Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
4.5.18 20:42
@Anna766 píše: :mrgreen: hooooooj :mavam: :mavam:

No nazdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
4.5.18 20:43
@mrav píše:
Taky jsem o tobě do včerejška nevěděl… Ještě že máme kategorii objev roku. Ale asi ji vyhraje Iceman. :pankac: :lol: :lol: :mavam:

Tak to tak i nech…sladká nevědomost ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.5.18 20:59
@vertunka píše:
Tyjo tak tady to zase zilo. A ja misto toho soulozim :oops: :lol: :lol: :lol:. Takovou chybu uz neudelam :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
4.5.18 21:05
@Tamtama píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No co, nejprve napíše, že třetí dítě v žádném případě. A ted ho snad i pár hodin čeká?? :nevim: :srdce: :* :srdce::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
5.5.18 05:28
@mrav píše:
No co, nejprve napíše, že třetí dítě v žádném případě. A ted ho snad i pár hodin čeká?? :nevim: :srdce: :* :srdce: = :dance:

Neeeeee :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.5.18 10:33

Tady nic nového? Tak to Detsa ještě nebyl na rande..
Tak u nás nového, ze kluk si začal sam čistit zuby, ale krade v koupelně můj kartáček a když ma hotovo tak mi ho strčí do boty, co si beru na pískoviště. Pak jsem nutně potřebovala vyzkoušet chřest, ze jsem ho ještě neměla a ze byl ve sleve tak jsem zplacala polívku a chutnalo to jak porkova. Čekala jsem gurmansky zážitek, kluk to snědl, ale on sní všechno i s nádobím. Pak jsme dva dny po sobě potkali pana s malou slečnou na různých hřištích, zhruba 1 km od sebe, tak jsem si vzpomněla na Tebe @mrav, ale jako znamení jsem to nebrala a pan určité taky ne. Ještě nevím kam pujdem dnes, ale asi někam ještě dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.5.18 12:18

Vypadá to, že všichni se už naučili chodit brzy spát ;) @Zkai
Chřesty chřestí různě, úplně stejně jako pórková by to teda chutnat nemělo, je dobrý, ale zase jako nějakou explozi chuťových buněk nečekej - ale hlavně to chce opravdu co nejčerstvější, aby hezky křupal, a tu chuť koncentrovat (když děláš polívku, tak hodně hustou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20953
9.5.18 12:20
@Zkai píše:
Tady nic nového? Tak to Detsa ještě nebyl na rande..
Tak u nás nového, ze kluk si začal sam čistit zuby, ale krade v koupelně můj kartáček a když ma hotovo tak mi ho strčí do boty, co si beru na pískoviště. Pak jsem nutně potřebovala vyzkoušet chřest, ze jsem ho ještě neměla a ze byl ve sleve tak jsem zplacala polívku a chutnalo to jak porkova. Čekala jsem gurmansky zážitek, kluk to snědl, ale on sní všechno i s nádobím. Pak jsme dva dny po sobě potkali pana s malou slečnou na různých hřištích, zhruba 1 km od sebe, tak jsem si vzpomněla na Tebe @mrav, ale jako znamení jsem to nebrala a pan určité taky ne. Ještě nevím kam pujdem dnes, ale asi někam ještě dál.

Hezký, takovej stav vody na českých tocích :) :palec:

Chřest: já ho vždycky lámu, prostě ohnout stvol a kde se zlomí, vršek je křehkej a spodek dřevnatej. Spodek vyhodím a vařím jen s tím vrškem a třeba ho jen spařím a podávám jako přílohu ke steaku. Nebo do misky trochu olivovýho oleje, koření a vrznu to na gril nebo do trouby, jenom aby změknul. Zapéct se sýrem je taky dobrý.

Jinak tady je receptů hafo:

https://dadala.hyperlinx.cz/zele/zeleh.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.5.18 14:50

Tak krupavej byl dost, konce a slupky jsem vyvarila a polívka byla řádně hustá, kluk tekutý nerad. Po dvou kusech jsem zabalila do slaniny a přihodila k zampionum co jsem zapikala a ani u toho se žádný vzrůšo nekonalo. No, jsem spokojena, ze jsem to absolvovala a zustanu při běžných pokrmech.
Přijeli jsme z prace a ted nevim na který hřiště vyrazit jestli teda už jako bude ta bouřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.5.18 16:18
@entropy píše:
Vypadá to, že všichni se už naučili chodit brzy spát ;)

ano, já už jsem zdravá jako řípa a do práce vstáváme nekřesťansky brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
9.5.18 18:09
@Zkai píše:
Tak krupavej byl dost, konce a slupky jsem vyvarila a polívka byla řádně hustá, kluk tekutý nerad. Po dvou kusech jsem zabalila do slaniny a přihodila k zampionum co jsem zapikala a ani u toho se žádný vzrůšo nekonalo. No, jsem spokojena, ze jsem to absolvovala a zustanu při běžných pokrmech.
Přijeli jsme z prace a ted nevim na který hřiště vyrazit jestli teda už jako bude ta bouřka.

Tady už to vypuklo, liják jako kráva. Šla jsem z poslední přednášky dnes v tom největším slejváku, neb autobus nevím proč nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
9.5.18 20:19

Ahoj holky. Tak dneska jsme byli s malou na zápisu do školky a dopadlo to asi dobře- bude to na webovkách 23.května. Zvládli jsme obejít všechny tři školky, takže zítra můžem jít s malou do herniček. HURÁ!!! :lol: :lol: :potlesk: Hned v první školce řekli, že si troufají říct, že ji vezmou. Odchází 46 dětí do školy. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.5.18 21:26

Tady zas nic, pul hodiny zatazeno, spadlo pět kapek a od šesti zas svítilo, chudaci kytky.
@mrav kdy je slečna narozena? Jdem az za rok, ale mám z toho psotnik už ted. Kluk je srpnovej a soukromou pod sedm bez jídla jsem tu nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.5.18 21:27

@mrav gratuluji :kytka:
@Anna766 já dneska zmokla po příjezdu z práce, když jsem šla na úřad pro papíry.. jak jsem vlezla dovnitř, tak přestalo, a když jsem zase vylezla ven a šla pro kluky do školky, zmokla jsem znovu.. když se kluci převlíkali, nepršelo, vylezeme do půlky kopce domů a další slejvák jako prase :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
9.5.18 21:27
@Zkai píše:
Tady zas nic, pul hodiny zatazeno, spadlo pět kapek a od šesti zas svítilo, chudaci kytky.
@mrav kdy je slečna narozena? Jdem az za rok, ale mám z toho psotnik už ted. Kluk je srpnovej a soukromou pod sedm bez jídla jsem tu nenašla.

Když není babička tak je to taky naprd co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí