Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
21.4.18 01:22
@Detsa píše:
Nojo taky furt peru 8o :cert: :cert:.

Kde se to všechno furt bere, co? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.4.18 01:24
@Detsa píše:
Nee, já tomu říkám realismus :).

To je tím, že věříš špatné realitě ;) Víš jak se to říká, čemu věříš, to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.4.18 01:29

@Detsa Zřejmě :think: Asi to bude nějaká obdoba lichožroutů… Kromě toho v naší domácnosti taky žijí nějací skřítci se strojkem na výrobu prachu. Asi budu muset koupit nějaké pastičky na myši, nebo do čeho se to chytá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
21.4.18 01:34
@entropy píše: @Detsa Zase detekuji prosakující pesimismus! Ty ty ty!! :cert:
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
21.4.18 01:54
@entropy píše:
Jak dlouho se s tím pereš vůbec?
V ruce bych to asi nedala. Když jednou našim odešla pračka, tak jsme pořádali výměnné zájezdy s prádlem, tak bych zvažovala něco obdobného. Anebo laundromatku :) Jsi statečná, žes do toho šla natvrdo.

Já ani nevim. Namočím to, nechám byt a pak se na to vrhnu, vymáchám, ždímat pomáhají silnější ruce rodiny, za večer je to vyprané a pověšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
21.4.18 01:55
@entropy píše:
Deset dětí, deset malých otroků :mrgreen:

Babička byla moc hodná. Spíš byla otrok ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
21.4.18 01:56

Našla som dobrý seriál - Killing Eve, tak som pozrela prvú časť, a hneď aj druhú samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121986
21.4.18 06:14
@Detsa píše:
Nojo taky furt peru 8o :cert: :cert:.

Děti a kterého státu je hlavní město Lima? Odpověd je… :dance: Jinak taky si peru. Sám si vařím, sám si peru, že se na to nevyskáču :lol: 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.4.18 10:55

@entropy @Anna766 nevím, mám z toho nějak divné pocity. Syn byl docela nervózní, zpívat nechtěl, nemohl si vzpomenout na žádnou básničku, tkaničku neumí zavázat. Navíc mu teď roste stolička, tak si docela často strká prsty do pusy. (Z toho teda pěním.) To všechno se učitelce nelíbilo, máme trénovat taky pozornost, aby uměl převyprávět pohádku (což umí). Taky říkala, že nezná tvary (přitom ty u nás zvládá i ten mladší). Když jsem to říkala ve školce, tak učitelka řekla, že snad mluvím o jiném dítěti, než o tom svém. :lol: Teď mi svěřil, že se mu paní učitelka ve škole nelíbila, protože s ním prý mluvila jak s blbečkem. :lol: Trefil zrovna na učitelku speciální třídy, tak třeba profesionální deformace. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
21.4.18 10:58
@Tamtama píše:
@entropy @Anna766 nevím, mám z toho nějak divné pocity. Syn byl docela nervózní, zpívat nechtěl, nemohl si vzpomenout na žádnou básničku, tkaničku neumí zavázat. Navíc mu teď roste stolička, tak si docela často strká prsty do pusy. (Z toho teda pěním.) To všechno se učitelce nelíbilo, máme trénovat taky pozornost, aby uměl převyprávět pohádku (což umí). Taky říkala, že nezná tvary (přitom ty u nás zvládá i ten mladší). Když jsem to říkala ve školce, tak učitelka řekla, že snad mluvím o jiném dítěti, než o tom svém. :lol: Teď mi svěřil, že se mu paní učitelka ve škole nelíbila, protože s ním prý mluvila jak s blbečkem. :lol: Trefil zrovna na učitelku speciální třídy, tak třeba profesionální deformace. :oops:

To se někdy stane že deti nepředvedou na povel celý arzenál znalostí které mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.4.18 11:05

@Anna766 říkám si, že jsme asi měla k zápisu něco trénovat, aspoň ty básničky, aby si vzpomněl, ale nenapadlo mě to. Každopádně mě to tak rozhodilo, že si říkám, jestli jsem mu neměla dát odklad, i když ho ve školce učitelky nedoporučovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
21.4.18 11:19
@Tamtama píše:
@Anna766 říkám si, že jsme asi měla k zápisu něco trénovat, aspoň ty básničky, aby si vzpomněl, ale nenapadlo mě to. Každopádně mě to tak rozhodilo, že si říkám, jestli jsem mu neměla dát odklad, i když ho ve školce učitelky nedoporučovaly.

Jestli to není třeba a má na to, tak mu nedávej odklad jen kvuli dílčímu neůspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.4.18 11:22

Prostě jsem klasická matka trapka, která je ze všeho vystresovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
21.4.18 11:41
@Tamtama píše:
Prostě jsem klasická matka trapka, která je ze všeho vystresovaná :mrgreen:

To je normál :lol: už jsem babička a jsem stresink pořád. Teď budu odevzdávat semestrální práci, stresuju se a přitom nejde o život, dcera je v „prváku“ na vysoké a čeká jí zkouškové, to se budu stresovat za ní jako kdyby mě za to platili, kluk čeká na výsledky přijímaček na SŠ, hele Tami jeste že ta nejmenší jde k zápisu aż příští rok, neboť tolik stresingu už bychom možná neunesli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121986
21.4.18 13:34
@Tamtama píše:
Prostě jsem klasická matka trapka, která je ze všeho vystresovaná :mrgreen:

Já jsem ve stresu pořád, ted aktuálně ze zápisu mojí malé do školky. Snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí