Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
1.5.18 21:14

@Zkai ty jsi na malyho taky sama?? 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.5.18 21:15
@mrav píše:
Ne, nelíbali, není s kým - teda kromě dcery. Ale možná kolem mě krouží Amor a hraje si se mnou. V neděli na pískovišti jsme s malou potkali maminku s holčičkou. Dokonce rozuměla mým narážkám, jako třeba že se děti zavraždí. Dnes jsem ji už potkal dvakrát- jednou cestou z nákupu i s dítětem, podruhé večer, když jsme šli s malou z pískoviště. Tak jsem prohodil, že máme na sebe štěstí. A ona - zrovna jsem na to myslela. :) :srdce: :think: :srdce:

Tyjo husty :srdce:. Tak priste zase nahod uzdicku. Zelezo se musi kout dokud je zhavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.5.18 21:17

Jinak lidicky co delate? Ja zase cekam az prdelka usne :mrgreen:. Ale dneska i s muzem, zitra nejde do prace, ale jede pro nove auto :srdce: tak muze ponocovat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148154
1.5.18 21:21
@vertunka píše:
Jinak lidicky co delate? Ja zase cekam az prdelka usne :mrgreen:. Ale dneska i s muzem, zitra nejde do prace, ale jede pro nove auto :srdce: tak muze ponocovat :potlesk:

Nespinká jo? Lumpice mala :srdce:
Tady nespím zase jenom já. Děti šly zklamaně spát poté co začali na Čt1 dávat místo pohádky co je psaná v programu film Slavnosti sněženek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148154
1.5.18 21:40
@Detsa píše:
Neměl bych se přiznávat, ale plánuji další v pořadí :oops:. To zas bude, jestli to vyjde :zed:

Ježiš ty jsi Depresetsa a ne Detsa…neboj se předem, musíš se natěšit a ono to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.18 21:46

Hlásím se k nelíbačům. :mavam: Dneska nespím, protože zítra nejdu do práce. Smlouvu mi sice prodlouží, ale mám ještě starou dovolenou a musím si ji vybrat teď. Přitom by se mi to hodilo až v létě, až bude zavřená školka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
1.5.18 21:51
@Tamtama píše:
Hlásím se k nelíbačům. :mavam: Dneska nespím, protože zítra nejdu do práce. Smlouvu mi sice prodlouží, ale mám ještě starou dovolenou a musím si ji vybrat teď. Přitom by se mi to hodilo až v létě, až bude zavřená školka. :cert:

Zrovna jsem tě chtěl zmínit. Tak už nemusím. Už máš dojezené ty chipsy? Já je ještě papám a jinak - @vertunka surfuji po Emimino a po očku se dívám na čt1. Doma je klid, malá spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148154
1.5.18 21:55
@Detsa píše:
Zkušenosti :nevim:. Ale já je využiju k mému dobru tentokrát :dance:

Já ti věřím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.18 21:59

@mrav dojedeno, už hledám, co bych ještě snědla.. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.5.18 00:50
@Detsa píše:
Asi ne :think:

nebo jsi slepy ci jeste neco horsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.5.18 00:53
@vertunka píše: … Ja zase cekam az prdelka usne :mrgreen:. …

fuj, takove prezdivky se mi nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20910
2.5.18 02:28

Podle staré japonské legendy, důvodem proč někteří lidé nemohou v noci spát je skutečnost že jsou vzhůru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
2.5.18 08:23
@KalamityJohn píše:
Podle staré japonské legendy, důvodem proč někteří lidé nemohou v noci spát je skutečnost že jsou vzhůru. :think:

No nekecej :think: :mrgreen: :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148154
2.5.18 09:16
@KalamityJohn píše:
Podle staré japonské legendy, důvodem proč někteří lidé nemohou v noci spát je skutečnost že jsou vzhůru. :think:

Tak teď si na to přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
3.5.18 21:59

@mrav potkal jsi zas dámu s holčičkou?
@Detsa bude rande už zítra??
A co kdo pekl? Já jen pudink s piskotem klukovi, že ho ještě neměl a prý si ho můžu sežrat sama. Což je u něj dost divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí