Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Keratin je dobrej aby se nemuselo žehlit prádlo.
@mrav kde jsi? Co jste dělali s Aničkou?
A co jste kdo vařil pekl? V sobotu zas jedem k teticce tak mám v záloze spenatovou roladu at furt nevozim muffiny, ale inspirace by se šikla.
Včera jsem pekla mozaiku a zítra budu péct rybízový koláč, dostala jsem dneska mražený rybíz.
@Zkai píše:
Keratin je dobrej aby se nemuselo žehlit prádlo.
@mrav kde jsi? Co jste dělali s Aničkou?
A co jste kdo vařil pekl? V sobotu zas jedem k teticce tak mám v záloze spenatovou roladu at furt nevozim muffiny, ale inspirace by se šikla.
Hřiště, pískoviště, hřiště, pískoviště, balony. Ty si i půjčuje od ostatních dětí. A taky průlezky, s pomocí udělá i výmyk. Jen já u toho šílím. V minulém životě byla snad opice.
![]()
@Anna766 píše:
@mrav protožes mě totálně zblbnul a pak píšu kraviny![]()
![]()
A nejen tebe!! To je umění. Barentsovo moře
![]()
@Anna766 píše:
Včera jsem pekla mozaiku a zítra budu péct rybízový koláč, dostala jsem dneska mražený rybíz.
Joooo rybizovej koláááč! Jee já se těšim, tím bych tedy tetu neuchvatila, rybíz si vozim od ni, ale brzo už bude! Mám si přivézt košík na třešně, což znamená upozornění at si vemu normální boty, neb na strom nikdo jinej než já nevyleze.
@Anna766 píše:
Dobry
Ja ve vedru nepeču, je mi vedro a z trouby vic, a to pak i když jsem naha ![]()
@mrav píše:
Hřiště, pískoviště, hřiště, pískoviště, balony. Ty si i půjčuje od ostatních dětí. A taky průlezky, s pomocí udělá i výmyk. Jen já u toho šílím. V minulém životě byla snad opice.![]()
V tom máme stejnej vkus, ty hřiště. Tahej sebou žíněnku pod prolejzačky. My dnes potkali samotnyho kluka se samotným psem, teda patřili k sobě, maminka občas něco zarvala z okna a ten, teda ta, pejsková, furt chtěla hazet umělou kachnu. Kluk byl nadsenej.
@joy.division.control píše:
DobryJa ve vedru nepeču, je mi vedro a z trouby vic, a to pak i když jsem naha
Nas mnógo, buchty miluje i pes, tak dostává okraje.
@Detsa píše:náhodou něco umím vařit
Ale jiste
me se taky většinou spíš nechce
@Anna766 píše:
Jak se to něco vaří?
Já zítra vařím salám v těstíčku. A pak jdem s malou do herniček. Zas tam bude dělat bor.dell. Má tam kamarádku. No, jako já za mlada. Patera - Martin Procházka - Gooool!! ![]()
@Zkai já dneska taky lezla pro třešně, a to mám hrůzu z výšek..
ale kamarádce do zahrady přesahuje větev od sousedů, tak jsme nejdřív jen mlsně koukaly, pak se zeptaly sousedky a nakonec s jejím svolením trhaly přímo od nich ze zahrady.. a já lezla na štafle, protože mám o čtvrt metru víc než kámoška.. teda na výšku, na šířku má o čtvrt metru víc ona.. ![]()
@Detsa píše:
Olivovy olej, pánev. Maso tam dáš, az začne kouřit olej. Připravis si kuřecí prso na něco, čím to pak můžeš vyklopit na pánev. Pepř, tymián, špetku citrónové kůry, nastrouhaný parmazan( proto nesolit, dostatečná slanost) a prosciutto navrh. Na pánev to hodis ze strany šunky a sledujes barvu. Až bude bílá do zhruba 2/3 obratis a smazis u druhé strany. Trvá to tak 8 minut celkem, záleží na teplotě. Ve volných minutách stačí ledový salát dochuceny po. olejem a citrónovou šťávou. Přílohu už nechám na tobě
.
Muzu prijit? ![]()