Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Jo, jsem. A po obědě chodí. Třeba dnes po herničkách byla úplně hotová. Její čas je 13 hod, ale dnes trochu poobědvala a už mezi 12 a půl 1 chrněla.
Tak to smekám, super, moc často tátu na mateřské nevidno ![]()
@mrav píše:
Víte co mě napadá? Kde je @Detsa .Že by nějaké utajené rande?
To by mohlo bejt ono… snad se po půlnoci objeví a dozvíme se, zda mu slečna zanechala alespoň jeden střevíček.
@entropy píše:
To by mohlo bejt ono… snad se po půlnoci objeví a dozvíme se, zda mu slečna zanechala alespoň jeden střevíček.
zaražený v hrudníku?
@mrav píše:
Víte co mě napadá? Kde je @Detsa .Že by nějaké utajené rande?
No to by nam jako snad neudelal…
![]()
@entropy píše:
Tak to mě mrzí, dlouho jí to nevydrželo… ale třeba se zítra polepší
No me to taky mrzi. Mam nejakej spankovej deficit. Manzel taky a jsme z toho oba hotovy a je tu nejak dusno
. Uz jsem na to dneska rezignovala a vzala si malou do postele. Je mi nejak ouvej, mam nervy ma pochodu.
Jeste ze mam to emimino, jinak bych se fakt zblaznila
. A pritom je teprve 11, cela noc pred nami…Nevim co mi je…
Tak přátelé a já jdu chrnět. Doufám, že mě zase ráno neprobudí Kraken. No - asi jo.Tak at se alespon trošku vyspinkám. Dobra noc! ![]()
@Tamtama
Ohó, taková morbidnost mě nenapadla. Jsem myslela na něco decentnějšího, a Ty nakombinuješ Popelku s Lorou Craft. Detsa by si jistě útok podpatkem nezasloužil! ![]()
@vertunka Třeba mládě ještě brzy vytuhne, neztrácej naději.
Mně bylo ouvej a dusno jinou noc, zjistila jsem, že se mi dělá blbě v Pendolínu, měli jsme lístky na místa proti směru jízdy. ![]()
@lilith1 taky lezim s mobilem, taky me boli bricho, ale z prvnich ovu bolesti rok a pul od porodu..nejak jsem doufala, ze se mi to po porodu nevrati a je to tu zase..
@entropy píše:
@mrav Dobrou a dlouhou noc
Poslušně hlásím, že noc byla klidná. Vzbudila se v 6.45 a ted sedí na nočníku. Sice asi v 5.20 něco plácala, ale pak usnula. Ráno měla vyslečené povlečení z peřiny. Kdo umí, ten umí…
![]()
A já jdu ted vařit. Dnes budou kotletky na kmíně s rýží a čočkovou polévku - máme jí od včerejška.
@mrav píše:
Poslušně hlásím, že noc byla klidná. Vzbudila se v 6.45 a ted sedí na nočníku. Sice asi v 5.20 něco plácala, ale pak usnula. Ráno měla vyslečené povlečení z peřiny. Kdo umí, ten umí…![]()
![]()
My meli taky dobrou noc
mlade usnulo v pul dvanacty, a porad spi
. A starsi vstavala ted. Tyjo muzeme k vam prijet na obed??
My budeme mit kureci se zampiony. Na polivku prdim, tu varim jen o vikendu.
Holky, koupila jsem si chytré hodinky a mám z nich depku. Měří to i tep a já pak schválně mrknu ráno na spánek. Tak dneska rekord, v hlubokém spánku jsem za celou noc strávila 1,75 hodiny… Jsem úplně zombická a vypěstovala jsem si závislost na kofeinu ![]()
@Modesta píše:
Holky, koupila jsem si chytré hodinky a mám z nich depku. Měří to i tep a já pak schválně mrknu ráno na spánek. Tak dneska rekord, v hlubokém spánku jsem za celou noc strávila 1,75 hodiny… Jsem úplně zombická a vypěstovala jsem si závislost na kofeinu
A ty dokazes spat s hodinkama?? ![]()