Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa já rada všechny zvířátka… Věřím, ze se může stát, ze nebude splnen žádný požadavek. Ale zas tak velký nároky nemáš, tak tím lip.
@Detsa To ano. A hrozně se tesim na Tvůj další objev. Hlavně ať to netrvá dlouho. Pak budeme porovnávat s popisem ideálu.
@Detsa píše:
Já se teda netěším už, jestli nějaký objev eště bude. O to pomalejší to hledání asi bude.
Většinou člověk objeví když nejmíň hledá.
@Detsa píše:
Já nemám moc požadavků… hnědé dlouhé vlnité vlasy, plné rty, malý nos, modré milé oči, uhrančivý pohled, 165 cm, do 60 kg (abych ji unesl), medový hlas a když už jsme u detailů tak dvojky-trojky prsa. Pak musí být hodná, milá, přítulná, romantická
, nebát se tančit v dešti
, moc se na mě nebude zlobit za hloupé vtipy a chyby
- smysl pro humor, empatická, přiměřeně spontánní
, spíše optimistka, otevřená a přiměřeně ukecaná
. Nekuřačka, bezdětná ale časem se tomu nebrání
. a mít podobné záliby.
Sny se nám někdy… ![]()
@iriis píše:
Sny se nám někdy…
Sen zvláštnu podobu mával, ked ho chceš vychutnat do sýta. Ten, čo sa vždy len schovával, prichádza, na nič sa nepýta. NA TEBA HLADÍM. Viem, láska má vela podob…
![]()
Ale z pjudele Ti sem taky napíšu @Detsa
165/60 Veselá povaha
Jediný dva požadavky nesplňuju tak máš smůlu ![]()
![]()
Tak musím říct že nakonec seriál The walking dead mě dost chytnul
už jsem u 7 série, ovšem první díl té 7 série mě dostal..
Navíc hlavní hrdina vypadá podobně jak můj manžel
tak mu fandím
akorát jsem zjistila že natáčení skončilo u poloviny osmé série kvůli úmrtí na place
Takže už se zombíků nebojím a v klidu hajám, ovšem po tmě už na zahradu nejdu ani s čelovkou, tak jak dřív ![]()
@Detsa na které stránce jsi psal tu ideální ženskou? Jsem to hledala a nenašla. Jen zmínku aby měla max 175 cm… Sakra ženská 175 je hodně vysoká
já mám 163 ![]()
Gabriel Chevallier 4 francouzský spisovatel 1895 – 1969 „Když si člověk nese lásku v sobě, určitě ji potká.“
@barrbucha píše:
@Detsa na které stránce jsi psal tu ideální ženskou? Jsem to hledala a nenašla. Jen zmínku aby měla max 175 cm… Sakra ženská 175 je hodně vysokájá mám 163
Jo? Ja mam 174 a prijdu si normalni
. Ale mam vetsi prsa nez byl pozadavek, takze uz tuplem nic
![]()
@Pesimistaa píše:
Gabriel Chevallier 4 francouzský spisovatel 1895 – 1969 „Když si člověk nese lásku v sobě, určitě ji potká.“
Jé, to je krásné… Tady není co dodat.
![]()
@Detsa píše:
Já nemám moc požadavků… hnědé dlouhé vlnité vlasy, plné rty, malý nos, modré milé oči, uhrančivý pohled, 165 cm, do 60 kg (abych ji unesl), medový hlas a když už jsme u detailů tak dvojky-trojky prsa. Pak musí být hodná, milá, přítulná, romantická
, nebát se tančit v dešti
, moc se na mě nebude zlobit za hloupé vtipy a chyby
- smysl pro humor, empatická, přiměřeně spontánní
, spíše optimistka, otevřená a přiměřeně ukecaná
. Nekuřačka, bezdětná ale časem se tomu nebrání
. a mít podobné záliby.
Ježíši…ty asi zůstaneš sám
ještě si ale nenapsal jednu důležitou věc a to je věk…