Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Ahoj holky. Tak dneska jsme byli s malou na zápisu do školky a dopadlo to asi dobře- bude to na webovkách 23.května. Zvládli jsme obejít všechny tři školky, takže zítra můžem jít s malou do herniček. HURÁ!!!![]()
![]()
Hned v první školce řekli, že si troufají říct, že ji vezmou. Odchází 46 dětí do školy.
![]()
Půjdeš do práce?
@Tamtama píše:
@mrav gratuluji
@Anna766 já dneska zmokla po příjezdu z práce, když jsem šla na úřad pro papíry.. jak jsem vlezla dovnitř, tak přestalo, a když jsem zase vylezla ven a šla pro kluky do školky, zmokla jsem znovu.. když se kluci převlíkali, nepršelo, vylezeme do půlky kopce domů a další slejvák jako prase
Taky jsou u vás ty megažlutý kaluže?
Tady máme nějakou divnou lokalitu teda. I vyhrabat mokrej písek na babovky je poslední týden dost fuška.
Babicka jedna dostane zítra mladíka asi na dvě hodiny, ze musím k zubaři a posledně me zadal at už sebou kluka neberu. Bude to na dyl, tak to chápu. Akorát premyslim, jestli mám klukovi napsat telefonni číslo na čelo. Mama už není z nejbystrejsich a kluk je bezmozek. Ještě ho nehlidala a dostane ho na cestu z prace.
@Zkai píše:
Tady zas nic, pul hodiny zatazeno, spadlo pět kapek a od šesti zas svítilo, chudaci kytky.
@mrav kdy je slečna narozena? Jdem az za rok, ale mám z toho psotnik už ted. Kluk je srpnovej a soukromou pod sedm bez jídla jsem tu nenašla.
Je narozena 2. listopadu 2015. Taky mi, už když jsem si byl pro přihlášku, v jedné školce řekli, že by jí vzali až od listopadu. Tak jsem vytvořil pracovní pořadí. V té školce, kam jsem jí hlásil, mají třídu i pro dvouletáky. Ředitelka řekla, že Anička půjde do normální 1. třídy.
![]()
@Anna766 píše:
Taky jsou u vás ty megažlutý kaluže?
víš, že jsem si při tom běhu nevšimla?
A z balkonu jsem koukala, že ta před barákem už je skoro suchá.
@Anna766 píše:
Půjdeš do práce?
To je jisté, jen ještě uvažuji o tom kam. Po rodičáku můžu změnit místo a možná toho i využiji.
@mrav heeezky, to čumim teda. Furt jen všude čtu jak je problém někam dostat i už čtyřletý dítě. Tak to na vas budu myslet. S práci už to mas vymyšlený? U nás jsou denně 10 hod doba a k tomu mám +1 hod brigádu denně. Do prace autem 30 minut, sockou 1,25 hod. Takže školku bych potrebovala od 5 do 19 a vrtulku do zadku.
A jestli mi nezkratej prc dobu tak nevím. Někdy ty životní plány fakt vyjdou úplně jinak.
@Zkai píše:Školka je otevřená 6 až 16 hod., což je dobrá zpráva. V každém případě ale budu muset chodit do práce na samé ranní.
@mrav heeezky, to čumim teda. Furt jen všude čtu jak je problém někam dostat i už čtyřletý dítě. Tak to na vas budu myslet. S práci už to mas vymyšlený? U nás jsou denně 10 hod doba a k tomu mám +1 hod brigádu denně. Do prace autem 30 minut, sockou 1,25 hod. Takže školku bych potrebovala od 5 do 19 a vrtulku do zadku.
A jestli mi nezkratej prc dobu tak nevím. Někdy ty životní plány fakt vyjdou úplně jinak.
@Detsa píše:
Detsa si dává na cas. Co jsem postřehl, jsi na to sama. Možná bys taky mohla nějaký zkusit
Kytici růží za dveřma máš, mám tě pod kůží, všechno zlý smaž… ![]()
@mrav tady je to 7-17, to vyjde nastejno. Ale radši bych na šestou už byla v práci. Tak hlavně aby zamestnavatelé trochu napomohli no. Ještě jsem šéfovi neřekla, ze návrat bude s podminkama.
@Detsa ani me nehne…
@Detsa píše:
@Zkai Pročpak?Zklamána naším pohlavím?
Stála před kinem a já ji chtěl jen říct: TAK POJD. Řekla jsem až příliš zmateně: PROČ JÁ? Možná, že jsem sám, Tak ti radu dám: PŘED KINEM SE ZNÁMOST NEHLEDÁ… ![]()
Zase ve formě co…
Já bych spala, ale zítra mi budou rvat osmičku tak jsem nervózní.. A snažím se sežrat všechno co je tvrdy..
@mrav píše:
Je narozena 2. listopadu 2015. Taky mi, už když jsem si byl pro přihlášku, v jedné školce řekli, že by jí vzali až od listopadu. Tak jsem vytvořil pracovní pořadí. V té školce, kam jsem jí hlásil, mají třídu i pro dvouletáky. Ředitelka řekla, že Anička půjde do normální 1. třídy.![]()
Fakt Anička jo?
tos vymyslel ty?