Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hurá, v parku už pustili vodu a to je něco pro kluka.. nevim kdo je urvanej víc.
@Zkai píše:
Hurá, v parku už pustili vodu a to je něco pro kluka.. nevim kdo je urvanej víc.
Je teplo, holky chodí nahoře bez - tedy s prsenkama. Jen těch nudapláží je nějak málo, abychom viděli i ty ptáky…
![]()
@mrav Jeee tam bylo ptáků! Kluk prvně viděl buchtu a az jsem ho musela odtáhnout jak dívence uhranutě čučel do rozkroku a ukazoval. Zcela jistě tam měla něco špatně.
@Zkai píše:
@mrav Jeee tam bylo ptáků! Kluk prvně viděl buchtu a az jsem ho musela odtáhnout jak dívence uhranutě čučel do rozkroku a ukazoval. Zcela jistě tam měla něco špatně.
To začíná teda brzo…
![]()
@mrav tak nikdy to neviděl no, když ma sam bimbase tak ho musejí mít všichni! 20 měsíců a sexuální výchovu jsem s nim ještě nebrala.
Ze zahrady za barakem se ozývá: chceme do tvého ráje pane Ježíši, haleluja!
Co tady se děje..
@Anna766 přesně! To že slečna mela krásné blonďaté culíčky ho nechávalo chladným. A to jsem mela pocit, ze rozezná dámy od pánů.
@Zkai píše:
Ze zahrady za barakem se ozývá: chceme do tvého ráje pane Ježíši, haleluja!
Co tady se děje..
Ráj, nádherný ráj, nádherný kout, se slavobránou. Ráj, v němž jsem chtěl žít, zůstává dál, fata @Morganou.
@mrav píše:
Ráj, nádherný ráj, nádherný kout, se slavobránou. Ráj, v němž jsem chtěl žít, zůstává dál, fata @Morganou.
Ne!!Morganu sem nevolej! ![]()
@mrav seš u nás za barákem???
S Morganou jsem teda neměla tu cest, ale jdou tu o ní uplné urban legends
@Zkai píše:
Ještě toho HODNE nevím o přípravě dítěte do života.
To časem zvládneš.