Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lifka tak jak? Byla pohotovost? ![]()
@Lenka_Hal fakt USA? Zavidim. Ale strasne moc
.
@vertunka píše:
@Detsa no krasny vlasy. Rozhodne lepsi nez muj chlap!@nani77 jeee ja miluju zehleni. Odkud jsi??
Taky nežehlím. Ale podle diskuze, kde jsi mě zmínila, tuším, že byla s Puke nežehlí nikdo. Tak nevím. Kolik si bereš za hodinu?
![]()
@vertunka Děkuji za starost. Nakonec prcek usnul a do rána nezvracel, tak jsem nikaj jezdit nemusela. Ale vyděsil mě hodně, zvracel asi 10× možná víckrát.
@mrav Děkuji za starost, viróza to byla určitě chytnul to od brášky. Naštěstí pak usnul a do rána už nezvracel. Vypil trošičku čaje z řepíku a ten mu možná pomohl.
@Lenka_Hal Děkuji za starost, malému jsou necelé 2 roky. Zvracel snad 10× možná vícekrát, naštěstí potom usnul a já nikam nejela. Teď ráno se zdá být v pořádku, dávám mu čaj z řepíku a asi sám cítí, že mu pomáhá a chce ho pít.
@entropy Děkuji moc za pěkná slova. Naštěstí mezi 11 a 12 usnul a už nezvracel. Teď vypadá dobře a zatím nezvrací. Dávám mu čaj z řepíku tak mu snad pomáhá a pít ho chce i sám.
@Tamtama Připojuji se ke gratulaci! Užij si krásný sváteční den! ![]()
Ještě, že mrav si všimnul, co bychom si bez něj počaly! ![]()
@entropy děkuji, na oslavu jedeme s mladším do krytého bazénu.. snad tam nebude moc lidí, lezou mi z plavek madla lásky ![]()
@Tamtama píše:
@entropy děkuji, na oslavu jedeme s mladším do krytého bazénu.. snad tam nebude moc lidí, lezou mi z plavek madla lásky
Me lezou i ze sortek
Jinak taky se pripojuju k prani hezkeho svatku ![]()
@vertunka děkuju.. mládě zrovna usnulo, tak ani nevím, jestli pojedeme ![]()
@vertunka píše:
@Detsa no krasny vlasy. Rozhodne lepsi nez muj chlap!@nani77 jeee ja miluju zehleni. Odkud jsi??
Praha 9. A ty?
@nani77 píše:
Praha 9. A ty?
Rožnove, Rožnove, dřevěné městečko.
Nemožu na teba zapomenůt, galánečko.
Jednou zapomenu, podruhé vzpomenu,
potřetí má milá slzy já poleju…
No vidíš a za toto mi dali jen bronzového Slavíka. Ale jsem rád i za něj.
![]()
@Detsa píše:
@vertunka díky… bych ti rád udělal radost a předal ti všecky moje hadry k prezehleni
![]()
.
„Když se prádlo dobře pověsí, tak se nemusí ani žehlit“ - tak to říká můj otec. Něco na tom bude.
Já nežehlím nikdy a to ani po vínku. On stejně výsledek je 0. No, ještě že jezdíme s malou jednou měsíčně za našima. Tam to mamka přežehlí. ![]()