Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
Jo to já poslouchám často, jakou mám dcerušku, a ona to je vnučka, co já se už navysvětlovala
mamka už to u Vikouše vzdala a nechává lidi při tom, že je to její syn
on stejně vypadá, jako by jí z pr…e vypadl, jak se u nás říká.. ![]()
@Tamtama píše:
mamka už to u Vikouše vzdala a nechává lidi při tom, že je to její synon stejně vypadá, jako by jí z pr…e vypadl, jak se u nás říká..
To já vysvětluju a těžce nechápu jak si vůbec někdo může myslet že jsem maminka.
@Anna766 píše:
To já vysvětluju a těžce nechápu jak si vůbec někdo může myslet že jsem maminka.
mamka to taky nechápe, ale už ani nenadává ![]()
@Tamtama píše:
mamka to taky nechápe, ale už ani nenadává
U tvé maminky je zřejmě důvod k tomu podezření, u mě těžko. Dnes jsou čtyřicetileté novomatky běžná záležitost. Zato když má žena dítě v 18-20 letech tak lidi padají do mdlob. Přitom to donedávna bylo zcela normální.
@Anna766 říkám to vždycky mamce a řeknu to i tobě, buď ráda, že vypadáš mladší ![]()
@Tamtama píše:
@Anna766 říkám to vždycky mamce a řeknu to i tobě, buď ráda, že vypadáš mladší
Spíš si myslím že lidi jsou bl…é, že potřebují nové brýle, ale děkuji
ale úplně nejvíc je to tím, že dcera je tak mladá maminka.
@Anna766 píše:
Spíš si myslím že lidi jsou bl…é, že potřebují nové brýle, ale děkujiale úplně nejvíc je to tím, že dcera je tak mladá maminka.
to říká mamka taky ![]()
Nespím teď, protože je mi líto spát přes den, ale spala bych, sakra, spala bych!!
![]()
@entropy píše:
Nespím teď, protože je mi líto spát přes den, ale spala bych, sakra, spala bych!!![]()
Tak spi, pust si z youtube Schlafe, mein prinzchen, es ruhn. ![]()
@entropy píše:
Nespím teď, protože je mi líto spát přes den, ale spala bych, sakra, spala bych!!![]()
Blba noc??
Tak vám musím říct, jaká jsem kráva.. říkám dneska mamce, že babička bude mít narozky, co jí pořídíme.. mamka na mě koukala jak na blba, že babička má narozeniny v květnu.. odkývala jsem to, že jako jo, a asi až za minutu mi došlo, že je vlastně teprve duben..
![]()
@Tamtama píše:
Tak vám musím říct, jaká jsem kráva.. říkám dneska mamce, že babička bude mít narozky, co jí pořídíme.. mamka na mě koukala jak na blba, že babička má narozeniny v květnu.. odkývala jsem to, že jako jo, a asi až za minutu mi došlo, že je vlastně teprve duben..![]()
Tak aspoň vidí tu snahu ne, že na to myslíš?
@Anna766 píše:
Až z toho zase nespíš viď?
no jo, byla Ordinace ![]()