51
@Detsa píše:
Však jsem to říkal :kytka: :mrgreen:. Poděkuj vévodkyni Meghan, to od ní s jsem s takovou zprávou příběhl

A jeste kdyz jsem rekla, ze to Meghan…Chlap vi o moji posedlosti Royal Family.
Diky Detso :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:53

Mimochodem lidi proc nespite? Uzivate krasny teply sobotni vecer? My s muzem cekame az mimimo usne. A cumime do mobilu, neb jsme je dnes cely den nemeli v ruce. Tak ja koukam na emimino a chlap na svuj web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
2.6.18 21:57
@vertunka píše:
Mimochodem lidi proc nespite? Uzivate krasny teply sobotni vecer? My s muzem cekame az mimimo usne. A cumime do mobilu, neb jsme je dnes cely den nemeli v ruce. Tak ja koukam na emimino a chlap na svuj web.

Myla jsem si vlasy tak čekám až trochu proschnout a přemístím se do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
2.6.18 21:59
@vertunka píše:
Mimochodem lidi proc nespite? Uzivate krasny teply sobotni vecer? My s muzem cekame az mimimo usne. A cumime do mobilu, neb jsme je dnes cely den nemeli v ruce. Tak ja koukam na emimino a chlap na svuj web.

A já na Emimino a na Art. Zpívali tam holubí dům. A Anička do 9 nespala. Asi 10 minut seděla na nočníku. No, stejně se mnou poslouchala písničky. Ted už chrní. Však se taky venku unavila. Před polednem jsme mírně zmokli. Zahřmělo a začalo lít. Ještě, že jsou na hřištích kryté lavičky. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 22:00
@mrav píše:
A já na Emimino a na Art. Zpívali tam holubí dům. A Anička do 9 nespala. Asi 10 minut seděla na nočníku. No, stejně se mnou poslouchala písničky. Ted už chrní. Však se taky venku unavila. Před polednem jsme mírně zmokli. Zahřmělo a začalo lít. Ještě, že jsou na hřištích kryté lavičky. :pankac: :mavam:

Nase Klarka usnula uz v 5 odpoledne a spi porad. Bude spat az do rana. Byli jsme na Detskem dni tak ji to nejak zmohlo. Nesla vubec probudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.18 22:04

@vertunka taky jsme byli na dětském dni, došlo tam k osudovému setkání s jednou záchranářkou, co má děti Robina a Tamaru :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
2.6.18 22:08
@Tamtama píše:
@vertunka taky jsme byli na dětském dni, došlo tam k osudovému setkání s jednou záchranářkou, co má děti Robina a Tamaru :lol: :srdce:

A ještě víc ses' odhalila. Moje babička se jmenovala Tamara a pocházela - tedy narodila se a do 6 let žila v Rusku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.6.18 22:09

Já taky umyla hlavu a zalejzam. Dneska v práci sama po dlouhý době a detskej den az zítra. A tady ani nekaplo. Tráva už je žlutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
2.6.18 22:11
@Zkai píše:
Já taky umyla hlavu a zalejzam. Dneska v práci sama po dlouhý době a detskej den az zítra. A tady ani nekaplo. Tráva už je žlutá.

Chceš půjčit déšt od nás, nebo hromy a blesky? Ty byly i asi kolem 7 večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.6.18 22:15
@mrav píše:
Chceš půjčit déšt od nás, nebo hromy a blesky? Ty byly i asi kolem 7 večer. :mavam:

No doufám, ze jsi to sem poslal a at se to moc necoura, určité zmoknem zítra az pujdem na mejdan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
2.6.18 22:25
@Zkai píše:
No doufám, ze jsi to sem poslal a at se to moc necoura, určité zmoknem zítra az pujdem na mejdan.

Udělejte to jako my s Aničkou. Když začalo pršet, schovali jsme se u těch krytých laviček. Pak jsem dal na ženský šestý smysl a když Anička řekla, že jedem, tak jsme jeli. Trochu poprchalo, pak začalo trochu víc a to jsme se schovali u kiosku s drahými sýry. Trvalo to snad 2 minuty. Pak jsme jeli, dojeli jsme domů a začalo lít. My jsme ale byli suší. :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
2.6.18 22:39
@Detsa píše:
A co ste si koupili za sýr? :think:

Nic. To je jen pro horních tisíc. Takový Babiš by si tam určitě vybral. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.18 22:43
@mrav píše:
A ještě víc ses' odhalila. Moje babička se jmenovala Tamara a pocházela - tedy narodila se a do 6 let žila v Rusku. :mavam:

no teda, za babičku máš plusový body :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky