Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Tak láhev je prázdá, všechny dnešní úkoly jsou tedy splněny, a já jdu bojovat s juniorem o polovinu peřinyTuším, že ráno budu nedobrovolně vstávat kolem 5:30. No nejsou ty děti zlatíčka?
Znám to…
![]()
@Detsa píše:
Díky. No ono když se ti to každou chvíli změní, tak to už není tak zábavný. Aspoň pro mě.
Tak nějaký epes rades kloboucek! ![]()
@mrav píše:
Už jsem o tom psal. Nikoho jsem nevyvolával, ale iceman měl výživnou diskuzi.![]()
![]()
Jdu zas hledat, předpokládám, ze to poznam podle názvu. On ma vždy něco extra.
A jen vstavejte hoši, aspoň toho víc stihnete ![]()
@Detsa píše:
@vertunka že jsi to ty, tak za delšího stavu vypadají nějak takhle. Akorát je to nějak rozmazaný
ale to se mi hodně líbí ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Takže dobrou noc všem a Lence pěkné odpoledne.
Dobrou a hodně štěstí v souboji o peřinu! / I když je vedro, takže možná bych nechala juniora zvítězit.
@Detsa píše:
@Lenka_Hal… až jako blonďáka?
A nevim proc
ale takhle je to lepsi ![]()
@Lifka píše:
Nespím, protože mi od 18 hod. zvrací dítko a pokud se pozvrací ještě jednou, tak vyrážím na pohotovost. Ach jo
Tak to není dobrý důvod k nespaní při sobotním večeru. Držím pěsti, ať to dobře dopadne.
@Lenka_Hal píše:
A nevim procale takhle je to lepsi
Hele, a víš, že já taky? ![]()
@Detsa píše:![]()
. S barvou jsem jedinou spokojen
Ty jsi taky na blondýnky?
![]()
Ted jsem se na internetu dozvěděl, kdo má dnes svátek. Tak @Tamtama Všechno nejlepší!!
![]()
Nespím, protože jsem doteď uklízela a už nemůžu, tak brouzdám a objednávám to, co budu potřebovat do nového pokojíčku. A strašně moc přemýšlím, kdo mi pomůže vyžehlit těch 10 košů vypraného prádla… nemáte někdo tip?
@Detsa píše:
Kdybys někoho našla, přesměruj ho prosím i na mě. Mám tu taky nevyžehlený prádlo
Já už sháním několik let. Kdysi jsem měla super holku, ale už pro mě dělat nemůže. Pak roky trápení a pak zase super holka - bohužel, odletěla do zahraničí
Od té doby zase vyhazuju jednu „šikulu“ za druhou. Mít ten čas, tak si to vyžehlím sama.