Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
promiň, německy fakt neumím
Na tohle německy umět nepotřebuješ, stačí přenos myšlenek
![]()
Už peru třetí pračku ![]()
@Anna766 šikula, já dneska jen udělala čistku v koupelně, ale pračku ani jednu
@Tamtama píše:
@Anna766 šikula, já dneska jen udělala čistku v koupelně, ale pračku ani jednu
Byla jsem po dlouhé době doma sama, chlap v práci, syn šel do knihovny a dcera odvedla malou na kroužek, takže proběhla debordelizace bytu a mezi tím měním prádlo v pračce a věším.
@Anna766 píše:
Gferrzzhvvb?!!fycbhtdgij. Rxvvdxvhnhseeii???
Suomi, nebo Magyar. O, mame Suomi synimaa, soi sana Kultainen! Ei laksola, ei kukuaa, ei vetta, ranta rakampaa. Kuin kotima taa pohjoinen, ma kalis isien! ![]()
@mrav píše:
Ja govorju po russki, i majá babuška tam radílas. Zdravstvuj, tovarišč
Mna zavut Veronika
Tot vse. Vic neznaju
.
@Anna766 píše:
Na tohle německy umět nepotřebuješ, stačí přenos myšlenek![]()
Už peru třetí pračku
Tyjo to jsi jak ja. Ja dneska 5 pracek, ale ja mam teda susicku. Ja takhle peru porad. Jen jeden den v tydnu, druhej den zehlim a mam klid.
A gratuluji k nové pracce @Anna766 a dále i ke změně spaciho rezimu @vertunka doufejme již trvalého.
Já teda neprala ale upekla jsem porkovou pomazanku, kluk to snědl a zitra upecu porkovou polivku, už se tesim.
@vertunka píše:
Mna zavut VeronikaTot vse. Vic neznaju
.
I mna zavut Jura. Kak tebe živjotsja? Odp. Chorošo - dobře, plocho - špatně
@Zkai píše:
@mrav není to charašo? Jinak to zavani houbama
Jde o to, jak to napíšem. A ano, čte se to charašo. Stejně tak, jako zdravstvuj se čte zdrástvuj. V Ruštině se na řadu slov klade přízvuk. To samé SK- Idem domov-iděm domou.
@Zkai píše:
A gratuluji k nové pracce @Anna766 a dále i ke změně spaciho rezimu @vertunka doufejme již trvalého.
Já teda neprala ale upekla jsem porkovou pomazanku, kluk to snědl a zitra upecu porkovou polivku, už se tesim.
Ja dnes pekla. Pernik, polila jsem ho cokoladovou polevou a posypala orisky. Mnam.
@mrav píše:
I mna zavut Jura. Kak tebe živjotsja? Odp. Chorošo - dobře, plocho - špatně
Jura? Jako Jiri?
U mena charaso. Ja chacu spat. ![]()
@mrav Me jo jen lizlo, tak vim prd.. @vertunka dobra volba, taky vyrobim, teta dotlacila rybizovou marmošku