Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
22.4.18 22:40

@Detsa Určitě záleží, jak který jména i kdo a jakým tónem to říká :) Ale zase tedy ty některé úplné zdrobněliny zavánějí až dementností. Střední mód (Petra - Péťa - Petruška) je myslím většinou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
22.4.18 22:41

@entropy No tak úspěch, aspoň pujdete spát dnes trochu dřív. A chodit z tahu alespon s modrinou je myslím základ.

@barrbucha tak na to jsem nikdy neměla odvahu už jen podle ukázek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
22.4.18 22:42

@vertunka vypada to ze princezna bude za hodnou i dnes co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.4.18 22:51

@Zkai Já asi dělám celej život něco blbě, obvykle si z tahu modřiny nenosím :think: Se spánkem to vypadá spíš naopak, Godot se ještě prospal přes den, já na chvíli vytuhla taky, takže to nevypadá úplně nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.4.18 22:53
@Anna766 píše:
Nic nebude :cert: večer jsme připravili koupelnu na zítřejší akci PRAČKA(složit haldu nevypraného prádla, odpojit starou pračku, umýt prostory za pračkou)jsem KO.

Aspoň tu zas v noci nebudu slintat nad virtuálním koláčem. Ať to zítra s pračkou dobře klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
22.4.18 22:59

@entropy se budeš muset podívat na nějaký díl… Taková zombie apokalypsa 8o

• Citovat
  • Upravit
148127
22.4.18 23:01
@entropy píše:
Aspoň tu zas v noci nebudu slintat nad virtuálním koláčem. Ať to zítra s pračkou dobře klapne!

Dík. :kytka: Musí klapmout. Pračka je zaplacená i s přivezením. Ještě včera jsem prala v ruce a popravdě už mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
22.4.18 23:02

@Zkai no manžel nesnáší horory a psycho filmy a najednou došel s tím že mu chlapi v práci řekli že je to dobrý seriál. Tak si stáhl série co byli na netu a hledí na to, já teda s ním, protože nemám co jiného dělat… Ovšem na některé scény jsem musela odejít a prostě jsem z toho v depresi, protože se kdykoliv může klidně něco takového stát 8o a mě to hrozně děsí. Dnes jsem manželovi řekla, že už nechci vidět ani jeden díl

• Citovat
  • Upravit
2663
22.4.18 23:02

@barrbucha Já jen nechápu, co Tě na tom vede k depresi? Že je to nějaký horror chápu, ale ty ve mně depresivní sklony nevyvolávaj, spíš sklony k unáhlenému děsu ;) Tak mě zajímá, čím toho tenhle seriál dociluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148127
22.4.18 23:03
@barrbucha píše:
@entropy se budeš muset podívat na nějaký díl… Taková zombie apokalypsa 8o

Dcera na to kouká. Nechápu co na tom má :lol: jestli je to takový to že svět je plný nákazy zombie, a zbytek lidstva proti ním bojuje a chrání se.

Příspěvek upraven 22.04.18 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.4.18 23:04

@barrbucha Kdykoliv se lidstvo může přeměnit na tlupu zombíků? To snad ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.4.18 23:07
@Anna766 píše:
Dík. :kytka: Musí klapmout. Pračka je zaplacená i s přivezením. Ještě včera jsem prala v ruce a popravdě už mě to nebaví.

To se vůbec nedivím. Myslím, že zítra už Ti nastane prací pohodička. Určitě si vychutnáš podobné pocity údivu a radosti nad tím pracím zázrakem, jaké měly ženy poté, co se jim do domácnosti dostala první pračka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148127
22.4.18 23:08
@Detsa píše:
Jen zajímavá otázka… sice jsem to zrovna někam posílal, ale vadilo by Vám, kdyby váš muž navštívil todle? (výstava nahých žen s osaháváním) :think: Odkaz

Viděla jsem to a je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
22.4.18 23:15

@entropy když je nějaký film nebo něco co mě znepokojuje, přemýšlím nad tím víc do hloubky, nevidím jen zombie a lidi co je mydlí, ale vidím tu krutost a šílenost v lidské povaze…ty nápady a uskutečnění jich.

• Citovat
  • Upravit
2663
22.4.18 23:15
@Detsa píše:
Jen zajímavá otázka… sice jsem to zrovna někam posílal, ale vadilo by Vám, kdyby váš muž navštívil todle? (výstava nahých žen s osaháváním) :think: Odkaz

Hlavně si myslím, že ten můj by tam ani jít nechtěl… Nějak to nedokáži pojmout jako umělecký počin, protože většina návštěvníků tam, co mají chuť si šáhnout na maso, to určitě nebere jako umělecký prožitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí