Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
27.4.18 23:52

@Detsa já rada všechny zvířátka… Věřím, ze se může stát, ze nebude splnen žádný požadavek. Ale zas tak velký nároky nemáš, tak tím lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
28.4.18 00:08

@Detsa To ano. A hrozně se tesim na Tvůj další objev. Hlavně ať to netrvá dlouho. Pak budeme porovnávat s popisem ideálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148141
28.4.18 00:29
@Detsa píše:
Já se teda netěším už, jestli nějaký objev eště bude. O to pomalejší to hledání asi bude :).

Většinou člověk objeví když nejmíň hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.4.18 11:14
@Detsa píše:
Já nemám moc požadavků… hnědé dlouhé vlnité vlasy, plné rty, malý nos, modré milé oči, uhrančivý pohled, 165 cm, do 60 kg (abych ji unesl), medový hlas a když už jsme u detailů tak dvojky-trojky prsa. Pak musí být hodná, milá, přítulná :hug:, romantická :kytka:, nebát se tančit v dešti :dance:, moc se na mě nebude zlobit za hloupé vtipy a chyby :cert: - smysl pro humor, empatická, přiměřeně spontánní :think:, spíše optimistka, otevřená a přiměřeně ukecaná :mrgreen:. Nekuřačka, bezdětná ale časem se tomu nebrání :nevim:. a mít podobné záliby.

Sny se nám někdy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
28.4.18 13:40
@iriis píše:
Sny se nám někdy… ;)

Sen zvláštnu podobu mával, ked ho chceš vychutnat do sýta. Ten, čo sa vždy len schovával, prichádza, na nič sa nepýta. NA TEBA HLADÍM. Viem, láska má vela podob… :pankac: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
28.4.18 14:33

Ale z pjudele Ti sem taky napíšu @Detsa
165/60 Veselá povaha
Jediný dva požadavky nesplňuju tak máš smůlu :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
28.4.18 18:58

Tak musím říct že nakonec seriál The walking dead mě dost chytnul :mrgreen: už jsem u 7 série, ovšem první díl té 7 série mě dostal..
Navíc hlavní hrdina vypadá podobně jak můj manžel :mrgreen: tak mu fandím :mrgreen: akorát jsem zjistila že natáčení skončilo u poloviny osmé série kvůli úmrtí na place :? Takže už se zombíků nebojím a v klidu hajám, ovšem po tmě už na zahradu nejdu ani s čelovkou, tak jak dřív :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
28.4.18 20:58

@Detsa na které stránce jsi psal tu ideální ženskou? Jsem to hledala a nenašla. Jen zmínku aby měla max 175 cm… Sakra ženská 175 je hodně vysoká :mrgreen: já mám 163 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17472
28.4.18 21:02

@barrbucha 165 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
29.4.18 00:36

Gabriel Chevallier 4 francouzský spisovatel 1895 – 1969 „Když si člověk nese lásku v sobě, určitě ji potká.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.4.18 06:12
@barrbucha píše:
@Detsa na které stránce jsi psal tu ideální ženskou? Jsem to hledala a nenašla. Jen zmínku aby měla max 175 cm… Sakra ženská 175 je hodně vysoká :mrgreen: já mám 163 :mrgreen:

Jo? Ja mam 174 a prijdu si normalni :mrgreen:. Ale mam vetsi prsa nez byl pozadavek, takze uz tuplem nic :P 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
29.4.18 06:27
@Pesimistaa píše:
Gabriel Chevallier 4 francouzský spisovatel 1895 – 1969 „Když si člověk nese lásku v sobě, určitě ji potká.“

Jé, to je krásné… Tady není co dodat. :srdce: :* :srdce: :dance: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
29.4.18 07:32
@Detsa píše:
Já nemám moc požadavků… hnědé dlouhé vlnité vlasy, plné rty, malý nos, modré milé oči, uhrančivý pohled, 165 cm, do 60 kg (abych ji unesl), medový hlas a když už jsme u detailů tak dvojky-trojky prsa. Pak musí být hodná, milá, přítulná :hug:, romantická :kytka:, nebát se tančit v dešti :dance:, moc se na mě nebude zlobit za hloupé vtipy a chyby :cert: - smysl pro humor, empatická, přiměřeně spontánní :think:, spíše optimistka, otevřená a přiměřeně ukecaná :mrgreen:. Nekuřačka, bezdětná ale časem se tomu nebrání :nevim:. a mít podobné záliby.

Ježíši…ty asi zůstaneš sám :mrgreen: ještě si ale nenapsal jednu důležitou věc a to je věk…

• Citovat
  • Upravit
3436
29.4.18 09:49
@Detsa píše:
nevyplní :think:
…a taky by Tě měla milovat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
29.4.18 09:50
@iriis píše: …a taky by Tě měla milovat…

Amore mio… :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky