Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa jo, porid si trpaslíka a uvidis jaký je to žrádlo když konečně usne ![]()
@Detsa píše:
Já bych chtěl jeho materiál, konečně bych měl radost ze života![]()
![]()
Proč konečně?
@Zkai píše:
@mrav kazdej den se tesim na tvoje večerní zpěvy…
A to jsem ještě Detsovi zpíval v Nemáme rádi léto Zájezd na kometu - Hejduk, Malík, Šrůmová.
@Zkai píše:
@Detsa jo, porid si trpaslíka a uvidis jaký je to žrádlo když konečně usne
Jsem si pořídila, ale vyrostli ![]()
@Zkai píše:
@Detsa jo, porid si trpaslíka a uvidis jaký je to žrádlo když konečně usne
Nebo, když konečně usnou všichni tři ![]()
@Detsa to nemyslím vážně
ale některým to zjevně na mozek leze..
@Detsa píše:
Odpověď je zřejmá, ale nechme to být.
Nechtěla jsem se tě dotknout.
Když jsme u těch zpěvů, si tu cosi studuju a mám tu dílo římského básníka Ovidia Nasy Umění milovat a tam je psáno…
Buď povolný
Ustup když vzdoruje ona
Když ustoupíš, vítězem budeš
Haní li koho, haň též
Co schvaluje ona, to schvaluj
Co bude popírat, popři
Co bude tvrdit, to tvrď
třeba si @Detsa z toho vezme ponaučení.
@Detsa mrav je veselý asi poblafal mařenku nebo si dal lajničku ![]()
@Detsa píše:
@D- račice Představuji si ho jako takový ty zdrogovaný technaře, jak stojí u repráku 10 cm. Akorát tedy on si takhle pouští dechovky či co. Ten mě zabije teďka
A ještě ty drdy a stojí tam v těch kraťasech a sandálích v tom tričku. Tak. A teď zabije i mně ![]()
@Detsa píše:
@D- račice Představuji si ho jako takový ty zdrogovaný technaře, jak stojí u repráku 10 cm. Akorát tedy on si takhle pouští dechovky či co. Ten mě zabije teďka
Ne, jen mám takovou blbou pamět. Co párkrát slyším, většinou umím. Do textu se ale můžu dívat klidně 100 let. Norma na naučení básničky 1 hodina. Měl jsem si to nahrát a poslechnout.
![]()
@D- račice píše:
A ještě ty drdy a stojí tam v těch kraťasech a sandálích v tom tričku. Tak. A teď zabije i mně
Poslouchej, Evičko, co to máš za tričko? No to je senzace, já jen koukám. Podívej, Evičko, otoč se maličko, padne ti senzačně, to je sen. DOUFÁM, ŽE V NĚM BUDEŠ DNESKA VENKU, DOUFÁM, ŽE V NĚM BUDEŠ VNOCI SPÁT, POČKEJ, JAK TÍM TRIČKEM NAŠTVEŠ LENKU, JÁ SE NA TO TRIČKO KOUKÁM RÁD… ![]()
@Detsa píše:
Byl pozdní večer první maj, večerní máj byl lásky čas, hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj
O lásce šeptal tichý mech, kvetoucí strom lhal lásky žel, svou lásku slavík růži pěl, růžinu jevil vonný vzdech.