Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nespím, protože mi od 18 hod. zvrací dítko a pokud se pozvrací ještě jednou, tak vyrážím na pohotovost. Ach jo
@Lifka píše:
Nespím, protože mi od 18 hod. zvrací dítko a pokud se pozvrací ještě jednou, tak vyrážím na pohotovost. Ach jo
Nemůže to být viroza? Kolik mu je? ![]()
Nespím, protože ta láhev červeného se sama nedopije.
Junior vytuhnul během pěti minut u pirátů z karibiku.
Jinak nespim, protoze tady je teprve 5odpo, ja bych si jinak v tomhle vlakne neskrtla, jsem ranni ptace… ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nespím, protože ta láhev červeného se sama nedopije.Junior vytuhnul během pěti minut u pirátů z karibiku.
Ježiši, ahoj. Tak to už nám tu chybí jen Ludmila.
![]()
@Lenka_Hal píše:
Jinak nespim, protoze tady je teprve 5odpo, ja bych si jinak v tomhle vlakne neskrtla, jsem ranni ptace…
USA, East Coast?
@Lifka píše:
Jak je stary? Kolikrat uz zvracel? Chudatko…
@mrav píše:
Ježiši, ahoj.
Hele, nemusíš mě oslovovat plným titulem ![]()
@mrav píše:
Ježiši, ahoj. Tak to už nám tu chybí jen Ludmila.![]()
Ty si zase vyvolával, nebo už je to tu tak provařeny?
@Detsa píše:
@vertunka že jsi to ty, tak za delšího stavu vypadají nějak takhle. Akorát je to nějak rozmazaný
Me se to líbí, klidně i o kus delší. Nic nudnyho jako jen rovny vlasy.
@Zkai píše:
Ty si zase vyvolával, nebo už je to tu tak provařeny?
Už jsem o tom psal. Nikoho jsem nevyvolával, ale iceman měl výživnou diskuzi.
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nespím, protože ta láhev červeného se sama nedopije.Junior vytuhnul během pěti minut u pirátů z karibiku.
Tak láhev je prázdá, všechny dnešní úkoly jsou tedy splněny, a já jdu bojovat s juniorem o polovinu peřiny
Tuším, že ráno budu nedobrovolně vstávat kolem 5:30. No nejsou ty děti zlatíčka? ![]()
@Detsa píše:
@vertunka že jsi to ty, tak za delšího stavu vypadají nějak takhle. Akorát je to nějak rozmazaný
Mne se libi
…nevim proc jsem si te predstavovala se svetlejsima
![]()