Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa
Ach tak… Jeden tedy musí obdivovat Tvou pořádkumilovnost, po prokalené noci jdeš ještě vzorně věšet oblečení na balkon (asi aby vyčichlo?) ![]()
@Tamtama píše:
No nic, já mám hotovo, můžu jít spátsnad se bude líbit
Nadhera ![]()
@drewlet píše:
v lednu, mám speciální peněženku na zahraniční hotovost-eura, zlatky a u toho kartu k účtu v eurech.
Tak jak? Nasli?
@entropy kdepak, dneska vstřebávám zápis do školy.. už jsem sežrala snickersku, dva banány a asi čtvrt plechu perníku od maminky.. ![]()
@Tamtama Tak to byl asi drsný zápis, když si to vyžádalo takové obalení nervů… ![]()
Nespim protoze jsem jeste prala(v ruce) a věšela prádlo. Ale pračka už je koupená a přivezou jí v pondelí jinak bych se šla pověsit já.
@Tamtama píše:
@entropy kdepak, dneska vstřebávám zápis do školy.. už jsem sežrala snickersku, dva banány a asi čtvrt plechu perníku od maminky..
To bylo tak drastické?
@Anna766 píše:
Nespim protoze jsem jeste prala(v ruce) a věšela prádlo. Ale pračka už je koupená a přivezou jí v pondelí jinak bych se šla pověsit já.
Uf, tak to klobouk dolů. Taky jsem dneska prala jak magor, ale naše mašina naštěstí jede.
@entropy píše:
Uf, tak to klobouk dolů. Taky jsem dneska prala jak magor, ale naše mašina naštěstí jede.
Mašina je jeste v obchodě ale v pondeli už holka jedna bude makat
potřebujeme si všichni převléknout peřiny už a to v ruce neurvu, nejsem Xena.Ty jo, jak to ta moje babička zvládala, deset dětí, valchu a necky, vodu ze studně ohřát na kamnech…svatá to žena. Rozmazlený jsme.
Jak dlouho se s tím pereš vůbec?
V ruce bych to asi nedala. Když jednou našim odešla pračka, tak jsme pořádali výměnné zájezdy s prádlem, tak bych zvažovala něco obdobného. Anebo laundromatku
Jsi statečná, žes do toho šla natvrdo.