Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
9.5.18 22:49

@Anna766 pekny jméno vid? :D
Na hřištích furt slyším jen „Sebíku, Emo…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
9.5.18 22:50
@Zkai píše:
@mrav tady je to 7-17, to vyjde nastejno. Ale radši bych na šestou už byla v práci. Tak hlavně aby zamestnavatelé trochu napomohli no. Ještě jsem šéfovi neřekla, ze návrat bude s podminkama.
@Detsa ani me nehne…

Naše školka je 6.30-16.30.Ale jsem po ruce kdyby něco, takže holky(dcera, vnučka) jsou v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
9.5.18 22:51
@Zkai píše:
@Anna766 pekny jméno vid? :D
Na hřištích furt slyším jen „Sebíku, Emo…“

Mě nesluší, jinak jsméno je to pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
9.5.18 22:53
@Anna766 píše:
Fakt Anička jo? :srdce: tos vymyslel ty?

Tak nějak jsme se na tom shodli - jméno po babičce a má svátek tehdy, kdy já narozeniny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
9.5.18 22:56
@mrav píše:
Tak nějak jsme se na tom shodli - jméno po babičce a má svátek tehdy, kdy já narozeniny. :dance:

To je hezké. To budete slavit spolu. A já s vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
10.5.18 20:19

Zub jsem úspěšně odevzdala. Konečně pršelo, řádně, ale jen deset minut, samozřejmě přesně tak akorát na cestu z tramvaje domu. Ale bezinka před domem už není tak ovadla a už asi pokvete. Jedl jste to někdo obalený? Megazluty louže už jsem viděla taky a hemžily se v nich takový psychadelický obrazce. Jestli to nebylo umrtvovaci injekci, vyžádala jsem si jich patnáct, to prý pojišťovna neproplati, tak jsem dostala jednu ale po čtyřech hodinách mam tlamu furt mrtvou. Tak zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
10.5.18 20:58

@Zkai vy se mi po sobě opičíte s mužem, ten byl taky u zubaře ráno, respektive u zubařky. Tak ať tě to nebolí, tfuj tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.5.18 21:28

@Zkai me ceka taky brzo zubar. Ale musi mi vyndat 5 zubu. Tak se mi tam uplne nechce..

A jinak ahojky :mavam: ja dneska po dlouhy dobe budu nejspis zase ponocovat s miminem neb ji ve 3 mesicich asi zacaly rust zuby :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
10.5.18 22:38

@Anna766 Ted totiž zubaři frčí :) a děkuji, raději jsem polkla piluli na noc, ale bude to fajn.
@vertunka tjoo pět zubu?? A to už mas nachystany nějaký náhradní? To je teprve masakr. To bych tam nedošla, me jen ted musel okrikovat at se uklidnim. A slečna bude tedy brzo zubatá, u nás teda fakt už odpadl spánek před večeři což mi dost ulehčilo vše okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.5.18 22:43

@Zkai novy mi zubar nachysta az he zaplatim. 100 litru :zed: :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
10.5.18 22:51

@vertunka hustý, me furt vyhrožuje ze mi vypadnou horní jedničky, tak si na ne šetřim, ale zatím mám 9tis a vůbec nevím co to bude stát.
Ale to nebude vyndavat najednou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.18 23:03

Jsem mega mimo

Nemůžu spát, protože nevim, co mam dělat. Už od září minulýho roku se bavím s jedním klukem, je hodnej, milej, píšeme si každý den… ale má to háček, poznali jsme se v Chorvatsku, on je belgičan, a viděli jsme se dohromady jenom jeden den. Myslela jsem, že po měsící to vyšumí, ale pořád si máme o čem psát a hodně si rozumíme. Záleží mi na něm, chtěla bych se s ním vidět znovu, jenže jsme oba dva studenti, bohužel hodně zaneprázdněný a prostě ta vzdálenost Brusel- Praha je taky docela dost. Plánujeme, že se uvidíme o prázdninách pokud možno na týden. Bojím si u něj přiznat silnější city, protože kdybych se s ním už nikdy neviděla, nechci, aby mě to zničilo. Zároveň vím, že je to asi poprvý v životě, kdy bych asi někoho milovala… Co myslíte, mám se na to vykašlat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
122040
10.5.18 23:33
@Detsa píše: :hug:

Kadekto sútaži o rýchlejší útek. Zbitý a bez lasky, tažko niekto zmúdrel. Povolte myšlienky zovreté do pestí. LÁSKA JE TU S VAMI, BUDTE S NOU, CHCE SA VÁS DOTKNÚT. :srdce:? :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
10.5.18 23:39
@mrav píše:
Kadekto sútaži o rýchlejší útek. Zbitý a bez lasky, tažko niekto zmúdrel. Povolte myšlienky zovreté do pestí. LÁSKA JE TU S VAMI, BUDTE S NOU, CHCE SA VÁS DOTKNÚT. :srdce:? :srdce: :nevim:

Mě z tebe trefí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
10.5.18 23:42

@mrav kazdej den se tesim na tvoje večerní zpěvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí